Frik vetem nga Avjoni kam kur udhtoj
Por nga gjerat e tjera nuk kam frik
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Linda5 : 13-02-2009 mė 08:31
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Kam frike vetem nga perendia, nga gjerat toksore (normal edhe ajrore hahha) nga asgje!
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Eshte nje fobi e re,qe me prek vetem mua.Quhet maniofobia.....
Nga ksenofobija
J@mes nuk e kam ne ate grade, e kam fjalen kur hapet si muhabet apo kur ri e mendoje, sic thash dhe me siper qe ri e lexoje jashte mase shum dhe me kalimin e kohes e heq mendjen. Me pare kam pasur probleme sepse nervozohesha dhe nuk flija po thuaje se tere naten, duke e menduar veten si te vdekur apo momentin kur je duke vdekur, vertet ishte dicka shum shqetesuese. Ndersa tani ndjehem me mire, pasi kam fatin te kem shum kolege pune qe jan Psikologe dhe jam konsultuar dhe vazhdoje te konsultohem, me teper ka qene psikologjike nga ana ime qe ja ushqeja vetes kete frike.
Mos i shiko vetem anet negative pleqerise, e di qe te pelqen bukuria dhe freskia rinore. Po mundohu te shijosh dhe frutet ne nje moshe madhore, nuk ka gje me te bukur te shikosh filizat e femije te tu kur te vijne dhe te nxjerin, te sjellin dicka simbolike, apo nje puthje te ngrohte. Pastaj estetika dita dites po evolon me njeriun, shum kollaje mund te besh lifting etc. Shiko Sofia Loren, Ornela ***** etc (Po pertoje te bej nje liste te gjate).Postuar mė parė nga PINK
Frikat e mia apo fobite:
Plakja
Vetmia
Araknofobia (na merimangat)
●∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●∙
Krijoni Kontakt