Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 69
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    I'm still lost
    Postime
    16

A ia vlen t'i dërgosh urim për ditëlindje një ish ?

Pershendetje te gjitheve, eshte hera e pare qe hap nje teme, pasi ka vetem 2-3 dite qe jam rregjistruar.

A ia vlen t'i dergosh nje mesazh urimi per ditelindje nje ish- partneri / partnerje, kur me te nuk flet me ? Hepohem me teper nga po, per te treguar xhentilese pavaresisht nga c'ka ndodhur. Megjithate, tjetri/tjetra mund ta marre sikur urimi nenkupton nje deshire per rifillim marredhenie ose pendim nga ajo/ai qe e dergon. Cili eshte mendimi juaj ?

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Them se po. Nje urim nuk do ishte keq!
    Jeta ime, mban emrin e saj..

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Nje urim nuk besoj se do beje dem..Nese ai person e merr per keq atehere nuk kupton konceptin e Respektit...

Zemrushja

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Qe te evitosh keqkuptime mund ti shkruash perhere"une dhe partnerja ime te urojme ditelindjen"

Nuk e shoh si problem ti urosh ditelindjen nje njeriu qe ka zene dikur nje vend te rendesishem ne jeten tende,perkundrazi,do me dukej budallek sikur te mos ndodhte keshtu.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061

Ciao Piplla Respekte nga BaBa

Po ja vlen ti Cosh Urime

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805
    A ia vlen t'i dergosh nje mesazh urimi per ditelindje nje ish- partneri / partnerje, kur me te nuk flet me ?
    Pse jo ? Tregon se nuk te shqeteson aspak fakti qe nuk eshte me me ty perkundrazi jeta vazhdon edhe pa te...........
    Gezuar e u befsh sa te dush ti i thuj.............lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Nje urim mire eshte nqs eshte vetem urim. Nje EX im me uroj ditelindjen njehere mbasi ishim ndare dhe s'kishim folur per ca kohe. Meqe filluam te flisnim prape dhe te miqesihoshim thjesht si miq kuptohet, ai nenkuptoi se une doja te bashkohesha prape me te, dhe pastaj u nevrikos kur ja bera te qarte une qe nuk kishte shpresa ne ate drejtim. Tani kush e kishte fajin?
    Ignore List: Den Bossi

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Gio
    Meqe filluam te flisnim prape dhe te miqesihoshim thjesht si miq kuptohet, ai nenkuptoi se une doja te bashkohesha prape me te, dhe pastaj u nevrikos kur ja bera te qarte une qe nuk kishte shpresa ne ate drejtim. Tani kush e kishte fajin?
    Ti qe i ke dhene muhabet ne formen e gabuar :P (j/k) Kur e sheh njeriu qe tjetri vazhdon te kete ndjenja i largohet me lezet.Pastaj ti mund ti thoje "jo" me fjale,por tek ne femrat fjalet me ate qe duam te themi ne te vertete s'perputhen perhere Si ta kuptojne te gjoret meshkuj se kur themi "jo" eshte vertete ajo qe mendojme apo e kunderta?

Pastaj,mesa kam vene re,dy njerez qe dikur kane qene bashke e kane shume me te lehte dhe me shume me pak ndjenja faji te ribashkohen sesa dy njerez pa nje te kaluar bashke.Ju c'mendoni te dashur anetare per kete?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 20-04-2006 më 12:46
    Kam vetem nje limit: qiellin!

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805
    Tani kush e kishte fajin?
    Ti e kishe Fajin..........

Nje EX im me uroj ditelindjen njehere mbasi ishim ndare dhe s'kishim folur per ca kohe. Meqe filluam te flisnim prape dhe te miqesihoshim thjesht si miq kuptohet, ai nenkuptoi se une doja te bashkohesha prape me te

Nese Ai te uroi thjesht Ditelindjen kjo nuk do te thote se donte te ishte shok me Ty........(thats it.)...... nje falenderim prej Teje do te ishte mese e mjaftueshme pse duhet te hiqeshit gjasme sikur u bete shoke ju?
    Normalisht edhe une po te isha djale do menoja se: Kjo Gio ....lol perderisa po vazhdon muhabetin me mua( si shok) don te kthehet prap tek une.................lol
    S'kish faji djali ketu ne kete mes e dashur..........
    Ndryshuar për herë të fundit nga LoveLyBruneTT : 20-04-2006 më 12:48

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Po ju pse po e mbani ate me hater edhe se njifni fare ?

Une atij ja bera te qarte qe ne fillim qe te mos keqkuptoheshim dhe i thashe qe kemi kaluar kaq kohe bashke dhe do te ishte mire te mbeteshim miq. Ai e pranoi ate fakt (ose me tha mua qe e pranoi) dhe pastaj u nxeh... Gomar hesapi thuaj!
    Ignore List: Den Bossi

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dhurata për Ditëlindje
    Nga besart në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 24-10-2004, 05:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •