he mer sna u ndane kto te dibres smadhe, ktu e kna myt new york-un. lol mir se erdhe vlla, edhe mo permend ic diber e madhe e vogel se nje jemi (edhe pse smushni shum juve hahaha) njaqeta
he mer sna u ndane kto te dibres smadhe, ktu e kna myt new york-un. lol mir se erdhe vlla, edhe mo permend ic diber e madhe e vogel se nje jemi (edhe pse smushni shum juve hahaha) njaqeta
interist
Faleminderit njerez te mire respekte
..........Po mir se erdhe ne mesin tone, Seńorito te lo deseo lo mejor.......
............O TI SHERR DJAL NA MYTE ME NDRRIMIN E FOTAVE TE TUA, KET E KE Veeeri, veri guuuuuuttt....
.......
.....edhe nji her te deshiroj mirseardhjen dhe kalim te kendeshem.....SAUKSESE....
"Dashuria e vertetė dhe e sinqertė nuk shuhėt kurrė"
Grazias senoritas,edhe une personalisht jam si fotot s'me rri vendi vend.respekte XIXELLONJA
......................SHIFET, SHIFET BUKUROSH, PO nese je aq elegant dhe romantik si ne foto, nuk do ta kesh veshtir...gocat e shqiperis do ti kap infrakti......Postuar mė parė nga dibrani2006
.....ēdo te mir seńorito guapito........
"Dashuria e vertetė dhe e sinqertė nuk shuhėt kurrė"
Po ta kthej urimin byrazer. Ja kalofsh si ta kete qefi ne forum.
Faleminderit
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dibrani2006 : 20-04-2006 mė 07:22
Une e kam, njehere te njihem pa te prezentohem,mendoj qe kam njohur shume njerez interesant ne kete forum te mire pritur,faleminderit -MARIACHI-stilin e kam keshtu nuk prezantohem lehte, e di qe i kam bere nje kohet jo shume te gjate.FALEMINDERIT
Pershendetje Dhe Kalofsh Sa Me Mire
Krijoni Kontakt