Mirė ja paska bė...jo po u bė surrati atij ta parakalontelol
Mirė ja paska bė...jo po u bė surrati atij ta parakalontelol
.........................
Ej me te vertete e ka qelluar se e parakaloi?????
Se besoj............ por nqs eshte e vertete
une kam nje propozim:
Ta bejme ate djalin Shofer te Formula 1 te ferrarri se e paskena ne xhep kampionatin pasnej![]()
![]()
![]()
Te trondit fakti si mund te rrokesh armen per dicka kaq banale sa kjo? E cfare se e parakaloi, ju cenua nderi apo burrnia ketij dangallit? Shume gjaknxehte jane keta verioret.
Jo po e keni me qejf me parakaloni mua njehere![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Lunesta, pse mor nje djalosh 20 vjec nga Lezha mjafon te fusish gjith verioret ne kategorine e gjaknxehtesise????Postuar mė parė nga Lunesta
Tashi vejme ne jug.....ishin dy komshi shkojshin mire shum me njeri tjetrin, por nje dit kur zogu i pules se njerit u bo gjel, u prishen gjakrat.....sepse gjeli i njonit i hante domatet e tjetrit......i thot kykomshiut, ndaloje gjelin se osht duke mi honger domatet, tjetri i thot po ca ti boj gjelit ta lidh per kome? Bo ca te dush i thot tjetri, por domatet du me i bo sallat vet e jo ky gjeli jot......
Gjeli nuk u ndahej domateve te komshiut,,,,nje dit te bukur vere, komshiu mer Kallashin edhe hop ja numron ne ball kti komshiut, te zotit te gjelit,,,,,pra kjo osht edhe historia e gjelit,,,per nje gjel kan vdek 4 veta gjer tashi, se ngrihet edhe hakmarrja e zoteve te gjelit tashi...........
Ne mund ta quajme Jugun si te duash, ne dac thuaj qe i kan inat gjelat, ne dac thuaj qe i kan qef shum domatet hahaha.....zgjidh e merr lalo........4 jugor gjer tashi jan ne varr per kete pun..
Kshuqe une them ti lejme keto katastrofat qe na ndodhin se nuk osht mire ti lujme eshtrat as edhe nje Veriori as edhe nje jugori, kta jan fatkeqesi edhe nuk duhen perdor si kunj per nje pal apo tjetren...se po i hym ashtu une kam histroi domatesh e kastravecesh sa te duash.......
Nuk thashe qe jugoret nuk jane gjaknxehte, por mua me duket se raste te tilla banale ka me shume ne veri ku kodi i nderit te burrit ekziston akoma, edhe aty ku nuk duhet.
Jugoret e kane te theksuar percmimin/perbuzjen/urrejtjen. Ndersa nga Verioret rralle mund te shohesh gjeste te tilla. Thua valle vetem verioret jane djaj dhe jugoret engjej?!
Eshte e vertete qe Veriu vuan pak nga Kanuni, i cili perdoret nga qe shteti eshte kartoni, por nuk duhet vjellur ne kete menyre. Cdo njeri nga ne dhe pothuaj ne cdo vend te botes, mendon hakmarrjen kur i thyhet zemra. Ta kesh perballe ate qe te mori njeriun e shtrenjt, mendoj se eshte shume e veshtire dhe sikur te ishte me e lehte, edhe femrat nga Jugu do e conin ne varr, per nga zemra. Merr jete dhe e vazhdon te tijen kafe ne kafe e femer ne femer, ndersa tjetri kalbet, eshte teper larg paqes. Vetem nje pederast (jo ne kuptimin e ''epshit'' seksual) eshte i pagjak dhe i paftyre.
Nese humb njerzit e dashur, sigurisht qe hakmerrem, por kete nuk e bej nga qe jam nga Veriu por nga qe jam une, sepse sdo kem asnje dite te lumtur ne jeten time dhe i vetmi lehtesim shpirteror, mbetet te paguaje me jete edhe ai qe mori jete. Ne qe se kemi provuar te ndodhemi ne nje pozicion te tille, e kemi te lehte te llapim neper forume. Por mos harroni se gjakmarrja fatkeqesisht egziston edhe nga Jugu i vendit, pa harruar edhe Shqiperine e mesme. Duke mos harruar qe ka raste edhe ne vendet me te zhvilluara te botes. Per kete mjafton te lexoni ose te shikoni ndonje film qe bazohet ne ngjarje te vertete. Edhe jete te humbura nga monstrat gjakpirese, nga nje arsye apo nje tjeter, qe pas ardhjes se demokracise, ka me shume ne Jug.
Ne radhe te pare jemi shqiptar dhe ketu qendron problemi sepse i biem tjetrit ne qafe kot. Gjithcka nisen tek nje cigare apo nje vershellim ne ajer dhe perfundon ne te ziun dhe. Pastaj dhe gazetaret tane qe jane per te rrah murin me ta nga mungesa e trurit, flasin sipas fjaleve qe degjojne nga kalamajte e lagjes dhe nuk i hyne fare ne brendesi ceshtjes.
Pra, nuk duhet te vrasesh. Po vrave, gjene e vetme qe meriton nga jeta ke plumbin ballit. Llogarite meqe nuk i bere kur ishe ne jete dhe i lumtur, beji aty ku eshte shumte ftohte, ne varr!
Mekat qe talenti nuk eshte semundje ngjitese, sepse kesisoj nuk do te kishim kaq shume budallenj neper kembe.
Frederik Rreshpja
Mos ishin nisur gje keta per ne Evrope?
.....banalitet bohet vetem me njerez tuaj, familjar, edhe per kete pune JUGU jan mjeshtra.....Veriu ka ndonje gjaknxehtesi dhe ndonje kastravecllek si ky Lexhjani.....por kurr nuk mund te krrahasohen te dyja....banaliteti osht shum me i shpift!!!Postuar mė parė nga Lunesta
Postuar mė parė nga Bianconero
Te hakmerresh nuk eshte virtut por krim.
Dhe kete gje shqiptaret dhe sidomos ata qe jane akoma nen Kanun nuk e kane kutptuar akoma. Dhe per sa kohe qe ne ate vend te vogel do te kete njerez qe mendojne se te hakmerresh eshte gje e mire, ai vend nuk ka per tu bere kurre.
Ti shef ndonje film me hakmarrje por shef dhe filma me gjyqe ku njerezit bejne c'eshte e mundur qe te arrijne drejtesine me ane te mjeteve qe lejon nje shtet ligjor. Dhe keta te dytet jane trimat ne kete histori, jo ata qe marrin koburen e ikin vrasin apo dhunojne.
Te hakmerresh eshte ndjenja me e ulet dhe me primitive e njeriut, neqoftese ndonje nga ju nuk arrin ta kontrolloje atehere nuk ka vend ne nje shoqeri te civilizuar me nje shtet ligjor. Te iki anej nga kenia apo nga tanganika te bej qejf me dhunen pasnej.
Prandaj ju lutem mos filloni te me sqaroni dhe ligjimitoni plagen me te rende te kombit shqiptar.
Qe kjo plage eshte me e madhe ne Veri se ne jug te vendit eshte fakt dhe nuk ka pse te ndihet njeri i revoltuar apo i fyer prej thenies te nje fakti.
Por qe nga ana tjeter jugu eshte kthyer ne nje superklan bandash dhe tregtaresh armesh, drogerash e vajzash dhe qe vrasin e presin si me qene njerezit karamele zana jo njerez edhe kjo eshte e vertete, edhe ky eshte fakt.
Do bejme gara tani kush ka me shume plumb ne sirtar??? pfffffffffffffffffffffffffffffff
Futjani kot njerez, ne vend qe te filloni ti veni gishtin kokes dhe ti thoni jo hakmarrjes me beni mua si te indinjuar kur dikush ju thote "gjaknxehte".
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga njeriu2006 : 21-04-2006 mė 08:01
Krijoni Kontakt