Votoni mos harroni ....ta cojme ne Finale te pakten ...
Votoni mos harroni ....ta cojme ne Finale te pakten ...
VOTONI VOTONI VOTONI vertet ne te hije ne finale dhe pastaj ka me shume kurajo por 99% besoj qe te hije ne finale SUKSESE- VOTONI VOTONI VOTONI dhe per vitin tjeter me mire eshte ta mer TOP CHANNELLI ne dore dhe jo TVSH Eurovisionin.
ah sa per te votuar...ne ne itali nuk votojm dot pasi italia nuk e jep eurovizionin...besoj se sikur italia te merrte pjes, shqipria do e kishte te sigurt 12 pikshin nga ky shtet pasi ktu ka aq shum emigrant shqiptar....
megjithate besoj se luizi do arrij te kaloj ne finale pasi po lexoja kritika te ndryshme per kenget konkuruese dhe shqipria nga shum kritik te ndryshem merrte vota si 7/10....kshuqe per shqiperine besonin se do arrinte tu kualifikonte per ne finale.....shpresojm te jet keshtu...por megjithate ka te bej shum dhe performance qe do bejn neser mbrema
sa per ate punen e top channelit, s'ka per tu ber ndonjeher pasi EBU esht organizate qe permbledh televizionet publike dhe kshuqe per gjith vitet qe shqipria do mari pjes ne ESC do e ket ne dor vetem TVSH dhe asnji kanal tjeter per fat te keq.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ridy85 : 17-05-2006 mė 14:46
firm e?????......ahuuuuu pertokam !!!
Ftoj te gjithe shqiptaret qe ndodhen jashte atdheut te votojne Shqiperin SOT ne Festivalin Europian.
Firma ime eshte : SHQIPTARE
Ftoj te gjithe shqiptaret qe ndodhen jashte atdheut te votojne Shqiperin SOT ne Festivalin Europian.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Era1 : 18-05-2006 mė 15:33
Ku ta votojme ? Hidhe linkun ketu . Dhe patjeter qe do ta votojme .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ta gjej se nuk e di si eshte proēedura
Nuk po e gjej dot dreqin
Numri i Shqiperise eshte 06 dhe per te votuar duhet numri nga ēdo shtet ku ju jeni.
VOTONI , VOTONI, VOTONI
Krijoni Kontakt