Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 23
    * Yllėza e forumit *
    Anėtarėsuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454

Mungesa e vetėbesimit

Ēfarė duhet ndermarre kur urrejme veten tone dhe e krahasojme me te parin-en qe takojme ?
    si te largohemi nga kjo gjendje aspak e lakmueshme dhe si te arrijme ta bidim veten se secili i ka kualitetet e tij-saj ??
    Si ta bindim veten se ia vlejme,se jemi te krijuar secili ne menyre te unifikuar per t'i dhene dicka kesaj bote??
    ArsGothicė

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar mė parė nga Ermelita
    Ēfarė duhet ndermarre kur urrejme veten tone dhe e krahasojme me te parin-en qe takojme ?
    si te largohemi nga kjo gjendje aspak e lakmueshme dhe si te arrijme ta bidim veten se secili i ka kualitetet e tij-saj ??
    Si ta bindim veten se ia vlejme,se jemi te krijuar secili ne menyre te unifikuar per t'i dhene dicka kesaj bote??
    Ok ylleza e fourmit Keto keshilla kisha une:

1. Shoqerohu me njerez optimiste, qe ta duan te miren
    2. Lexo, mundesisht autore franceze ose latino-amerikane (realizem kritik dhe realizem magjik, si rryma)
    3. Bej pune vullnetare, ne azil pleqsh ose ne spital. Te ndihmosh te tjeret ne hall ben te ndihesh me mire per vete.
    4. Bej aktivitet fizik, vrap ne natyre.
    5. Ushqehu mire, sa me shume fruta, perime e mish, sa me pak brumera, kafe e cigare (nese i pi).

me nje fjale jeto nje jete aktive

* Yllėza e forumit *
    Anėtarėsuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Flmnd shyume D^G Feminine, edhepse kete tema nuk e kam hap[ur per vete por ne pergjithesi pasi i lexova pergjigjet shume me vend qe kane dhene forumistet e pasionuar pas psikologjise ne kete forum lidhur me temat tjera.

Tani kam nje pyetje : A mendoni se nje person i dyte,ne kete rast i-e dashura mund t endikoje ne ngritjen e vetebesimit??
    Mendimi ime shte se po, duke marre parasysh se shume here nje lidhje me bazament te shendoshe na jep sigurine qe na duhet per te ēare perpara ne jete.
    ArsGothicė

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Ermelita
    Flmnd shyume D^G Feminine, edhepse kete tema nuk e kam hap[ur per vete por ne pergjithesi pasi i lexova pergjigjet shume me vend qe kane dhene forumistet e pasionuar pas psikologjise ne kete forum lidhur me temat tjera.

Tani kam nje pyetje : A mendoni se nje person i dyte,ne kete rast i-e dashura mund t endikoje ne ngritjen e vetebesimit??
    Mendimi ime shte se po, duke marre parasysh se shume here nje lidhje me bazament te shendoshe na jep sigurine qe na duhet per te ēare perpara ne jete.
    Jo mendoj se kjo do te ishte shume kontraproduktive. Po hyre ne lidhje me dikend pa u sheruar nga ai kompleks, parner-i/ja do ta verej dhe do ta keqperdore (varesisht nga karakteri, sa eshte i kompleksuar ai per vete) ne mase te madhe dhe do te kete mundesi te ta keqesoje gjendjen edhe me shume jo ty po atij per te cilin po pyet. Ne keso situate marredhenia e tyre do te jete si zoteria me skllavin, sepse gjithmone do te behet ashtu si do partneri dhe ne uljen graduale te vetbesimit deri ne nje mase te padurueshme per te.

Kjy problem nuk ka sherim ne rast se te personi ne fjale gjene mbeshtetje objektive. psh sheh veten ne pasqyre dhe urrene ate qe sheh, nuk ka talent per gjerat qe shumica e te tjereve kan etj.

...
    etj
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    mund te besh te gjitha keto ose mund te pish ndonje Jack Daniels kur e ndjen qe ke mungese vetbesimi. ose ndonje pije alkolike te embel kur ndjen qe ke mungese vetbesimi plus mungese sheqeri
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    lol, Klaus thone qe alkoli thekson ato veti qe ke kur je esell, nuk eshte keshille e mire ajo e jotja.

(nje ne dy poste e paske me Jack Daniels ti alcolicos )

Ermelita, edhe une jam cik me Baptistin kur vjen puna te mbeshtetja nga e dashura. Ka me shume mundesi te beje keq sesa te beje mire. Nuk diskutohet qe cdo mashkull do mbeshtetje nga partnerja e vet, po e mira eshte t'ia japesh me pikatore Ne doza te medha behesh si mami pastaj

E mendova qe s'ishte per ty po ishte me kollaj me i dhene keshillat ne veten e dyte. Besoj se ne rastin qe thua ti do bente cudira nese personi ne fjale bente pune vullnetare, sic thashe azil, spital, shpi femije. Duke pare njerez me vulnerabel se ai mbase i rritet ajo e shkrete self esteem .

Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    ermelita keto punet vullnetare qe shkruajne me siper jane shume gay. e vetmja qe do arrish eshte probably te takoje ndonje vullnetare tjeter me mungese vetbesimi (ose sheqeri) dhe ti bejne njeri tjetrit vullnetarisht ndonje rritje. vetbesimi.
    ti DG cfare pi psh?

Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    klaus ke inat se s'te shkoi mendja per keshille si e imja
    une pi margarita

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anėtarėsuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Mungesa e vetebesimit vije nga frika. Dmth. atehere kur njeriu frigohet nga diqka , lidhur me nje pune apo dukuri se ndoshta nuk do tij shkoje mire atehere ne mungese te forces, per tij dal problemit ne ball aje ( edhepse kjo eshte shtyrje e pa nevojshme dhe e demshe per tij ikur pergjegjesise) aje e leshon veten dhe kalon ne nje gjendje te hubjes se besimit.
    Kete gjendje te friges apo te hubjes se besimit, njeriu nuk duhet ta perqafoj dhe ta doje ne anje menyre.
    Ja nje shebull se pse?
    Nje njeri kishte menduar se mund tij ike vdekjes, dhe kishte menduar qe te hyje ne nje ogjak te nje shtepije, me mendimin se aty nuk mund ta gjeje vdekja.
    Mirepo kur i edhi koha edhe aty e gjeti.
    Atehere njeriu tha: eh po keq paskem bere, lere qe po vdes por shkova edhe me faqe te zeze, sepse ishte i zhyer nga zhigu e ogjakut.
    ================================================== ================================================== =========
    KOMBI KA NEVOJE PER NJE FAMILJE TE SHENDOSHE.

Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    margarita? Jack, lemon dhe kripe voila! dhe ti tona qenke.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 30-08-2023, 08:26
  2. Mungesa e vullnetit.
    Nga Mina nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 02-05-2009, 14:09
  3. Shkaqet e mjerimit tė Shqipėrisė
    Nga Iceberg nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 19-03-2005, 18:56
  4. Problemet Shoqerore te Shkaktuara nga Mungesa e Mashkulloresise
    Nga Arb nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-04-2004, 19:27
  5. Mungesa e Kerkimit te Faljes dhe Falja e Munguar
    Nga alumni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 08-05-2002, 18:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •