Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092

Boks: Wladimir Klitschko mund Byrd

Pash mrom ndeshjen e Klitschkos me ket Byrd....oh sa jom knoq kur e kom pa Byrd dy her te rrezuar ne zuz, ka lezet kur nje i bardh si Klitschko del kamjon bote, aq me teper kur nje far cicerr majmuni si Toney flet qe te bardhit nuk do jen kmjon kurren e kurres....

sikur kjo nuk ishte e mjaftushme ne gjith e dijme qe Klitschko eshte rrafur nga me i madhi Shqiptar i 20 vjecarit te fundit.... Luan Krasniqi.

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Pashe ca rregjistrrime sot ne mjes , vladimiri e nxiu pacin , e boni me te zi se eshte
    Ca te majta e te djathta te forta direkt ne surrat e ulen ne bithe bithziun .
    Kshu jane keto gam gam para neshjes edhe ne fund i shef ne tapet .

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Shume i forte ky Vladimiri..gjith ajo lodhje ai nuk e ndjente aspak....

p.s Luani e ka mundur Vladimirin ?

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga Homza
    Pash mrom ndeshjen e Klitschkos me ket Byrd....oh sa jom knoq kur e kom pa Byrd dy her te rrezuar ne zuz, ka lezet kur nje i bardh si Klitschko del kamjon bote, aq me teper kur nje far cicerr majmuni si Toney flet qe te bardhit nuk do jen kmjon kurren e kurres....

sikur kjo nuk ishte e mjaftushme ne gjith e dijme qe Klitschko eshte rrafur nga me i madhi Shqiptar i 20 vjecarit te fundit.... Luan Krasniqi.
    Pash edhe une ndeshjen mbreme, jam kenaq duke bertit, bejsha sikur Rrocky Balboa ne filmin RRocky 4 apo 5 nuk me kujtohet, kur e shifte boksierin qe e kishte stervit vet duke dal kamjon....gjunte Wladi, emitoje edhe une, bjeri Waldi Gabit me te djathten e tij te forte, fryju une pas TVse..gjuaj Wladi bou trim une..edhe kur i ra Gabi Waldit nje her,,,,prap se prap u fryjasha une pas TVse, se edhe Wladi nje byc sllavi eshte..po nejse prap nuk osht keq.....Ka lezet ta shifesh Waldimir Klitschkon kamjon, megjithse me lezet do kisha nqs do e kisha par Luan Krasniqin kamjon me ate Gabin tjeter.....Luli do na bohet kamjon patjeter ket vit!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Homza : 23-04-2006 mė 14:51

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Kliēkot, familja e kampionėve

Boksieri ukrainas Vladimir Kliēko ka arritur tė fitojė diēka mė shumė se titulli Ndėrkombėtar i Federatės sė Boksit nė peshat e rėnda, pasi mundi tė shtunėn nė mbrėmje, amerikanin Kris Bird. Ukrainasi arriti tė fitojė sėrish reputacionin e tij, duke marrė sėrish titullin kampion.

Kjo ishte diēka tepėr e rėndėsishme pėr tė dhe nė fakt ai ka thėnė se nėnkupton mė shumė fakti qė ėshtė mė i miri. Kli]ko e pėrfundoi ndeshjen ndaj amerikanit nė shtatė raunde dhe mori brezin IBF.

"Jam shumė i kėnaqur nga fitorja, pasi mora sėrish diēka qė sipas meje mė pėrkiste. Nuk e kuptoj, por me kalimin e kohės gjėrat ndryshojnė. Kur isha i ri, fitoret mė entuziazmonin shumė, por fatkeqėsisht mė pas erdhi njė periudhė e keqe pėr mua. E pėrsėris sėrish qė jam shumė i lumtur pėr faktin se jam sėrish kampion,' - tha Kliēko.
    My silence doesn't mean I am gone!

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga Shup Lakaliu
    Pash edhe une ndeshjen mbreme, jam kenaq duke bertit, bejsha sikur Rrocky Balboa ne filmin RRocky 4 apo 5 nuk me kujtohet, kur e shifte boksierin qe e kishte stervit vet duke dal kamjon....gjunte Wladi, emitoje edhe une, bjeri Waldi Gabit me te djathten e tij te forte, fryju une pas TVse..gjuaj Wladi bou trim une..edhe kur i ra Gabi Waldit nje her,,,,prap se prap u fryjasha une pas TVse, se edhe Wladi nje byc sllavi eshte..po nejse prap nuk osht keq.....Ka lezet ta shifesh Waldimir Klitschkon kamjon, megjithse me lezet do kisha nqs do e kisha par Luan Krasniqin kamjon me ate Gabin tjeter.....Luli do na bohet kamjon patjeter ket vit!!!
    Wladimiri doli na boni zemren mal, nejse mal nga kto te rrafshit se per noj Korab etj na e bon vetem fitorja e ndonje Shqiptari...........por une nisem edhe nga vet fakti qe na pat ca me nder me thonen ky gabi James Toney i rrepublikes se Bananes medemek kurren e kurrews nuk do ket kamjon te bardhe......

Tashi do kemi kamjon te bardhe ne te gjitha opcionet e HW,.....si ne WBC, WBO< IBF, IBO edhe ajo tjetra me doli pas mendje..;.....

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga Ballisti_Tetove
    Shume i forte ky Vladimiri..gjith ajo lodhje ai nuk e ndjente aspak....

p.s Luani e ka mundur Vladimirin ?
    Ne rangun amator Luan Krasniqi flitet qe ka fitu ndaj Wladit.....edhe ne sparring e Luli i bote cirk ketij te fundit edhe ajo ishte arsyeja se pse e |larguan Lulin nga Kampi i Klitschkove, ngaqe i bote cirk te dyve!!!!

Tema tė Ngjashme

1. Tėrhiqet nga boksi ukrainasi, Vitali Klitschko
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 11-11-2005, 09:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •