Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 52
    Rend or Maratonomak Maska e estonica
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    34
    Qe nje dite ky planet qe ne e quajme tok do te vdese eshte pothuajse e garantuar. Po ceshtja eshte: a eshte e afert; dhe kjo eshte e nderlikuar.
    Nga pikepamja shkencore, duhet te marri disa mijera vjet te pakten (te shterohet planeti, Big Rip, etj.); nga pikepamja fetare varet cfare feje i perket; nga pikepamja njerezore: s'duhet te jete shume vone, me tere keto tensione qe ekzistojne (qe nga muslimane vs. cifute, tek gay rights, etj) si dhe me kapacitetet berthamore te pothuajse cdo kombi ne po jetojme ne buze te gremines. Na ngelet vetem te shohim nese ai prapa do te na shtyje perposhte apo do te na terheqe ne siguri.
    Cfaredo te ndodhe, une e mirepres, dhe mirepres gjithcka pas vdekjes, nqs ekziston dicka pas vdekjes (le mos te futemi te kjo teme).
    That's when you know you found somebody special. When you can just shut the f!@# up for a minute, and comfortably share silence.

MULTUM IN PARVO Maska e Antipatrea
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Gjithandej, por ne te njejten kohe, asgjekundi !
    Postime
    605
    Citim Postuar mė parė nga Gio
    Ah, po une nuk thashe pas 100 vjetesh por ne 100 vjetet e ardhshem, qe eshte ne kohen tone. Pastaj po te jesh katolik (qe une nuk jam ne fakt) nuk ka rendesi a te jene tretur kockat, ka rendesi dita e gjykimit. Mua meraku nuk me ze me faktin qe botes po i vjen fundi por me pyetjen se c'do te ndodhi pas atij eventi.
    Pas fundit te botes Gio ka dy mundesi....sipas meje asgje, toka do behet si planetet e tjere, pa jete, kurse ne do na hane krimbat....ja futa kote se dhe krimba sdo kete...nejse ne sdo ekzistojme...Mirepa ata qe besojne ne Zot thone ndryshe : Keshtu sipas myslimaneve ata te besimeve te tjera do shkojne ne ferr. Po keshtu thone dhe katoliket, ortodokset, etj per ata qe besojne ne fe te tjera...per ateistet as qe behet fjale fare, e kam te sigurt ferrin. Mirepo po jene te verteta ato qe thashe me siper (dhe te verteta jane se as hoxha dhe as prifti nuk genjejne)atehere do mblidhemi te tere ne Ferr.....nje merak kam une, do gjejme dot forum atje apo jo????

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Ndoshta eshte afer,n'varet gjithe nga njerzimi
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Sipas kalendarit te Mayave se ku kam lexuar me duket sikur i bie nga 2012 me kalendarin tone. Por hajde merre vesh. Etrusket mijera vjet me pare ishin ne gjendje qe te parashikonin kohen kur do ishin zhdukur nga Romaket, pra fundin e tyre si rrace. Diku tjeter se ku kam lexuar por nuk e mbaj mend ka qene liber me vlera historike apo liber i tipit "dan brown" qe i ka vjedh lart e poshte informacionet e tia se mbas ketij Pape do kete dhe nje ose dy te tjere dhe me pas zbret Pjetri ne toke perseri prej ku pergatitet dhe ardhja e Krishtit.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Nje nga perhapesit me te degjuar te idese se apokalipsi eshte afer eshte Jack Van Impe dhe sipas atij zinxhiri i eventeve qe do te perfundojme me fundin e botes, ka filluar.
    Ignore List: Den Bossi

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Qe do vij ajo dite do vije po mos e vrisni mendjen Gio ca gje specifike je e interesuar te dish se ka plot rreth kesaj dite

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Si ateist qe jam, fundi i botes si planet do te vije atehere kur dielli, yll i mesem, do te "vdese". Per me teper per yjet dhe vdekjen e tyre, Google "Star Death"...

Sa per ideologjine e shprehur nga feja per fundin e botes, t'ju them te drejten me ze gjumi si femije kur e degjoj/kujtoj...
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Nese te intereson te lexosh ke ketu me poshte:

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=32288

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Si cdo gje qe ka nje fillim dhe nje mbarim!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar mė parė nga romeoOOO
    Si cdo gje qe ka nje fillim dhe nje mbarim!
    Nuk je aspak i shqetesuar?
    Ignore List: Den Bossi

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •