Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 91
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky
    Wouw-wouw,mos kalo tek maredheniet bashkeshortore rrusho se ato jane totalisht ndryshe nga lidhjet dashnoriale.

Cili mashkull nuk ndjen nevojen e karramelkave?

Ai mashkull qe i ka dy pare mend ne koke te thote:"mire moj rrushi,une mund te ndryshoj per te treguar sa te dua dhe ti te mos e besh per mua?Po prit i cike dhe ti,une jam aq i Zoti sa te ze tjetren ne dy jave"Dicka nuk shkon ketu.Kur ve ultimatume te tilla,prit ultimatume te tipit tjeter back
    Per shendetin e tije?Po ai para teje e ka njohur problemin e shendetit apo e njohi ne momentin qe filloi te te bezdiste ty duhani?

Persa i perket pyetjes tende:
    une s'jam e martuar,por dhe te isha e martuar,besoj qe do kisha lidhur jeten me nje mashkull qe ca hapa ne jete i ben pa patur nevoje te ja kerkoj une.Madje as pa me bere mua te ndihem cike si "fajtore" qe ai po sakrifikon per mua e ai te ndihet si "heroi qe ben cdogje per dashuri".Perralla me mbret kjo e heronjve...
    si ka mundesi nje mashkull te ndaloj dicka qe pelqen "pa patur nevoje tia kerkosh ti"?
    dhe qellimi i deshirave smund te jen reciproke...nese i dashuri te thot "mire moj rrushi, une mund te ndryshoj per ty se te dua, po si mashkull qe jam dua te besh dicka per mua"...aty shtrohet muhabeti dhe i thua prioritetet e tua dhe nese ky eshte decisioni i tij le te vazhdoj te pi duhan ti do vazhdosh punen tende...nese kerkon te ndryshosh nje person (per te miren e tyre) sdo te thote se do besh gjithecka madje do sakrifikosh veten qe te realizosh deshiren...mos u habit se njerez qe duan te ndryshojn dike mund te jene "selfish" dhe vetia e tyre do vi e para...nese u ndat ca ndodhet, duhani nuk eshte dicka qe e le dhe ske mundesi ta marresh mbrapa...pra nese i dashuri kupton kete zgjedhjen tende, sdo te forcoj duke te then dua te besh dicka per mua ndryshe do shkoj me nje goc tjeter, nese kjo eshte ultimatuma, shyqyr Zotit morre vesh me ke u lidhe...

blue sky cdo mashkull ka nevoja, po ai qe te do me vertet do ket mundesi te sakrifikoj dicka pa te kerkuar te sakrifikosh ti gjithashtu
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 26-04-2006 mė 12:24
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Rexho te them dicka un.Po qe se femra arrin ti nderhyje mashkullit ne ceshtjet e tij private edhe kur asht ne rolin e dashnores merrememend se cfare i punon gruja,bashkeshortja ktij lloj soj mashkulluci.

Me fol pa doreza ta them sinqerisht mu te ma thote e dashura ime qe li duhanin me prek aq shume ne seder aq sa nuk arrin ta imagjinosh.Duhanin po e pine 80% e burrave te dynjase,nuk po bej naj gja te papare e degjuar ndonjehere me pare..
    Nuk di a e kupton se liria ka ca kufinj dhe duhani dhe alkoli ne at mase sa qe te mos behen shqetesim per mbarevajtjen e ciftit nuk ka pse te kerkosh qe ti ndaloje.Normale qe nese ai ven dore ne ty kur eshte i pire apo i droguar keta jane gjera tjera por duhani eshte absurd...

Po nuk kane thene kot qe grate shofin vetem ate qe nuk bejne burrat per to dhe asnjehere ate qe bejne..loool
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    floriro ngaqe e pijn 80% e meshkujve e ben cigaren dicka jo alarmante?, normale, dicka qe shtyhet me jeten dhe nese te shijon kush e can koken nese dikush te thot ta ndalosh per te miren tende

ok cuditem qe asnjeri ketu nuk e shikon si dicka per te miren e partnerit dhe jo nje komand apo sakrific qe i kerkon te bej...e vura re qe fjala "te ndryshosh" eshte shume e rende per disa, dhe cdo njeri behet defensive, pasi po kundershton personalitetin /deshirat e tyre...por jam "a firm believer" qe ka shume njerez shume meshkuj dhe femra, te dashur, shoke, shoqe etje qe nese te duan do ken besim tek fjalet e tua, dhe do mundohen ti marrin ndermend
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Tani, Gjithe Njerzit Kan Prerje Te Ndryshme Te Formimit Te Tyre.
    Nga Ifluenca E Jashme Mund Te Ndryshojn , Por Jo Shum ,Mundet Te Ndryshoj Ne Nje Menyre, Qe Te Japi Ambjentit Apo Persont Qe Influencon Mbi Te, Pershtypjen Se Ka Ndryshuar . Kjo Mund Te Zgjasi Ne Nje Menyre Te Pa Percaktuar. Mbase Shum Koh ,Mbase Pak Koh , Por Thell Thell Brenda Vetes Njeriu Mbetet I Njejt . Mund Te Reflektoj Per Nje Far Kohe , Pra<< Ndryshoj>> ,por Mos Te Harojm Se Njeri Do Te Ndihet Vet Vetja Gjithmon.
    Eshte Shum E Sakt Ajo Fjala E Popullit<< Shkoj Perseri Ne Fis>>
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bebushja : 28-04-2006 mė 05:09
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    Valla une per vete nuk kam qef te ndikoj ose une ne te ose ai ne mua normal me kohe ndryshon njeriu por jo pse ne duam po pse ajo lidhje i kerkon ca ndryshime

Oskar wild ka then nje fjale qe i pershtatet shume kesaj teme

Meshkuj martohen me shpresen se kurr nuk do te ndryshoj e dashura e tyre
    Ndersa femra martohen me nje mashkull me shpresen se do ndryshoj

kjo me duket se tani eshte ne mode tek njerezit per ate edhe e thash
    Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM

I shkreti Mahmut Jihadi Maska e LONDON-TIRONC
    Anėtarėsuar
    08-12-2002
    Postime
    279
    Une do ta vleresoja si pjesen me te mrekullueshme te egocentrizmit te saj Deshiren Instinktive qe s'ka sesi te mos ta misheroje e si rrjedhoje e kesaj, Vullnetin qe ajo tregon per te me ndryshuar,e duke respektuar te tera keto do te rezonoja Durim e Mirekuptueshmeri deri ne momentin qe Deshira e Vullneti per te me ndryshuar ti Venitej e me pas ti Shuhej fare,per te bashkejetuar me pas te lumtur,ever after...
    Kur ne niseshim per marrshim,zuzkat qanit me ngasherim.
    Ne Jarovesh ne po vemi,kush nuk beson borxh nuk ja kemi.

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    kur une lidhem me nje goc nuk lidhem me te qe ta ndryshoj etj etj por se me pelqen ashtu sic eshte po e ndryshova atehere cfare u pa....................

Vlonjat sa te jete jeta Maska e Igli_Vlonjati
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Vlore/Tirane
    Postime
    439
    Cdo gje eshte e mundur te ndryshoje por me shume pune dhe mundim AMA

femmedecarriere Maska e Visage
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    Ka gjera qe mund te ndryshohen ka gjera qe nuk ndryshohen, varet se sa te gdhendura jane ne characterin e njeriut.

Por, nese dikush bie ne dashuri me nje, dhe mundohet ta ndryshoje, atehere, duhet te bjeri ne dashuri me kete personin e ri prap (po flas per ndryshime te medhaja ne nje njeri). lol. Mendimi im, as mos iu fut vallen me e ndryshu dike. S'te pelqen se kush eshte, vazhdo rrugen dhe gjej nje tjeter me te cilin perputhen karakteret.

Robi ndryshon vetem kur do vete te ndryshoje. Nese i dashuri jot pi cigare, dhe ka pire cigare qe kur jeni njohur, eshte egoizem ti kerkosh qe ta lere. Sidomos per cigaren, ta dish qe ai vetem po te doje vete ta lere do ta lere. Ti thuaj sa te duash qe nuk te pelqen e i ben dem, atij nga nje vesh do ti hyje e nga tjetri do ti dale.

Te uroj fat.
    Ignore List: Snow~Drop

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si ta ndryshosh vetveten
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-12-2008, 13:25
  2. Program per labirint (miu gjen djathin)
    Nga programuesi nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-05-2003, 12:22
  3. Ndikimi i huaj ne shoqerine shqiptare
    Nga Letersia 76 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 28-01-2003, 00:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •