A keni pasur rastin ti shikoni??? Sa ju pelqejne dhe a keni ndonje luftarak qe e pelqeni me shume???
A keni pasur rastin ti shikoni??? Sa ju pelqejne dhe a keni ndonje luftarak qe e pelqeni me shume???
mir bre askush nuk ka degjuar per WWE???
te pakten shikoni ne internet www.wwe.com
WWE eshte sporti me KOT qe kam pare ndo njehere.
Welt Meister 2014
JOHN CENA IS NUMER ONE. Eshte nje Sport mjaft luftarak por ka anen e saj paksa negative .
JOHN CENA #1 .. best ever//
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Eshte nje sport komplet trillim.//
Me vone do tju jap nje video ku jane te gjitha hilet e WWE.
Une i kam pare vet hilet te faqja www.youtube.com
Tani nuk kohe me vone do tjua jap.
Eshte nje sport kafshesh jo nje sport qe te qetson.
Mund tju duket qesharake kjo qe do ju them por ju betohem qe eshte e vertete.:
Po vija nga shkolla dhe isha 100 m nga dera e shtepise kur degjojAAAAAA Ja ku hipen Undertaker ne ring me nje karrige ne doren e tij dhe do te godase bob leshin.Afrohem ishin dy cuna nga lagja ime dhe njeri qe bente Undertakerin kishtre karrige me te vertete ne dore.Ishin dy djem ne moshen 14 vjecare i gjuan "UNDERTAKERI bob leshit dhe bob leshi bum ne tok urgjence ne spital ne lushje i kushte care kafken me karrige undertakeri leshit.Dhe i japin ato emisione dhe thone pastaj PLEASE DON'T TRY THIS AT HOME.Y te kripsha trut pse re emision per kalamanj eshte ai.
hey a mundni me ma kallxu nej web ku muj me shkarku(downloadu) loj te wwe?
Mua valla shum me pelqejn me i miri nder to eshte John Cena Nr.1
Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria
kam ndegju se flitet qe John Cena lidhet me gjakun SHQYP!!!!!!!!!1
Jo po gol pra.Per mendimin tim jane vetem disa thashetheme per ate kafshen qe eshte shqiptar.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Be the change you want to see in the world!
Krijoni Kontakt