And This Year Too
JU MER INTERISTA SHKONI LEXONI PAK HISTORITE E SERIS A DHE PASTAJ NA KUJTONI NEVE SERINE B.MORET VESH SE NJE GJE DINI JU VETEM QE NE KEMI LUAJTUR NE SERINE B.PER SKANDALE KANE RENE SHUME EKIPE NE SERIT INFERIORE SI NE ITALI ASHTU EDHE NE GJITHE BOTEN.QE TA DINI JU FIORENTINA NGA SKANDALET PO LUAN NE SERINE C2 MER.KURSE NE LUAJTEM DHE KUR U KTHYHEM BEME KERDINE MBI JU NUK LAME KUPE QE EKZISTONTE PA MARRE.PO JU CA KENI MARRE QE NGA SCUDETO FUNDIT MER MOS GABOJ VETEM NJE KUPE UEFA QE NUK MAHET MEND SA KENI QE E KENI MARRE.JU JENI EKIPI MA KOT QE EKZISTON NE BOTE QE ME YJE SDI TE TE FITOJE.KURSE NE I BLEME YJET KETE VIT PER TJU THENE SE SI LUHET ME YJET DHE ALNGELOTI NXORRI TURNOVERIN QE E KOPIUAT TE TERE PO SKENI PALLE JU MER TE LUANI NE TRE FRONTE SE ME HOQET TRUNIN.DO FITONI DHE SCUDETO JU MERRNI NAI VEND NE CHAMPIONS LEAGUE SE MOS FALIMENTONI KOT DHE BLINI MER BYLYKBASHIN DHE DURON CUNAT E ELBASANIT TIU SHPETOJNE NGA KRIZA E TITUJVE SE ATO LUAJNE ME ZEMER.IME IKNI FUTUNI POSHTE KREVATIT SE JU LESHOVA QENIN TIM QE E KAM SI YLL.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kacaku basket : 14-10-2006 mė 19:18
ahahahahahha milannnnnnnnnnnnnnnnn
Go Milan
Go Milan
MILAN = THE BEST!!!
INTER!KESHTU DO PERFUNDOJNE TE GJITHE MILANISTAT!!!
SI NUK JU VJEN ZOR MER QE MA PERMEN ATE TUFE ROBSH SE SKUADER NUK QUHET AJO MER PO IKNI JEPUNI KA I TAS ME GROSHE TE LUAJNE NE KATEGORINE E TRETE NE SHQIPERIA ME SHTERMENIN E ELBASANIT.PO EDHE ATO I MYSIN KAM FRIKE SE JU KENI I GJA SHISNI QEN E BLINI KELYSH![]()
![]()
MOS JU SHOF MA KETU SE JU MYTA MER INTERISTA KOTI SE KETE KALA E KEMI PUSHTU NE TANI KUR TE BAHENI PER LUFTE NA THERRISNI PO ME PARE BAHUNI GATI PASTAJ NA THERRISNI JO PER NAI GJA PO TE COJME SHEVEN,RUIN.RIVALDON,MALDININ,NESTEN,SEDORFIN,PIPO N,SERXHINION NE SHPI ME PUSHIME SE NDRYSHE DO HANI PERSERI NGA 6 GOLA AMON MER SE JENA CIRR TU THERRIT GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
JAM AKOMA ME FYT CQIRRE MER AMON
__________________________________________________ __
JAM KRENAR QE JAM SHQIPETARE
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::MILAN ME I MIRI
__________________________________________________ __
JAM KRENAR QE JAM SHQIPETAR
Leni mo kacaku basket leni te bejne qef te shkretet se i bejne qefin vetes se me ne e kan pare si i shkon puna kshu qe nuk i ka ngele gje tjetr te shkreteve veēse te flasin ja keshtu kot,se e harruan me duket ate foton qe kam vene me poshte hahahahahahahahahahahahaha
Forza milan
Milani eshte Ekipi me i mire sot per sot ne Itali. Kampionkete vit ne itali eshte AC Milan.
o cme kenaqet mer cuna vetem milannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ja kalofshi mire ne ndeshjen e neserme me perugian.
Krijoni Kontakt