Close
Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 91
    i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga maryp Lexo Postimin
    partnerin e zgjedhim per ate qe eshte dhe jo per ate qe do donim te ishte
    Mire e ke,po e ndryshove eshte bere si vetja jote...
    klm

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Nuk ka femer ,mendoj une, qe sdo te ndryshoje partnerin e saj.
    Keto pohimet e siperme nga disa femra ketu jane thjesht marifete qe si ha me mashkulli.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2010
    Postime
    15
    Une jam kjo qe jam fal menyres time te te koncepuari gjerat kam menyren time te te vlersuari njerzit kam menyren time te te veshurit te te beri tualetin te te rregulluarit floket edhe normalisht jam keshtu pasi me pelqen te jem e till dhe normalisht sme pelqen qe personi ose me sakt pratneri im te perpiqet te me ndryshoj.Jam e vetedijeshme per cka bej dhe per cka mendoj dhe normalisht perpiqem te bej veprime te kontrolluara dhe qe personin qe kam perkra mos ta bej te ndiohet keq ose ta vej ne siklet...E pervec kesaj pasi mua sme pelqen te me ndryshojn sepse un sjam nje robot qe mund te programohem edhe pratneri im smund te jet nje robot edhe ai ka shijet gustot edhe cdo gje te veten ...un nese do e dua do e pranoj sic eshte me te mirat dhe te keqijat e veta edhe kjo do e bej ate me te vecant dhe me te rendesishem per mua.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga La solitudine : 03-08-2010 mė 20:53

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Gungaēit ,vetem varri ja drejton kurrizin
    Une po i shtoi nje shprehje tjeter :
    Ujku qimen e nderron por zakonin se harron

Ps. Pastaj po e modifikove partnerin , ta kthesh ashtu sic do te te pelqej, me cilin do zihena ne lol xD
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e avatar
    Anėtarėsuar
    24-04-2010
    Postime
    34
    Para shume viteve, isha i dashuruar ne nje vajze. Isha i dashuruar ne bukurine e saj, por jo ne sjelljen, veprat dhe fjalet e saja. Bera c'mos qe ta ndryshoj. Mendova se ia arita qellimit. Por ajo ia ariti qellimit qe une te mendoj se ajo ka ndryshuar.

Njerezit nuk ndryshojne. Mund te permiresohen, por nuk ndryshojne.

i/e regjistruar Maska e Annika
    Anėtarėsuar
    29-03-2008
    Vendndodhja
    Ne psheretimen tende
    Postime
    239
    jo asnjehere sdo mundohesha te ndryshoja partnerin tim ...sepse sdo kishte kuptim sepse une e pranova ashtu sic ishte pse duhet ta ndryshoj ?
    Para se te jepemi me zemer pas dickaje..lete vezhgojme sa te lumtur jane ata qe e zoterojne ate....!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Nuk bėhet fjalė pėr tė ndryshuar karakterin dhe gjėra tė lindura qė nuk janė tė ndryshueshme; bėhet fjalė pėr vese tė kėqija tė cilat me vullnet mund tė ndryshohen. Njeri pa tė meta nuk ka. Njerėzit lidhen duke e pranuar tjetrin ashtu siē ėshtė, se njerėz idealė nuk ka, po me kalimin e kohės ata ndryshojnė dhe pėrshtaten. Kjo shpesh ndodh edhe nė mėnyrė tė pavullnetshme; ata imitojnė njėri-tjetrin dhe pėrshtaten pa e kuptuar as vetė.

Tė thuash qė unė kėshtu jam dhe nuk duhet tė ndryshoj, ose meqė mė pranoi kėshtu siē jam, nuk duhet tė ndryshoj, kėto janė arsyetime tė cekėta. Njerėz me mendėsi tė tilla janė pėrkrahės tė jetės sė pavarur nė ēift, tė mospėrzierjes nė punėt e njėri-tjetrit, tė komandės sė pėrbashkėt, e tė tjera dokrra teorike si kėto, tė cilat nė praktikė nuk ecin. Njerėz tė tillė grinden vazhdimisht derisa mė nė fund ndahen dhe pastaj fillojnė nga e para me ndonjė tjetėr.

.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga -BATO- : 15-08-2010 mė 20:17

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Nuk bėhet fjalė pėr tė ndryshuar karakterin dhe gjėra tė lindura qė nuk janė tė ndryshueshme; bėhet fjalė pėr vese tė kėqija tė cilat me vullnet mund tė ndryshohen. Njeri pa tė meta nuk ka. Njerėzit lidhen duke e pranuar tjetrin ashtu siē ėshtė, se njerėz idealė nuk ka, po me kalimin e kohės ata ndryshojnė dhe pėrshtaten. Kjo shpesh ndodh edhe nė mėnyrė tė pavullnetshme; ata imitojnė njėri-tjetrin dhe pėrshtaten pa e kuptuar as vetė.

Tė thuash qė unė kėshtu jam dhe nuk duhet tė ndryshoj, ose meqė mė pranoi kėshtu siē jam, nuk duhet tė ndryshoj, kėto janė arsyetime tė cekėta. Njerėz me mendėsi tė tilla janė pėrkrahės tė jetės sė pavarur nė ēift, tė mospėrzierjes nė punėt e njėri-tjetrit, tė komandės sė pėrbashkėt e tė tjera dokrra teorike si kėto tė cilat nė praktikė nuk ecin.

Njerėz tė tillė grinden vazhdimisht deri sa mė nė fund ndahen dhe pastaj fillojnė nga e para me ndonjė tjetėr.
    E vertete. Njerezit mesojne shume nga njeri- tjetri, e gjithmone duhet te jene te hapur per te ndryshuar, e ndryshime per mire. Te dy, patjeter, nese kerkon qe gjerat te ecin me ritmin e deshiruar. Te gjithe ndryshojme. Na pelqen apo jo. Duke filluar qe nga stili i jetes, edhe deri te mentaliteti. Karakteri nuk ndryshohet. Te perpiqesh te ndryshosh tjetrin ne karaktere e personalitet, me mire lere fare. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Moderator
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Dhe ndryshime nqs ka, behen me kalimin e kohes. Njeriu ndryshon pa kuptuar, ndryshojne njeri tjetrin, qe quhet pershtatje, qe nga menyra e te folurit, e te sjellurit, e veshjes, e te ngrenit etj, etj.
    Nuk eshte se i vihet koburja ne koke tjetrit e i thote "Ndrysho" se keshtu dua une. lol

Atdhetar Maska e Dasius
    Anėtarėsuar
    21-07-2010
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    288
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    Shpesh here degjojm kete shprehje: "smund te ndryshosh nje mashkull"...por a eshte e mundur te ndryshosh personin qe do...para se te thoni nese e do personin do ta duash dhe me veset e keqija qe ka, mendohuni perseri pasi dhe personi qe te do, si pshm prinderit mund te duan te dryshosh dicka si pshm te shendoshesh njecik etje

Pra pyetje per vajzat: Nese partneri juaj pi duhan,...ose e kap duke pare nje femer rruges...Si do reagoni? Do ta gjykonit, kercenonit qe lidhja juaj do marri fund etje nese e ben perseri, nese vazhdon te pij duhan etje?"....nuk eshte shume "dramatike" kjo, merreni serjozisht ...ose dicka tjeter qe ju acaron nga ai pshm nese pi alkol etje

Per meshkujt, nese vajza pinte duhan apo shendoshej ose humbte kile shume, do mundoheni ta ndryshoni?
    Ėshtė e vėrtetė qė njė person nuk mund tė ndryshojė kaq lehtė. Megjithatė, njė partner serioz dhe i pėrgjegjshėm e gjen VETĖ mėnyrėn pėr t'iu pėrshtatur partnerit tjetėr, pasi dashuria pa kompromis nuk zgjat. Fundja, pėr tė pėrfituar diku, duhet tė lėshosh pe diku tjetėr. Por kjo varet nga pjekuria emocionale e personit dhe nga dėshira e tij pėr tė lėshuar pe.

Pėr sa i pėrket veseve tė tilla si duhani, duhet mė parė tė kuptosh se pėlqimi dhe mospėlqimi i duhanit ėshtė diēka gjenetike. Nuk ka tė bėjė me dėshirėn e mirė. P.sh. nėse parsoni duhan pirės ėshtė tip qė stresohet lehtė, atėherė vėshtirė se do ta lėrė.

Megjithatė, ka dhe raste kur njė person e ka lėnė duhanin pėr hir tė marrėdhėnies. Ku i dihet, mund tė arrihet suksesi nėse duhan pirėsi kėrcėnohet me braktisje. Por, kjo mund tė ndodhė vetėm atėherė kur dashuria ėshtė nė kulmin e vet.
    Atdheu mbi tė gjitha
    Tradhtarėt nė tė s'ėmės

Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si ta ndryshosh vetveten
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-12-2008, 13:25
  2. Program per labirint (miu gjen djathin)
    Nga programuesi nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-05-2003, 12:22
  3. Ndikimi i huaj ne shoqerine shqiptare
    Nga Letersia 76 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 28-01-2003, 00:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •