I pa arritshem eshte edhe ben figure. Atij me duket i ka difekt ftyra qe rri tuj qesh gjithmone.
I pa arritshem eshte edhe ben figure. Atij me duket i ka difekt ftyra qe rri tuj qesh gjithmone.
Ska Me Ronaldinhon Gjithmon rri duke qeshur dhe prap fiton
Lojtari nr : 1 <----- RonaldinhO![]()
Nuk ka si Ronaldinjo.......esht budalla fare ....2000 e mbrapa ai ka shpik futbollin .....1
Bukuria ësht për femrat.. duhet të jet pak me i bukur se majmuni...A's Më Shum A's Më Pak
RONALDINHO..!!! Ehh e çfar te thuash per dike qe e xhiroi Milanin per 80 min, ate ndeshje MILAN-BARCELONA kishte vetem nje skuader ne fushe, BARCELONA.
Edhe ai qe ra me shume ne sy ishte ky RONALDINHO i Papare, shum fantastik.
Futbollisti nr-1 sot pet sot.
Momenti me i bukur ishte Ronaldinho VS Gattuso....:P (Milan-Barcellona)
takimet e tyre n'loj , vlenin sa per gjith neshjen.![]()
Edhe pse eshte 25 vjet ai eshte ne majen e futbollit boteror dhe njeherit lojtari me i mire ne bote.
Une deri me tash nuk kam arritur te shoh lojtar duke luajtur keshtu,eshte i pa arritshem.
Kur njeriu e kupton që nuk është i ditur, ai ka hedhur një hap drejt diturisë.
(Mark Tuain)
Lojtar si Ronaldinho ... As ka pasur as ka, as besoj se mund te kete me ne fushen e blerte lojatr me cilesit qe ka Ronaldinho
Per faktin se futbolli i ksaj epoke ka evoluar se tepermi, nuk esht me si futbolli i viteve 70/80.
Eshte nje lojtar qe ben diferencen nga lojtaret e tjere. Te pakten nga menyra si e qarkullon topin, asiset qe jep... Shpejtesin, fantazin, tekniken ( Ne fakt eshte teknika vet ky ) dhe stopimet qe ben.... sikur e ngjit topin me magnet ne kembe apo kur e stopon me gjoks.
Ka then nje fjal Lorik Cana per Ronaldinho, qe : Ky lojtar e ka mesuar futbollin ne planet tjeter, jo ne toke. Pasi e ka pasur shok skuadre te P.S.G
◄█ Barcelona e MADHE █►
Ronaldinho eshte lojtari qe luan me bukur ne bote, Hollanda eshte ekipi qe luan me bukur ne bote.
HOLLAND...
Postuar më parë nga Del Monako
Me te parin mire,po me te dytin ja ke fut kot si duket.
Kur njeriu e kupton që nuk është i ditur, ai ka hedhur një hap drejt diturisë.
(Mark Tuain)
Krijoni Kontakt