Close
Faqja 7 prej 19 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 188
    KuCoVaR Maska e Olimp
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    Citim Postuar më parë nga bebushja
    Per Mua NUK ESHTE NomalE Qe Te Paguaj Gjithmon Mashkulli.
    Kete E Vura Re Ne Shqiperi . Lum Si Gocat Aty
    Kurse Ne Ketej E Kemi Kush Fton Paguan.

AVASH AVASH JA TA SHIKOJME KUR TE VISH KESAJ RADHE NE SHQIPERI PO QE SE DO MUND TE PIJME NDONJE KAFE TE PAREN E KE NGA MUA SE KAM URIM POR TE DYTEN NUK I DIHET DHE NUK JAN ETE GJITH ASHTU SI I KE PARE TI.UNE PRSH NUK I VE RENDESI SHUME KETYRE GJERAVE NESE AJO KA DESHIRE TE PAGUAJ LE TA BEJ NUK KA NDONJE GJE TE KEQE.

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    Ne te parin dihet qe djali...tani cupa ben pak sikur nxier lek nga canta po ai se le te paguaj (po e la ajo eshte ceshtje tjeter pastaj!)
    Po ne te dytin kush duhet te paguaj?

Ndiheni keq ju vajzat kur dilni dhe paguan ai gjithmon apo paguani dhe ju ndo nje here?

Po ju cuna kur thoni "lere se e paguaj une" e thoni me termend apo prisni qe te themi ne "jo se po paguaj une ksaj rradhe"

une per vete nuk e perdor kete shprehje "lere se i paguaj une"per arsye se te gjith kamarieret me njohin dhe nuk mbajne lek te personat qe jam une ne tavolin vete gjithnje te te njejtet lokale keshtu qe jam bere si i shtepis dhe nuk ma prish njeri.nese une nuk dua te paguaj personi qe eshte ulur me mua qofte goc qofte djal mjafton te shikoj kamarierin shtrembet dhe opaaaaaaaa nuk u mer lek jan paguar thot.ciao

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-03-2006
    Vendndodhja
    N9
    Postime
    14
    Cila eshte diferenca midis pageses edhe takimit?

P.S. What's the first date worth expect to prepare for the second? What the second date brings? Only regret for the first

1} djali kur niset per kafe me nje qe e takon per here te dyte do shkoj si bos e i mendon mire se cfare do beje.
    2}dhe ne takimin e dyte djali do paguaje prap jo se nuk lejon ti paguaj goca kafen eshte thjesht pune kofidencash sepse zor se kane kofidenca ne ate pike sa ato te flasin per leke ne takimin e dyte.
    kur ata te hapen dhe per kete teme atehere se kush paguan si ben pershtypje asnjerit pak rendesi ka. por nqs jo dhe quni e le te paguaje goce.
    ben mire tia mbathesh vrapit shoku.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-04-2006
    Postime
    6

s'me ka ndodh me pagu femna

Krej fajet i kemi ne meshkujt,se i kemi mesu keq femnat...

i/e regjistruar Maska e Devil-girl-uk
    Anëtarësuar
    11-03-2004
    Vendndodhja
    London
    Postime
    70
    Per mua ska rendesi i pari apo i dyti, nje here une nje here ai, kshtu ka qene gjithmone dhe do mbetet, kam shume inat kur te tjeret me trajtojne si e pavlere.

Mendimi im ky!

C'do gje eshte reciproke per mua. perderisa punoj pse duhet te kerkoj lemoshe, dhe po te mos punoja ndoshta nuk do dilja fare per kafe.
    The higher you soar, the harder you fall. Make sure you have a working parachute

i/e larguar Maska e Studenti-Te
    Anëtarësuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    Ne pluhur
    Postime
    215
    Ne te parin une ne te dytin une ne te tretin une dhe ne te fundit ajo

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    e di eshte puna !!! kush fton paguan !!! po edhe mund te ndryshohet edhe te behet njehere njeri njehere tjetri !!! une per vete po pata leke nuk e le gocen qe te paguaj !!! tani po pati shume deshire ajo edhe e le ndonjehre te paguaj !! ia kalofshi sa me mire !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Jane 3 lloj femrash qe kam rastis te kem te bej..
    Per dy lloje paguaj un ndersa lloji tret pagun per mu..

Lloji i pare eshte kur vajza eshte e sjellshme e edukuar dhe mbasi e kam njohur dhe i kerkoj qe te dalim konsistoj qe eshte serioze..per kete tip paguj pa problem..radhen e dyte mund te preket icik ne seder por prekem me shum un nese nuk paguj vete keshtu qe...me kupton

Lloji i dyte jane femrat qe kerkojne me shty kohen dmth pune dy tre mujsh edhe per keto pagujme se femra kushton..loool

Lloji i trete jane grate e martume per keta un nuk paguj asgje....
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anëtarësuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900
    Pershendetje
    Nese veten e quan kavalier nuk e lejon qe femra te paguaj por ne ndonje rast te vecante sa per te ndryshuar ambjentin.

KUSH__JE_TI
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

Faqja 7 prej 19 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 07-06-2009, 19:47
  2. Pala shqiptare thotë 'po' për takimin e Vjenës
    Nga Flori në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-02-2006, 15:38
  3. Kryeministri malazez anullon takimin me Berishen& 2 kryeministrat e rajonit
    Nga Blue_sky në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-11-2005, 06:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •