Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 69
    ** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805

Lol ............

Po ju pse po e mbani ate me hater edhe se njifni fare
    ?

Me ke gajas fare s'ka pune Hatri ketu thjesht Llogjika te con ne ate Mendim kshuqe mos i vej Faj Djalit.........

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Ja vlen ore ja vlen

Por une si per ters i harroj ditelindjet
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    [QUOTE=Anticlimacus]Pershendetje te gjitheve, eshte hera e pare qe hap nje teme, pasi ka vetem 2-3 dite qe jam rregjistruar.

A ia vlen t'i dergosh nje mesazh urimi per ditelindje nje ish- partneri / partnerje, kur me te nuk flet me ? Hepohem me teper nga po, per te treguar xhentilese pavaresisht nga c'ka ndodhur. Megjithate, tjetri/tjetra mund ta marre sikur urimi nenkupton nje deshire per rifillim marredhenie ose pendim nga ajo/ai qe e dergon. Cili eshte mendimi juaj ?
    [/QUOTE

O derman po te ktheheshin njerezit aq thjeshte mbas vetem me 1 urim kushedi ku do ishte Bota.Prandaj nuk ka gje te keqe.Te pakten ky eshte mendimi im.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    I'm still lost
    Postime
    16
    Ceshtja nuk eshte aq e thjeshte, une prandaj e hapa temen.
    Varet nga menyra si eshte bere ndarja, se deri sa nuk flet me, kuptohet qe punet nuk kane shkuar fjolle.
    Une vazhdoj te jem i mendimit qe per xhentilese mund te dergohet urimi, po qe te evitohet ajo qe thote Gio, me mire nje urim i shkurter

Citim Postuar më parë nga Gio
    Nje urim mire eshte nqs eshte vetem urim. Nje EX im me uroj ditelindjen njehere mbasi ishim ndare dhe s'kishim folur per ca kohe. Meqe filluam te flisnim prape dhe te miqesihoshim thjesht si miq kuptohet, ai nenkuptoi se une doja te bashkohesha prape me te, dhe pastaj u nevrikos kur ja bera te qarte une qe nuk kishte shpresa ne ate drejtim. Tani kush e kishte fajin?
    Gio, mos e caj koken, ai e kishte fajin. Nese ja ke bere nje gje te qarte, ja ke bere te qarte. Eshte problemi i tije nese ai nuk te ka besuar , dhe jo problemi yt.

Shume djem mendojne se vajzat flasin sa per te folur dhe nuk e kane vertete ate qe thone. Ne disa raste eshte e vertete. Vajzat thone gjera qe nuk i kane me te vertete se kane qef pak lajka. Por nje mashkull i zgjuar, i cili ka qene me ty dhe per pak kohe, duhet te jete ne gjendje te kuptoje kur ti e ke seriozisht. Dmth, e ke quajtur GOMAR me te drejte.

Per temen: Nese ti je duke folur me te, ose nuk je duke folur me te, por nuk ndihesh i/e ofenduar nuk eshte problem nese i uron.

Nese ti ndihesh i/e ofenduar nga menyra se si jeni bere ISH, atehere nuk ja vlen. Datelindja nuk eshte arsye aq e forte per te gelltitur ofendimin. Vdekja, largqofte, mbase! Megjithate, nuk eshte fundi i botes dhe po i cove nje urim. Maksimumi do behesh pishman e do duash te hashe veten me dhembe.
    Ignore List: Snow~Drop

ga ga Maska e bunny
    Anëtarësuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Nqfse keni mbaruar ne mardhenje te mire- edhe keni komunikim si miq akoma nuk ka pse jo
    How can she fall, if there is no one there to catch her

At'qivia Maska e Flori
    Anëtarësuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranë, Albania
    Postime
    2,551
    sigurisht qe po , vetem nqs je ndar me te ne mynyr kafsherore ( grushta )
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anëtarësuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    PO, por vetem doja te shtoja qe nese ti (shembull), ke deshire ti dergosh urimet do te thote qe ke deshire te rifillosh dicka prap me te!

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Nqs ke mbajtur kontakte me te pse mos ti cosh,por nqs nuk flisni me per mua nuk ka vlere.

Lindi

MULTUM IN PARVO Maska e Antipatrea
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Gjithandej, por ne te njejten kohe, asgjekundi !
    Postime
    605
    Per mendimin tim varet nga rrethanat...edhe nqs do ti besh, atehere duhet ta besh ne menyre te tille qe te mos lesh vend per keqkuptime...

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dhurata për Ditëlindje
    Nga besart në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 24-10-2004, 05:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •