a eshte e lehte per ju te krijoni pavarsine tuaj nga familja ? jeni te afte te krijoni pavarsine tuaj nga familja? si ju pelqen me shume te jetoni vetem apo me familjen?
a eshte e lehte per ju te krijoni pavarsine tuaj nga familja ? jeni te afte te krijoni pavarsine tuaj nga familja? si ju pelqen me shume te jetoni vetem apo me familjen?
ESHTE E PAMUNDUR TE LEPISH BERRYLIN
sdi ca te them ni her me mire me vetem jo vetem vet:P:P lOl
![]()
Deri dje, isha 100% i varur nga familja ime.
Sot, familja ime eshte 100% e varur nga une.
Keshtu shkon kjo pune.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
deri diku jam i varur.
te pakten jo nga ana financiare dhe jo per lirine time.
thjesht ndjehem i varur nga ana morale dhe ajo e tradites
all u need is love
Shum e drejtePostuar mė parė nga chi_mai
nuk kam ca te shtoj .
How can she fall, if there is no one there to catch her
Postuar mė parė nga chi_mai
I varur apo I pa varur nga familja pavarsia e dikush krijohet ne kohen e duhur.
Persa i perket anes morale, per mua eshte ndryshe sepse une e respektoj familjen time dhe gjindem per ta ne cdo kohe. Sic e tha dhe "StormAngel" cdo gje eshte reciproke ne kte jete, familja kujdeseshe per ne dikur tani eshte radha jone te bejme te njejten gje.
Une e fitova pavarsine ne nentor te vitit 1997 .
Dhe e festoj kete dite te shenuar per mua .. cdo vit .
Dmth tani jam e pavarur dhe e lire . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Postuar mė parė nga PINK
u vure zjarrin?![]()
ekonimikisht kam shume kohe qe jam e pavarur nga familja ime..deri sa te martohem e te kem obligime te tjera puff lol
shpirterisht, nuk e di si mund te beja pa ta! Vetem nene e babe ste behet njeri e si thu njeriu tjeter!!!
Liebe! liebe, lass mich los!
Postuar mė parė nga baby dream
baby dream
pavarsia eshte gje e mire, por me kufi. se familja gjithmon luan nje rol sh te rendesishem ne jet! ka probleme e zenka, per arsye te mentaliteteve te ndryshme midis prindrritdhe femijes, por kto prap kalojn!
per sa i perket krijimit te pavarsise................un e kam te lehte se kam gati 6vjet larg shpis, keshu qe du sdu jam i pavarur nga familja, por edhe atje kur isha, se kisha te veshtir se i kam liberal ata te shpis!
per sa i perket menyres se jeteses................un kam qef te jetoj me familje..........mase e kam ket mendim nga qe kam kohe qe jam larg tyre, po prap, ky eshte mendimi im!
kam jetuar edhe vetem edhe me famijen kshuqe s'e kam problem, kam nje fare pavaresie ngado qe te jem. Natyrisht eshte me mire kur je prane njerezve qe vertet te duan, sidomos ne momentet e veshtira.
Te dua se s'te urrej dot......
Krijoni Kontakt