Postuar mė parė nga Fenomeni
E sy hyn ne pune ne kte debat nje vjershe per nje fshat te humbur andej nga shqipria e jugut?
Postuar mė parė nga Fenomeni
E sy hyn ne pune ne kte debat nje vjershe per nje fshat te humbur andej nga shqipria e jugut?
Meshkujt dhe nuk e ve ne dyshim fare!!!!!!!!! Ne cdo fushe ne bote,meshkujt i kane meritat.Shpikjet,revolucionet,eksplorimet dhe shume e shume gjera te tjera,kane qene meshkujt ata qe kane bere hapat perpara.(Jane mijetra e mijera raste te tjera rreth ketyre gjerave)..........PRA MESHKUJT.......
Opinioni im: Eshte e veshtire nga ana matematiko-statistikore qe te kuantifikosh inteligjencen. Megjithate po t'u drejtohemi thjesht rezulateve mesimore, ne nje vend ku mundesite per arsim (shih ShBA) jane te njejta per te dyja sekset, rezultatet me te larta ne mesime (GPA) arrihet nga femrat, dhe kjo duhet te mjaftoje per perfundimin qe keto jane me te zgjuara se meshkujt.Postuar mė parė nga Gio
Megjithate shume prej tyre, si per shembull Henri, arrijne ne konkluzione te ndryshme. Kjo u shkon per shtat tipave si ihhhhhpthu(gellboqja) qe duan t'u atribuojne te tjereve veshet e tyre te gjata.
Ndoshta eshte pjekja e gjate qe kerkon mashkulli per t'u bere aq i zgjuar nga femra? Kjo mund te coje ne konkluzionin qe ky duhet t'i zvarrise nje cike me shume studimet dhe te diplomohet ne moshe me te mocme.
Si perfundim gellboqja e mesiperme mund te lodhet te marre ca klasa te tjera se i duhen. Njera pershembull eshte ajo e Galateos, e perkthyer anglisht nga George Washington,.
Ignore List: Den Bossi
Po lexoja disa barsoleta ne internet dhe kur me zyne syte keto:
-"Perse ka me shume femra se meshkuj?
Sepse mema natyre eshte shume e menēur."
-"Kush jane tre difektet unike ne jeten e nje mashkulli?
Te lind, te rritet dhe te riprodhohet"
-"Zoti thirri Adamin dhe i tha: Bir , kam nje lajm te mire dhe nje lajm te keq,po te them te miren te paren.Do te bej dy dhurata:"Nje tru dhe nje organ gjenital".
Fantastike!-bertiti Adami. Dhe e keqja?
Qe nuk ke gjak te mjaftueshem per t'i bere te funksionojne te dy"
-"Perse burrat kur mendojne levizin koken sa ne nje ane ne tjetren?
Qe dy neuronet qe kane te takohen qe te bejne kontakt"
EJ ĒUNA MOS U MERZISNI![]()
Firma ime eshte : SHQIPTARE
Era, tani na i hoqe edhe ato 10 pike qe para-ardheset tona ne shekuj kane derdhur gjak e farė pėr t'i fituar. Po pse, o njeri?
Perėndia nuk ėshtė mace...
Per ERA 1
;
TASHME DIHET SE JE NJE VAJZE INTELIGJENTE, MESUAM QE JE EDHE EGOISTE.
dmth :ky na qenka mendimi yt per ne, eeeeeeeeeeeee.
Faleminderit shume , nuk e prisja kete prej teje.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Postuar mė parė nga 2043
hahahahaa ndoshta jam gjithsesi keto thenie nuk i kam shpikur une vetem sa i solla ketu.EGOISTE
Ju harroni gjene me kryesore qe vini ne jete nga nenat qe jane femra.
Firma ime eshte : SHQIPTARE
Nuk vihet ne dyshim nga askush , sic doli edhe nga debati ---mashkulli eshte qenie superiore
zoti ben seleksionim qe ne bark te nenave: te mencurit----meshkuj, te fortit ----femra
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
e tash...nuk e dij a jan femrat me inteligjente ,por si do qe e merr gjithnje jan perpara !
moj ju femrave shqiptare ju paskan rene per pjese gjith meshkujt shqiptare te shpifur, egoiste, pertace etj etj! Si ktu si te tema tjeter per bukurine fizike tonen ngelet duke u ankuar (bitching eshte fjale me kuptimplote) lol! C'eshte kjo pune kshu?! Nejse te dalin prap te debati. Pse ore lodheni kot duke hyre ne detaje jo shkencat ekzakte e jo shkencat sociale, apo sic na thote Zombie qe ne amerike statistikat tregojne qe nga ana arsimore femrat jane me te sukseshme. Shikoni historine dhe shikoni realitetin dhe nje here tjeter; pergjigjen do ta gjeni aty me siguri.Postuar mė parė nga Gio
Krijoni Kontakt