Grupi "Ku rrafsha mos u vrafsha" huhuhu
Se di pse me ka kap e qeshmja me u sot.
Si duket vjen nga thellsia.
Grupi "Ku rrafsha mos u vrafsha" huhuhu
Se di pse me ka kap e qeshmja me u sot.
Si duket vjen nga thellsia.
HOLLAND...
ca thellsie mos po noto gjo? lol sme pelqe ky titulli duhet me pyt bejbin per ket pun ajo i bo kto gjona bukur lol
ahah lol
I thot Plaka njones( qe e njofim sh mir ktu ne forum) Pse s'meson mi goc??Pse se prek librin me dor??cer osht kshu me ty
Ja bo kjo goca;;mamm i cant..kom gjet nje qime ne liber.ene mu ka shpif..smund ta prek mo me dor :P
Bejbo uer are ju ??
gud justifikejshen mos me msu ee
uaj te boj na na na na??un di tknoj shum bukur kongen Festivali i Pyllit
o-le-le firma
Isha duke postu nje hajgare timen ktu, por ky grupi elita5 siper me friksoj, edhe une jam nga veriu dhe ciftelia me daulle si nuk shkojn bashk.
Them tja vejm titullin
Grupi "Ekskjuz AS" ?? me nje S mos haroni lol
o-le-le firma
Thellsia shpirtit. Vazhdo ti bjeri xhezit se e hume ritmin tu bofsha.Postuar mė parė nga MiLaNiStE
Epo prit se po e bojm me rradh. Tashi do vi bebi. Iher shkruj un, boj sign out. Masnej hy kjo bo sign in. Nje pc kena. Jena fukarenj.![]()
HOLLAND...
Postuar mė parė nga Homza
Homza jepi ti lal
fundja pse do me bo duhet
ene solo nuk osht keq
o-le-le firma
uiiii po pranej je nqef ti se qeka prish pc tjeter cncncncn. kapiteshjen tashi unn.Postuar mė parė nga Del Monako
bejbo po si ma drredh para syve me ket mi lol un plasa tuj msu te boj sa mo sh lek per familjen ti ma drredh kshu![]()
Rri urt rri se sna gjete gjo. Grupi Lemeria them un.
IE kena te qut gocen. Eshte vajz qe s'pillet me.thot Plaka njones( qe e njofim sh mir ktu ne forum) Pse s'meson mi goc??Pse se prek librin me dor??cer osht kshu me ty
Ja bo kjo goca;;mamm i cant..kom gjet nje qime ne liber.ene mu ka shpif..smund ta prek mo me dor :P![]()
HOLLAND...
Na te veriut e kemi zakon e ngrejme zonin kur kendojme, edhe solo do isha degju vetem une dhe bandi juaj Gurraliu e Avdiu sish gju fare!Postuar mė parė nga TiLoNcE
Krijoni Kontakt