Postuar mė parė nga dardajan
Valla as kjo sosht ajo ajo pergjigja qe e di un nejse ......nasta mos me zbulue pergjigjen edhe pak koh mos po na del naj koleg/e qe e din .....e nese nuk e gjen kush un do e zbuloi vet.....![]()
Valla as kjo sosht ajo ajo pergjigja qe e di un nejse ......nasta mos me zbulue pergjigjen edhe pak koh mos po na del naj koleg/e qe e din .....e nese nuk e gjen kush un do e zbuloi vet.....![]()
Tungi te nderuar kolegė dhe kolege ....po e postoi edhe ket barcolet po nuk e di sa po arrini mem kuptue se nasta kjo ndodh se ktu shumica ishit shqiptar prej shqipersis en un kosovar e sdi nasta sen po i gjej termat(bash shqip) qe juve i perdorni po nejse po provoi ....
Ku dallon vagina(p*dh*) nga pistoleta....
normal pa asnjeqellim te keq po e postoi ...![]()
Vagina tė kėnaē, pistoleta tė vret.
Eshte e verte qe V.te knaq e P. te vret ..po pergjigje tjeter osht ajo qe e di un...Postuar mė parė nga alibaba
Edhe nja pe them po me kusht qe mos te ofendohen njerzte kesai race normal nese ka antar ndonje antar qe i perket kesai race..Romet ose kho en KS i qujn magjup.
e kshtut A e din ndokush nga ju qka bon Magjupi (romi,ose ashkalia) kur te ulet ne kompjuter ,hapin e par qa kqyr qa lyp ku e bon clik se pari...
Kėrkon nė recycle bin mos po gjan najqka.....lol........
Po kete a ke nder mend te na e thuash mer plak ?
To look life in the face....
Kush e gjen kete :P
Ku ndodhet vendi me i bute tek femrat ????
Postuar mė parė nga alibaba
Alibaba 100% pergjigjje e sakt...![]()
KU JU SHKON MENDJA MORE NJEREZ.....Postuar mė parė nga bessycool
![]()
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Krijoni Kontakt