Foto e Lusit
Foto e Lusit
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
Mua me pelqen edhe kenga e Belgjikes dhe kengetarja ka shume talent.KATE RYAN me kengen JE T' ADORE
Por besoj qe te arrijme te marim ndonje pik SUKSESkengetarit tone.
Kengen e turqise po nuk me ka pelqyer dhe aq shume megjithse kengetarja eshte goxha e lezetshme
HELENA PAPARIZOU nga Greqia dhe Ruslana nga Ukraina fitueset e dy viteve te fundit ne eurovizion
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
Kenga e Greqise qe do marri pjes sivjet nuk me pelqen fare nejse Kengetarja Anna Vissi quhet nje nga kengetaret me te mira te Greqise.Por ne disa emisione per EUROVISION kengen e Shqiperise e shfaqin shume kenge pa kuptim edhe nje kenge(ne menyre te ulet) sidomos Vidio Clipin qe ka bere kenge e Shqiperise shpresoj te kemi nje cmim te mire per Shqiperine.
E hape kete teme se pas nje jave 18-20 maj edhe Shqiperia mer pjese ne Eurovizionin 2006 qe mbahet ne Greqi,me kengetarin Luis Ejlli sukses dhe mire eshte te votojme te gjithe ne emigrantet neper te gjithe shtetet europiane qe jetojme.
Dhe kengen e kendon ne shqip suksese kengetarit qe i perfaqeson te gjithe Shqipetaret ku do qe jane,VOTONI VOTONI VOTONI
suksese sigurisht qe do votojme fjale eshte ajo ???? por aman vetem kuq e zi mos te jene veshur e di qe tregon patriotizem por patriotizmin mund ta tregojne ne kengen dhe menyrenn si e prezantojne dhe jo ne kuq e zi mor se sikur eshte bere pak bajate!!!!!
failure is not an option!
I uroj shume sukese megjithese vet nuk jam aq optimist se nuk me ka pelqyer kenga dhe aq. Nuk po me pelqen kjo Gajdja qe po e fusin ne kenget tona duke pretenduar se me gajde kenga tingellon me shqip, por kjo nuk eshte e vertete fare. Gajdja eshte instrument skocez. Te besh kenge me lahute, cifteli, etj. instrumente tona popullore, po kjo eshte kenge popullore, por jo me gajde. Sidoqofte, suksese edhe njehere.
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
Edhe mua nuk me ka pelqejte shume por nuk eshte fai i kengetarit, edhe une jam dakort se qiftelia dhe lahuta i japin me shume tinguj muzikes shqipetare,gabimin e ka shteti shqipetare qe nuk e ka perkrah kengetarin dhe juria qe e votuan ka mbete te ne qe ta perkrahim me nje vote sido qe te jete duhet perkrahur me nje vote. Ne emigrantet kemi bere shume per kombin tone ne kohet e veshtira dhe do te bejme edhe sot ne kohen qe duhet te krenohemi qe na degjon gjith europa dhe bota qe edhe ne dime te kendojme,dhe juria dhe TVSH duhet te shikoj mire kur duhet te dergojne ne eurovizion 2007 kengetarin dhe kengen por une te votoj me gjithe zemer edhe se e kam degjuar kengen dhe nuk eshte aq sa duhet per eurovizion edhe nje here sukses te shikojme si do t'ju tingelloj europianeve kenga shqipetare mos haroni VOTONI keshtu jemi te bashkuar edhe me te forte.
Ehhhhh.... a e keni degjuar kengen e Luisit? T eme falin simpatizantet e kesaj kenge por mua me duket shume kot me na pefaqesu ne Eurovizion. Me mire te na perfaqesonte ai qe fitoi Top Festin,... Alban Skenderaj
Po pse kenga te kendohet ne shqip njehere, eshte festival europian dhe eshte publiku qe voton, nese nuk e kuptojne kengen, dhe muzika nuk i terheq, zor se do votojne. Shpresoj te mos jete keshtu sic them, se vertet do ndihesha shume qe Shqiperia ate merrte shume pike por...... Hajt mo suksese Luisit.
Love Life, Love People!
Krijoni Kontakt