Postuar mė parė nga Gio
Aspak, e pres te ardhmen shume i qete duke qene i ndergjegjshem dhe i respektueshem me ligjet e natyres.![]()
Postuar mė parė nga Gio
Aspak, e pres te ardhmen shume i qete duke qene i ndergjegjshem dhe i respektueshem me ligjet e natyres.![]()
O Gio, a mos po mendon se mund te parandalohet fundi i botes?
Une mendoj se mund te shtyhet varesisht prej veprave te njerezimit por jo deri ne pafundesi.
Shenjat jane paraqitur kahere vetem priten edhe shenjat tjera qe te plotesohen kushtet e deri kure vetem i Gjithedituri e di.
Jo nuk mendoj se parandalohet ose shtyhet. Doja vetem te dija apo besoni dhe cfare masash shpirterore keni marre?
Ignore List: Den Bossi
Po ja, une i perkulem Zotit tim pese here ne dite me fytyre per toke dhe e lus qe te me fale mua dhe pasardhesit e mi,si dhe te mos me beje nga ata qe e presin kete dite mbi kete toke as mua e as ata e asnje besimtare te tije.
E kur te paraqitemi para tije,te mos jeme nga ata qe nuk do te mund ti perkulen kur ju urdherohet(sepse sa ishin ne toke nuk ju perkulen asnjehere) na ruaj Zot.
E kishin pytur nje her nje dijetar, qe kur ka mundesi me ndodhur Kjameti (fundi botes), dhe aj ishte pergjigjur sikur Antipatrea: Kjametit i madh ( fundi botes) eshte kur te vdes njeriu. Kurse kjameti vogel eshte kur te shkatrrohet bota!
Kshtu qe edhe un i bashkangjitem Antipatrea VETEM ne ket fjal, qe kur te vdes un eshte kjameti (fundi botes).
Kshtu qe me mir eshte per ty Gio te pergatitesh per vdekje (nese je besimtare) qe sa te pergatitesh per diten e kjametit, sepse kur te je e pergatitur per vdekje ateher je e pergatitur edhe per Fundin e botes.
Po nejse se dikund e lexova qe kishe then "un besoj ne Zot po jo ne xhami dhe kishe !!
Shpresoj qe nuk e ke pasur me zemer kete. Ose shpresoj qe e ke then nga mosdija ...
nejse PAQ
Jo ore Bani, po si po e marr vesh une Gio mendon me kete teme ,se a po pergaditemi per diten finale ku do te ballafaqohemi me veprat tona.
Ore ska fund bote sa na habitet. Bota u krijua dhe nuk mbaron kurre. Dielli do ndricoje perhere dhe ska fuqi boterore qe mund ta ndaloje jetesen ne bote.
Une e kam fjalen per fundin e botes - te teres jo vetem te botes individuale. Apokalipsi, Armagedon, sido qe ta quani. Shume mendojne qe keto shenja jane shfaqur: fatkeqesite e medha natyrale, lufterat e ndryshme rreth globit, varferia e madhe ne shume kombe, imoralitetet e ndryshme, dhe disa shkojne edhe aq larg sa te thone qe AntiKrishti eshte ne prezencen tone tani. E gjithe bota eshte bere si Sodom dhe Gomorra dhe te gjithe e dime se c'ndodhi atje.
Ignore List: Den Bossi
mire tani tham mos te besojm ne fund bote po jo dhe dielli do ndricoj perhere se na tall vetja pastaj!Ore ska fund bote sa na habitet. Bota u krijua dhe nuk mbaron kurre. Dielli do ndricoje perhere dhe ska fuqi boterore qe mund ta ndaloje jetesen ne bote.![]()
Dielli dikur sdo ndricoj me po kjo ka per te ndodhur mbas triliarda vitesh kshu qe flini qet sot ne dark
ps. do ndodhi ne vitin 2000000000000000000000 (se kam iden sa 0 ka triliardi)![]()
Sa thenje pa logjike!,,u krijua dhe nuk mbaron kurre" hap syte,hap syte se ne endrra ishe ti.Postuar mė parė nga Lunesta
Une nuk po shoh se dicka po jeton pergjithmone po ti? Vetem se disa jetojne me gjate e disa jo.
Krijoni Kontakt