Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 91
    Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    ujku qimen nderron , zakonet nuk i harron.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Ta dashurosh dike do tė thot "t'ja mbyllsh syt vetės" dhe ta dėgjosh zemrėn edhe nqs ka ndonjė ves tė keq. Secili nga ne kemi ndonjė gjė qė asaj/atij si pėlqen dhe sigurisht qė nuk ka njeri perfect nė kėtė bot.

Unė qat timen edhe e pranoj edhe me disa vese tė kėqija qė i ka.. dhe jamė mundu me ndryshu shumė i kam fol e gjitha por ncuq se han dreqi me ndryshu hic ama nop se mbase e dua u bo cka u bo.
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

i/e regjistruar Maska e jeta_ime
    Anėtarėsuar
    16-09-2010
    Vendndodhja
    aty ku eshte gjithnje me mire
    Postime
    190
    Ne pergjithesi ai qe dashuron,ndrrohet karakteri i tij.
    Mire po,nuk do mundohesha qe ta nderroj dike vetem qe e dua,,,un do e dashuroja vetem qe eshte ashtu sic eshte...

£u & £i Maska e xlindax
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    Domethen i vetmi njeri ne kete tem qe mmund te ndryshoj partnerin jam une????
    ....Ok, me mire vetem sesa me shoqeri te keqe!!

Mendoj se ne nje menyr ose ne tjetren kur behemi ēift ndryshojm njeri tjetrin, sjelljet tona nuk mund te jen me te njejtat.
    Si shembulli qe mori Rexhina ''partneri te shikoj femrat e tjera''
    eh jo keshtu!!!!
    Nuk them se duhet te mbylli syt por te evitoj te fiksoj te tjerat kur jam dhe une prezente.
    Si dhe kur shkoj ne disco nuk mund te kercej me me cuna te tjer e keshtu sh gjera me radhe....
    PO, THEM SE MASHKULLIN DHE FEMREN E DASHURUAR MUND TI NDRYSHOJM.
    Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
    Xkč lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar mė parė nga xlindax Lexo Postimin
    Domethen i vetmi njeri ne kete tem qe mmund te ndryshoj partnerin jam une????
    ....Ok, me mire vetem sesa me shoqeri te keqe!!

mundesh te ndryshosh gjithcka e gjithkend, ceshtja eshte ne c'drejtim. e kjo pastaj i lihet gjithsecilit ne dore te zgjedhe. mire do ishte qe gjate ndryshimit te behej sa me pak dem...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Po te mundohem te ndryshoj partnerin, ca me pelqeu mua te ai qe vendosa te kem nje lidhje me te?
    Ai seshte kukull qe te rri une duke ndryshuar ate si te kem qejf une. Kot sjane alternativat, zgjidh te keqen me te mire

As e marr mundimin fare...
    Really Dude... Get A Life!!!

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga Adaes Lexo Postimin
    Po te mundohem te ndryshoj partnerin, ca me pelqeu mua te ai qe vendosa te kem nje lidhje me te?
    Ai seshte kukull qe te rri une duke ndryshuar ate si te kem qejf une. Kot sjane alternativat, zgjidh te keqen me te mire

As e marr mundimin fare...
    Zakonisht ne nje lidhje zanafilla qendron tek fakti estetik. Niset me pamjen e jashtme, duke u zhvilluar raporti dalin ne drit te mirat dhe difektet.
    Po flasim per dashuri, te rekuperosh difektet e personit qe do. Ti thua ka alternativa, zgjidh te keqen me te mire. Po nese zgjedhim kete alternativ, qe e keqja te nderrohet me nje tjeter te keqe cfare do besh? Do zgjedhesh prap alternativa?
    Nuk mund te ndryshosh kurr nje person, po te perpiqemi mund te perthyejm sjelljet e tij/saj.
    Nuk besoj se ti dashurohesh me nje person pas 10 vjetesh (kohen per ta njohur sa me mire) dmth qe dashuria mund te lindi nga nje sjellje e mire e tij ose nga menyra si koncepton gjerat ose nga pamja fizike etj. Pra nese ti dashurohesh me nje person nga pamja fizike kjo nuk do te thote se mund te pelqej gjithshka tek ai, ka mundesi te jete edhe vullgar, hajdut, pijanec etj.
    Ketu lind pyetja, eshte e mundur te ndryshohet personi qe do? Pastaj se cfare bene ti kjo eshte gje qe te perket ty.
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    Zakonisht ne nje lidhje zanafilla qendron tek fakti estetik. Niset me pamjen e jashtme, duke u zhvilluar raporti dalin ne drit te mirat dhe difektet.
    Po flasim per dashuri, te rekuperosh difektet e personit qe do. Ti thua ka alternativa, zgjidh te keqen me te mire. Po nese zgjedhim kete alternativ, qe e keqja te nderrohet me nje tjeter te keqe cfare do besh? Do zgjedhesh prap alternativa?
    Nuk mund te ndryshosh kurr nje person, po te perpiqemi mund te perthyejm sjelljet e tij/saj.
    Nuk besoj se ti dashurohesh me nje person pas 10 vjetesh (kohen per ta njohur sa me mire) dmth qe dashuria mund te lindi nga nje sjellje e mire e tij ose nga menyra si koncepton gjerat ose nga pamja fizike etj. Pra nese ti dashurohesh me nje person nga pamja fizike kjo nuk do te thote se mund te pelqej gjithshka tek ai, ka mundesi te jete edhe vullgar, hajdut, pijanec etj.
    Ketu lind pyetja, eshte e mundur te ndryshohet personi qe do? Pastaj se cfare bene ti kjo eshte gje qe te perket ty.
    Sa per te zgjedhur te keqen me te mire ishte shaka.

Nqs eshte ashtu si thua ti, pijanec, vullgar, etj, ato gjera nuk merren vesh kur ke rene koke e kembe ne dashuri me te, por nejse se kjo varion ne konceptimin e gjithkujt per dashurine.

Ske pse e ndryshon nje njeri, jo se smunesh. Partneri, nqs e ve re qe dicka nuk shkon te vetja e vet, dhe kupton se me sjell bezdi mua, nqs e vret pak trurin, ndryshon vete, pa pasur nevoje per leksione ndryshimi.
    Really Dude... Get A Life!!!

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga Adaes Lexo Postimin
    Sa per te zgjedhur te keqen me te mire ishte shaka.

Nqs eshte ashtu si thua ti, pijanec, vullgar, etj, ato gjera nuk merren vesh kur ke rene koke e kembe ne dashuri me te, por nejse se kjo varion ne konceptimin e gjithkujt per dashurine.

Ske pse e ndryshon nje njeri, jo se smunesh. Partneri, nqs e ve re qe dicka nuk shkon te vetja e vet, dhe kupton se me sjell bezdi mua, nqs e vret pak trurin, ndryshon vete, pa pasur nevoje per leksione ndryshimi.
    Shaka? Vetem ti e di kete ne trurin tend qe bene shaka lexuesi te pergjigjet ne menyr direkte ashtu si e kupton fjalin, te pakten na e beje te kuptueshme... nje shaka mbi shakan.
    Dashuria nuk lind nga koncepti per dashurin eshte akoma akoma me e thjesht sesa motivi per te pasur nje koncept.
    Sa per Partnerin ajo mund te jete edhe Partenere.
    Te ka ndodhur ndonjehere qe fare mire e di qe po bene dicka gabim dhe perseri vazhdon ta besh. Pse? ti nuk e vret trurin qe po bene gabim, nuk e koncepton, ska nevoj per leksione.
    Pasi ke mbaruar ate qe ke filluar (gabimin) nis monologun tend po sikur te kisha bere keshtu e mos te kisha bere ashtu etj. Ndoshta eshte nje arsye per te ndryshuar... kjo eshte ajo qe te kerkon tema deshira per te pasur me te miren per ate qe do (veten tende, te dashurin etj)
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Mund te te ndryshoje lidhja me nje person qe do, po. Per mire apo per keq, varet me ke lidhesh. Kam pare nje dokumentar ku fliste per grate fatale, ku vetem pse u dashuruan me persona te gabuar, arriten te beheshin dhe ato si ata. Te vrasin ne emer te dashurise.
    Ndryshimi mund te vi gradualisht dhe fare pa kuptuar ti je bere tjeter njeri.
    E rendesishme eshte qe personi qe ka nje ves te keq duhet te behet vet i ndergjegjshem per rrezikshmerine qe sjell ky ves ne lidhjen e tij, ndryshe nuk ja vlen.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si ta ndryshosh vetveten
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-12-2008, 13:25
  2. Program per labirint (miu gjen djathin)
    Nga programuesi nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-05-2003, 12:22
  3. Ndikimi i huaj ne shoqerine shqiptare
    Nga Letersia 76 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 28-01-2003, 00:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •