Close
Faqja 4 prej 19 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 188
    Made_In_Gallata Maska e Angjelini
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Tu Gjujt
    Postime
    473
    Ne takimin e pare skam paguar as une as ajo
    Ndersa ne takimet e tjera vete kam paguar gjithnje sepse un e ftoja gjthnje per kafe, vetem nje here ja kam lejuar sepse me tha sot te ftova un dhe do paguaj une ndryshe nuk shkojme per kafe

Pff, zakonisht paguan ai/ajo që fton, jo? Dhe unë s'do e fusja dorën në xhep për të treguar që s'është mirë të të qerasë një femër, nuk tregohet aty sa "xhentil" je.
    U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
    Usually he takes the clip out

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    Ne te parin dihet qe djali...tani cupa ben pak sikur nxier lek nga canta po ai se le te paguaj (po e la ajo eshte ceshtje tjeter pastaj!)
    Po ne te dytin kush duhet te paguaj?

Ndiheni keq ju vajzat kur dilni dhe paguan ai gjithmon apo paguani dhe ju ndo nje here?

Po ju cuna kur thoni "lere se e paguaj une" e thoni me termend apo prisni qe te themi ne "jo se po paguaj une ksaj rradhe"
    Po meqe te paska qerasur i pari djali, ti bej tenden ftoje per nje takim te dyte dhe kembngul deri sa te paguash ti ( Ti kthesh borxhin, ose respektin )

Pastaj nese ju piqet muhabeti dil dhe per te treten here qe te mund te shprej ndienjen djali. Dhe pastaj nese te bind sadopak.... Pranoje
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar më parë nga Dito
    Le te ndajme edhe kete rradhe shoqerine nga sentimenti: Ne shoqeri respektohet rradha, ndersa ne ndienje kavaljeret e dijne detyren e tyre.
    Mbase une mund te jem pak rast i rralle por asnjehere nuk paguajne femrat ne tavolinen time, kjo eshte nje fyerje per mua. Ndonjehere m'a kane hedhur dhe i kane paguar edhe fshehurazi por gjithsesi dominanti jam perseri vete.
    Eshte shenja me e mire e respektit t'i ofrosh nje femre nje pije apo dicka te tille simbolike.
    Dito.
    urime dhe te shkuara!
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Per Mua NUK ESHTE NomalE Qe Te Paguaj Gjithmon Mashkulli.
    Kete E Vura Re Ne Shqiperi . Lum Si Gocat Aty
    Kurse Ne Ketej E Kemi Kush Fton Paguan.
    Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 17-04-2006 më 15:49
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anëtarësuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Citim Postuar më parë nga helios
    Pff, zakonisht paguan ai që fton,
    E kuptoj.... paguan ai qe fton!

Mire mo mik i dashur, por s'na the per te ngrene kush e ha...?! Ai qe ngron!!!!!

Une neper libra dhe ne filmat qe kam pare, ne fund paguajne keqbersit dhe hajdutet ...... thua te kene ndryshuar kohet, apo nuk lexon me njeri libra tani?!
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

i/e larguar
    Anëtarësuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    alket ti qenke nga ata kshu fare me patent tu befsha une ty!
    ca tipa si ty i shikojn femrat me dylbi

shendet e pare
    FierAkja143 ke shume te drejte.

FierAkja143 a te behet qejfi ky djale. alket123, po te jep te drejte?

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anëtarësuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Ne te parin dihet qe djali...tani cupa ben pak sikur nxier lek nga canta po ai se le te paguaj (po e la ajo eshte ceshtje tjeter pastaj!)
    Po ne te dytin kush duhet te paguaj?

Ndiheni keq ju vajzat kur dilni dhe paguan ai gjithmon apo paguani dhe ju ndo nje here?

Po ju cuna kur thoni "lere se e paguaj une" e thoni me termend apo prisni qe te themi ne "jo se po paguaj une ksaj rradhe"
    ça u bom neve Bill Gate kshu te pagujme gjithmone

Pija e pare normal qe i takon mashkullit.
    Tek e 2-ta nqf se ajo nuk reagon perseri mund te paguaj mashkulli .
    Tek e 3-ta gjithashtu .
    E kshu mund te shkoj gjithe naten .

Por ky mashkull do jete me budallai nqf se ja lejon vetes te dali perseri me ziliqare te tilla.
    Ne fakt te tilla exzistojne shume ne shqiperi , por une do ta quaja dashuri ose seks me pagese nqf se nje mashkull paguan gjithmone.
    Pastaj ka dhe nga ata gango shqipo qe e kane per perulje te paguaje femra , dhe kshu normal qe shume prej vajzave perfitojne , po nqf se do flsinim per nje çift serioz nuk besoj se do ja lejonin vetes te paguante vetem njeri

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Besoj se keto nuk kan aq shume vlere, nuk duhet te shikohen keto gjera ne nje lidhje te sinqerte dhe te paster! Mjafton qe ai qe paguan ta beje nje gje te tille me zemer, cilido qofte, ai ose ajo!

Me Respekt Besi (lukas)
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

kush pagun n'takim t'dytë?.... m'varet pej përgjigjes n'pytjen se a kanë qu dashuri n'takimin e parë?....

sidoqoftë.... n'ket pikpamje une jom Shqiptar vetëm me Shqiptare.... edhe nuk pres me ardhë llogarija.... gjej mnyrë e kuveni me kamarier(e) e pagujë para se me e pru llogarinë te tavolina.... kjo punë sa me i ikë shtymjes edhe me trup se cili pagun.... edhe dal pej lokalit tuj kuven për najsen tjetër.... kur t'i bjen men ma vonë m'thotë faleminers....
    ma mirë se me u shty e me fol ajo qysh osht e pavarne.... e se punon e fiton vet.... e se pe përuli me kto sjellje t'prapambetne.... e se nuk muj e blej.... se shkon nata masnej si me kon tuj nejtë me naj kryetare t'farë shoqate feministe....

me t'huja.... edhe me to jom Shqiptar dej diku.... pra.... ktu une jom i ardhun.... mysafir.... e nuk o reni me pagu ma shpesh se venaliket.
    "Hyp se t'vrava, zhdryp se t'vrava." Popullore.

Faqja 4 prej 19 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 07-06-2009, 19:47
  2. Pala shqiptare thotë 'po' për takimin e Vjenës
    Nga Flori në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-02-2006, 15:38
  3. Kryeministri malazez anullon takimin me Berishen& 2 kryeministrat e rajonit
    Nga Blue_sky në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-11-2005, 06:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •