une them Qe po sepse permisa per bashkimmmm loooool![]()
une them Qe po sepse permisa per bashkimmmm loooool![]()
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Po nuk eshte gje e madhe por krejt nvaret cfar partneri e ke pas ishin,ai edhe mund te mendoj se kjo eshte nje shenj qe ndien ti dicka per te e kush e di cka, une nuk do kisha dyshim do e dergoja sepse e njof mire ishin time dhe e di qe ai nuk keqkupton asnjeher,flas me te dhe jemi miq te mire
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
Nje raport pervec ndjenjave mendoj qe nenkupton miqesi dhe pavaresisht qe raporti nderpritet dicka nga ai ngelet qofte edhe respekti,kshuqe mendoj qe nje urim seshte kurre i tepert dhe ne asnjemenyre s`eshte e thene te presupozoje nje "ftese" per tu kthyer serisht pas...
Ajo c`ka harrohet eshte njelloj sikur te mos kete ndodhur!
Nje pjese e mire e raporteve nuk perfundojne mire. Nuk do te ngurroja te thoja shumica, te pakten per aq sa me rezulton. Keshtu qe nuk mbetet as respekti dhe as miqesia. Kur e hapa kete teme, e saktesova qe a ia vlen ta dergosh urimin ne kushtet kur jeni ''thartuar''. Sidoqofte, flm per pergjigjen ketu si dhe tek tema qe hapa sot.Postuar më parë nga *SaBiNa*
perse do te ket nje te keqe asnjeri nuk te pengon ta besh nje urim dhe ish nuk ka perse te ofendohet por thjesht ta marin si nje urim miqesor dhe asgje me teper
Postuar më parë nga Anticlimacus
Une shpreha mendimin tim duke mos parashikuar qe disa raporte mund te perfundojne me "lufte"...
Ajo c`ka harrohet eshte njelloj sikur te mos kete ndodhur!
ahahahaha jo ore jo, kaq budallenj dhe budallacka nga fisi yne? megjithese e kuptoj pse tentoni per kete tani.
Por ama juve do jeni te cmendur me certifikate nderkombetare sikur te i uroni "ketij personi" datelindjen perseri dhe mbas 30 vjeteve.
Postuar më parë nga Anticlimacus
Varet nga relatat qe ke me ishin tat. Nqs nuk flisni une mendoj se sja vlen.
Une per vete nuk do ti uroja.
?
bahhh...
Per mua varet nga mentaliteti i x-it !
Nuk do doja ta kurseja.. por njekohesisht dhe ta coja dëm nuk do te ishte ne qejfin tim![]()
Krijoni Kontakt