Insektet, lartesite, dhe ngushticat...
Sidomos kur shof ndonjehere ne enderr qe po me afrohet tavani edhe une s'e ndal dot, qe behet nami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Insektet, lartesite, dhe ngushticat...
Sidomos kur shof ndonjehere ne enderr qe po me afrohet tavani edhe une s'e ndal dot, qe behet nami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
As qe du me dit!
Ujin kam fobi, nese me bie njekohesisht uje ne sy dhe ne hunde me merren mendte dhe me mungon fryma... ksaj i thone te mbytesh me nje gisht ujePer te notuar as qe behet fjale... kur kam qene 11 - 12 vjeēe me kujtohet se desh jam mbytur dhe qe atehere per 6 vite rresh s'i jam afruar fare detit... rrija vetem te plepat hahahaha. Pak nga pak e kam larguar ket fobi... hyj ne det por rri si rosat ne bregun e pare me kalamajte LoooL
Gjithashtu tmerr kam gjarperinjte... vdes ne vend po t'i shof.
Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Jan disa insekte qe quhen Mizat e Veshit.
Tmerr i kam.
Vetem ato kam frike, per te tjera, sma ndje!
nje insekt 1 centim, ti fusi friken gjith ktij burri, vetem te une shef!
Problemi eshte kur jam ne gjume, se kur jam zgjute, ehehehe i shkel me kembe.
Fobiejo skam ndonje , Frike po ( fobie eshte me e felle se frika )
Frike kam thellesin , se kam qen duke u mbyt dy her kur kam qen e vogel .
Kam frike shpejtesin , se kam bere 3 her aksident edhe pse nuk i kam dhene une makines . Por me shume kam frike korentin , sepse me ze shpesh edhe kur nuk ka energji elektrikeetj... etj...
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Un kam shum frik erresiren, te jem vetem ne nje ambejnt pa pik drite per noi ore eshte geja qe sdo doja qe tme ndodhte kurre.
Kurse fobi kam insektet.
Une kam frike Zotin e keto tjerat s merzitem per to .
KOSOVA E MADHE
frika te ndryshme po por fobi asnje
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Krijoni Kontakt