Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-12-2005
    Postime
    40

13 vjet per nje vrasje. Te vrasesh apo te te vrasin ?

Jetoj.. Punoj.. shoqerizoj... ndonjeher dhe dashuroj ... por te vrase apo te te me vrasin ??? apo te jete shteti ai qe duhet te vendose??
    Po ju be bej nje kujtese.
    Pothuaj nje vit me pare me 10 janar 2005 nje studente ne Universitetin e Korces vritet nga "shoqja" e "dhomes" me "pistolete". Nje shoqe nga "halli" si te gjithe studentet, qe jetojne ne ato dhoma te vogla me ato kushte mjerane... por ketij halli shqiptaret i bejne balle por kur ne dhome ke nje kriminel ose kriminele qe vret me arme... (studenti ne 2004 vret shokun e dhomes me "arme" ne QS, ne 1996 vritet studentja me arme ne QS... dhe sa te tjera qe nuk jane denoncuar...).
    Por ti student konviktor cfare duhet te zgjedhesh te te vrasin apo te vrasesh?
    Zgjidhja e shteti eshte... nqs se vret dhe e pranon (sikur ke thyer nje gote) maksimumi 13 vjet burg, por nqs te vrasin ???? Pra ti student qe jeton pa familjen tende duhet te zgjedhesh sepse nuk e di se nese duhet te mbyllesh syte ne mbremje.. apo ti studente duhet te kesh kujdes se mos shoqja tende eshte e dashuruar me te dashurin tend... sepse te vrau... dhe per gjykaten eshte llogjike qe te vrasesh per dike... por me arsye si keto :
    "e tronditur psikologjikisht", "e dashuruar marrezisht", "te kuptosh ate qe ke bere", " dhe ta mendosh sikur ke thyer nje gote"... pra te fle ne mbremje apo jo kjo eshte pyetja...???
    Pra vret me pistolete sepse je e dashuruar dhe gjykatat jane kthyer ne ambiente ku tragjedikomedia nuk ka te sosur...??? Pra a ishte nje shoqja juaj kjo qe u vra... pse nuk ngrini ze qe ta denoni kete perbindesh... mjaftojne 200 firma dhe vendimin e merrni ju dhe jo shteti... se per shtetin jeni vetem nje gote qe thyhet lehte...me vjen keq per veten qe jam student....

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anėtarėsuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900
    ME vjen keq per cka ndoll ne shoqerin ton.
    por per mendimin tim me mire
    -----------------te qajne nena e tij .---- se sa e imja---------------------------

°°°°°°°°° ME VJEN KEQ °°°°°°°°°°°°°°°°°°
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    kam qene dikur ne qs...dhe e di mire cdo te thuash...mendimi im ...eshte...Rri larg nga zjarri..nuk shef..nuk degjon..nuk ngaterrohesh me kend.

vetem keshtu ste ngacmon askush

Perjashtuar Maska e strano
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    Ju studentat e keni ne dore kte pune, edhe ate historine e asaj vajzes e kam degjuar ne radio edhe TV e kam lexuar edhe ne gazeta, po ska me turp qe te vrasesh shoqen e dhomes per nje djale. pffff me duket budallallek, nuk ka asnje arsye qe te arrish deri ne vrasje.

Pastaj edhe qeveria duhet tju mbroje, por me shum duhet te keni ju mend ne koke, mos ja lini qeverise ne dore e cila mezi po ngre breket e veta, leje mo tju mbroje juve.

sa per vrasje, normale me mire te vdese ai se une

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anėtarėsuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900
    Zemrushja ate e dim gjith . por ketu behet fjale;
    -------------------Te vrasesh apo te te vrasin ?----------------------------

lexo mir te past daja
    dhe pergjigju tegjith e dim qe duhet te rrim larg zjarrit por pyetje eshte
    --------------------------Te vrasesh apo te te vrasin ?------------------------------
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    shoku kur vje puna deri aty....................ta vrasesh lale, se po tvrau masanej e honge

Tema tė Ngjashme

1. Lista e 813 personave nė kėrkim nga Interpoli
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 29-12-2014, 10:16
  2. 200 tė shumėkėrkuarit shqiptarė nė tė gjithė Botėn
    Nga Albo nė forumin Nė kėrkim tė personave tė humbur
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  3. Me te kerkuarit ne Shqiperi
    Nga iliria e para nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 03-02-2006, 00:46
  4. Kryeministri i Kosovės jep dorėheqjen
    Nga rudo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 227
    Postimi i Fundit: 14-11-2005, 08:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •