Shpesh vendtakimi i nje cifiti mbahet mend tere jeten, eshte nje simbol i nje lidhje, dhe gjithmone vizituari ate vend ose dicka tjeter, ju kujton takimin e pare me partnerin tuaj?
Ku jeni takuar ju parnterin tuaj?
shkollë mesme/fillore
fakultet
punë
me farefis
datin page
chat
diku tjeter (vendi)
Shpesh vendtakimi i nje cifiti mbahet mend tere jeten, eshte nje simbol i nje lidhje, dhe gjithmone vizituari ate vend ose dicka tjeter, ju kujton takimin e pare me partnerin tuaj?
Ku jeni takuar ju parnterin tuaj?
Punën e sotme mos e lër për nesër...shtyje sa të mundesh...
dmth me te dashuren e fundit ate qe kam momentalisht jame njojtur ne plazh
Kalofshi kendeshem !
"Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"
Pyet ku e ke takuar te dashurin/dashuren? Cili ka qene vendnjohja, vendi apo lokacioni (sic i thoni juve) ku jeni njohur se pari? Ne cfare vendi jeni njohur pyet, si e qysh? A e kuptove dot tani?
Une ne forumishqiptar.![]()
![]()
Po boj hajgare se ende nuk e kam gjetur partnerin e jetes.![]()
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
Une se kam takuar akomanejse une do votoj opsionin diku tjeter
![]()
B
me than drejten o Adri, partnere jete skam gje mer djal se jam i ri ala shyqyr zotit, po kur te vij ajo dite, ke me qen i pari ne forum qe do thiri ne dasem. Po ma le icik zarfin e fryre ne fund do tet tregoj ku e takove.
ene leni kto tema romantike se u trete fare, ene ashu dhe pak fillon kampjonati, nrroje muabetin pak. ajde shnet
interist
Postuar më parë nga FsHaTaRi
...........DO TJU TREGOJ KUR TA TAKOJ NESE DO TE KEM KOH........
.......kalofeshi mir dhe SUKSESE NE TAKIMMMMMMEEEEEEE.......E......
.........
"Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"
E kam takuar ne chat para tri vjete ndersa qe dy vite jemi bashke,interneti nje here na beri shok te mire mandej kur u takum lidhja jone u ndyshu nga shoqeri ne dashuri
Krijoni Kontakt