Po tani ata qe studiojne shkenca ekzakte ngaqe e perdorin me shume trurin, atehere i bie dhe te jene me te mprehte ne karahasim me ata (ato, me fal) qe merren me llafollogjira...te pakten keshtu mendoj une...Postuar mė parė nga Silk
Po tani ata qe studiojne shkenca ekzakte ngaqe e perdorin me shume trurin, atehere i bie dhe te jene me te mprehte ne karahasim me ata (ato, me fal) qe merren me llafollogjira...te pakten keshtu mendoj une...Postuar mė parė nga Silk
shkenca eshte shkence vella, shkencat kane parametra, nese i tejkalon nuk merresh me me shkence ne dac te jesh femer e ne dac mashkull.Postuar mė parė nga Antipatrea
.........dhe inteligjenca nuk varet nga seksi. nuk dua te te mbush mendjen, thjesht diskutoj.
Ska nevoje per debat, thjesht shiko mbrapsht ne histori dhe do shohesh qe meshkujt kane dominuar jeten ne cdo aspekt te saj. Cili seks eshte athere me i zgjuar?
Postuar mė parė nga AuGuSt_
sepse meshkujt kan pasur priviligj te merren me shkencen, ndersa vlera e femrave ishte vec te din te mbajn familjen, te gatuaj etje...saper shefat qe jane shumica meshkujt me duket e cuditshme...po e diskutonim kete tek klasa e Gender Psychology, dhe e vetmia arsye qe mund te jap eshte se fjala "shef" eshte kaq e lart sa smund tia japin nje femre![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
pyetja eshte kush me te menqur apo kush eshte me shume shef se kuptoj??????
Cika e prishtines po diskutohet se kush jane me te menqur, se shefi dihet....jam une !!!
Po pse shqipe, ato qe merren me "llafollogjira" (sic e mballose vete) c'organe perdorin ne studimet e tyre?Postuar mė parė nga Antipatrea
Mire se te gjeta njehere![]()
Summertime baby!
Qe Ihti eshte me i zgjuar se une, kjo nuk ka pike dyshimi, e vetmja pyetje qe shtrohet eshte:
A jane te gjithe (si) Ihti?!
E sigurisht nenpyetja e kesaj me lart eshte:
A jane te gjitha Une?
Ne perfundim, une jam me ate shprehjen e urte mashkullore:
C'te mbjellesh do te korrėsh!
)
Perėndia nuk ėshtė mace...
Cajupi - Fshati im (Femra ''ime'')
Maletė me gurė,
fushat me bar shumė,
aratė me grurė,
mė tutje njė lumė.