Close
Faqja 10 prej 35 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 342
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Frika ime jane macet ,sidomos ato sapo kane lindur te vocklat fare ,se si me ngjane ,si shume te shpifura dhe te frikshme .
    Sikur te me hedhe ndonjeri ndonje mace ne koke une jam e vdekur qe ne moment ,i kam tmerr dhe shume inat ,nuk shkoj kurre dhe ketu ne usa ne ato shtepite qe kane mace i pyes ne fillim..... i kam problem se me kruhet trupi po te prek mace .
    K am frike dhe kafshe apo insekte te tjera ,po si keto macet jo ...
    Tani me eshte shfaqur dhe frika nga avionet e gjithe rruga do rrezohemi ketu e do rrezohemi atje dhe me shume friken e kam pa u nisur avioni kur jepen keshillat se c'duhet te bejme ne arste emergjencije apo problemi qe mund te kete rruges .GJITHKOHEN MENDJA ATY ME RRI DERI SA ZBERS

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Frika ime jane macet ,sidomos ato sapo kane lindur te vocklat fare ,se si me ngjane ,si shume te shpifura dhe te frikshme .
    Sikur te me hedhe ndonjeri ndonje mace ne koke une jam e vdekur qe ne moment ,i kam tmerr dhe shume inat ,nuk shkoj kurre dhe ketu ne usa ne ato shtepite qe kane mace i pyes ne fillim..... i kam problem se me kruhet trupi po te prek mace .
    K am frike dhe kafshe apo insekte te tjera ,po si keto macet jo ...
    Tani me eshte shfaqur dhe frika nga avionet e gjithe rruga do rrezohemi ketu e do rrezohemi atje dhe me shume friken e kam pa u nisur avioni kur jepen keshillat se c'duhet te bejme ne arste emergjencije apo problemi qe mund te kete rruges .GJITHKOHEN MENDJA ATY ME RRI DERI SA ZBERS
    interesante, e paskeni te njejten fobi si Napoleoni !
    Kurse Leka i Madh fobie kishte ujin, detin ku ai shkelte vetem token dhe nuke pranonte te hypte ne anije pas pushtimit te indise, se ndoshta do kishte jetuar edhe me gjate por kjo rruge kembesore ia shkurtoi jeten, shkaktar pra na ishte fobia e ujit, ngase ai nuke dinte as te notonte sepse kishte frike nga uji.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kreksi : 01-11-2007 mė 08:50

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga Kreksi Lexo Postimin
    interesante, e paskeni te njejten fobi si Napoleoni !
    Kurse Leka i Madh fobie kishte ujin, detin ku ai shkelte vetem token dhe nuke pranonte te hypte ne anije pas pushtimit te indise, se ndoshta do kishte jetuar edhe me gjate por kjo rruge kembesore ia shkurtoi jeten, shkaktar pra na ishte fobia e ujit, ngase ai nuke dinte as te notonte sepse kishte frike nga uji.
    E pa njohur per mua kjo qe ke shkruar dhe teper interesante !
    Me kete ti do te nxjerresh se fobite te shkurtojne jeten ?

Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anėtarėsuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489
    Kam fobi gjarperinjte dhe merimangat me sjellin gjendje te keqe shpirterore kur i shikoj

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-06-2007
    Vendndodhja
    Tu pi raki te klubi te lagjja :)
    Postime
    64
    Un kam frike vetem gjilperat.Jam bo aq sa jam tash e deri me sot vec 1 her kam bo 1 gjilpere ene ma jo.I kam me verte shum frike.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    une kam frike lartesite,por edhe vendet me shume njerez.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Une nuk kam asnje lloj fobie,e vetmja gje qe kam frike,te humbas njerezit qe dua me shume,kjo lloj frike nuk me hiqet kurre,te humbisja vet nuk do e kisha problem fare.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Citim Postuar mė parė nga land Lexo Postimin
    Une nuk kam asnje lloj fobie,e vetmja gje qe kam frike,te humbas njerezit qe dua me shume,kjo lloj frike nuk me hiqet kurre,te humbisja vet nuk do e kisha problem fare.
    eshte e vertete.por kete frike e kane gjithe njerezit.edhe une....

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga augusta b Lexo Postimin
    eshte e vertete.por kete frike e kane gjithe njerezit.edhe une....
    Une kam kete frike qe keni ju parafolesit, plus edhe friken se mos humb vete.
    Pas ketyre vijne me dhjetera te tjera...
    Where does a thought go when it's forgotten?

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Une kam fobi ... kapercimin e kokrrave . Ilaceve. Advilave psh . C'kam per te heq kur te plakem . Mire tani se i shtyp nje kokerr ne vit qe pi une ... po atehere si do ja bej . Po kam besim te teknologjia deri atehere .

Faqja 10 prej 35 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •