Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 69
    Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anëtarësuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    une them Qe po sepse permisa per bashkimmmm loooool
    E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anëtarësuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Po bre se nji sms eshte cka po me kushton,

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    Po nuk eshte gje e madhe por krejt nvaret cfar partneri e ke pas ishin,ai edhe mund te mendoj se kjo eshte nje shenj qe ndien ti dicka per te e kush e di cka, une nuk do kisha dyshim do e dergoja sepse e njof mire ishin time dhe e di qe ai nuk keqkupton asnjeher,flas me te dhe jemi miq te mire
    Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM

Jeta eshte e cuditshme!!! Maska e *SaBiNa*
    Anëtarësuar
    24-11-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    82
    Nje raport pervec ndjenjave mendoj qe nenkupton miqesi dhe pavaresisht qe raporti nderpritet dicka nga ai ngelet qofte edhe respekti,kshuqe mendoj qe nje urim seshte kurre i tepert dhe ne asnjemenyre s`eshte e thene te presupozoje nje "ftese" per tu kthyer serisht pas...
    Ajo c`ka harrohet eshte njelloj sikur te mos kete ndodhur!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    I'm still lost
    Postime
    16

Per ty bota qenka shume e bukur

Citim Postuar më parë nga *SaBiNa*
    Nje raport pervec ndjenjave mendoj qe nenkupton miqesi dhe pavaresisht qe raporti nderpritet dicka nga ai ngelet qofte edhe respekti,kshuqe mendoj qe nje urim seshte kurre i tepert dhe ne asnjemenyre s`eshte e thene te presupozoje nje "ftese" per tu kthyer serisht pas...
    Nje pjese e mire e raporteve nuk perfundojne mire. Nuk do te ngurroja te thoja shumica, te pakten per aq sa me rezulton. Keshtu qe nuk mbetet as respekti dhe as miqesia. Kur e hapa kete teme, e saktesova qe a ia vlen ta dergosh urimin ne kushtet kur jeni ''thartuar''. Sidoqofte, flm per pergjigjen ketu si dhe tek tema qe hapa sot.

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    perse do te ket nje te keqe asnjeri nuk te pengon ta besh nje urim dhe ish nuk ka perse te ofendohet por thjesht ta marin si nje urim miqesor dhe asgje me teper

Jeta eshte e cuditshme!!! Maska e *SaBiNa*
    Anëtarësuar
    24-11-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    82
    Citim Postuar më parë nga Anticlimacus
    Nje pjese e mire e raporteve nuk perfundojne mire. Nuk do te ngurroja te thoja shumica, te pakten per aq sa me rezulton. Keshtu qe nuk mbetet as respekti dhe as miqesia. Kur e hapa kete teme, e saktesova qe a ia vlen ta dergosh urimin ne kushtet kur jeni ''thartuar''. Sidoqofte, flm per pergjigjen ketu si dhe tek tema qe hapa sot.

Une shpreha mendimin tim duke mos parashikuar qe disa raporte mund te perfundojne me "lufte"...
    Ajo c`ka harrohet eshte njelloj sikur te mos kete ndodhur!

i/e larguar
    Anëtarësuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    ahahahaha jo ore jo, kaq budallenj dhe budallacka nga fisi yne? megjithese e kuptoj pse tentoni per kete tani.

Por ama juve do jeni te cmendur me certifikate nderkombetare sikur te i uroni "ketij personi" datelindjen perseri dhe mbas 30 vjeteve.

~mistrece~ Maska e Baby^Doll
    Anëtarësuar
    17-06-2005
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    132
    Citim Postuar më parë nga Anticlimacus
    Pershendetje te gjitheve, eshte hera e pare qe hap nje teme, pasi ka vetem 2-3 dite qe jam rregjistruar.

A ia vlen t'i dergosh nje mesazh urimi per ditelindje nje ish- partneri / partnerje, kur me te nuk flet me ? Hepohem me teper nga po, per te treguar xhentilese pavaresisht nga c'ka ndodhur. Megjithate, tjetri/tjetra mund ta marre sikur urimi nenkupton nje deshire per rifillim marredhenie ose pendim nga ajo/ai qe e dergon. Cili eshte mendimi juaj ?

Varet nga relatat qe ke me ishin tat. Nqs nuk flisni une mendoj se sja vlen.

Une per vete nuk do ti uroja.
    ?

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    bahhh...
    Per mua varet nga mentaliteti i x-it !
    Nuk do doja ta kurseja.. por njekohesisht dhe ta coja dëm nuk do te ishte ne qejfin tim

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dhurata për Ditëlindje
    Nga besart në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 24-10-2004, 05:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •