Close
Faqja 3 prej 19 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 188
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    alket ti qenke nga ata kshu fare me patent tu befsha une ty!
    ca tipa si ty i shikojn femrat me dylbi

shendet e pare

PimpetT (paj ) ;) Maska e __SwEeT_GirL__
    Anëtarësuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    somewherE
    Postime
    576
    normale qe cuni.
    atij i takon... plus im kinda broke lately so u know... :P

lol

Citim Postuar më parë nga vagabondo_nyc
    Per mua eshte ulje femra te cohet dhe paguaj
    ploteshisht dakort... kurse per ato cunat qe u rre mendja se goca ka me pagu... si puna kti alketit... le te vazhdojn me rrejt veten VETEM... se femer perreth skan me pas
    * I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *

CrosiN Da Dead LiNe...Y

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Citim Postuar më parë nga __SwEeT_GirL__
    se femer perreth skan me pas

Nuk eshte per rreth femrash se nese e bene shoqerine e femrave bazuar sepse paguan tavolinen ai rreth femrash sja vle.

PimpetT (paj ) ;) Maska e __SwEeT_GirL__
    Anëtarësuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    somewherE
    Postime
    576
    Citim Postuar më parë nga vagabondo_nyc
    Nuk eshte per rreth femrash se nese e bene shoqerine e femrave bazuar sepse paguan tavolinen ai rreth femrash sja vle.
    qe ja vle ai rreth femrash ja vle... po puna o qe ska rreth te atille rrusho. Pse ca kujtoni juve... se do mbushni juve barkun ene do ngrihet femra me pagu... apo do punoj femra me pagu billat e juaja... ... cnuk rrusho jo... nqs do me ndejte me femren ta pyesesh veten mire ene gjendjen financiare... ene nqs se perballon... eccc ene NEXT thot ajo... ... Leje mo me ca qe u rre mendja me mar nga femra... yhy sa larg nga realiteti
    * I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *

CrosiN Da Dead LiNe...Y

123456.... Maska e FsHaTaRi
    Anëtarësuar
    20-07-2002
    Vendndodhja
    Hollywood Profesioni : SuperStar
    Postime
    483
    Heren e pare te dyten te tret e deri te 10 paguan cuni ,pastaj me kalimin e kohes do paguaj dhe vajza
    B

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    per sa me perket mua ka pas dhe raste kur ka paguar femra heren e pare,por ne pergjithsi kam paguar une se e kam ne natyre jo vetem me gocat por dhe me nje shok nuk para i le te fusin doren ne xhep kjo jo per kafet qe pijme perdite por ne raste.kjo jo per faktin se ndihem keq apo .......por thjesht keshtu jam gatuar me duket si borxh pastaj.kjo vlen dhe ne takimin e dyte dhe te trete.ciao

ga ga Maska e bunny
    Anëtarësuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Edhe ne te parin mund te insitoj qe te paguaj 1/2- por si per kulture e lej- por ama kur i vjen tek i dyti- gjithmone kam paguar 1/2... Ose kemi ndare pijet me ushqimin . Nuk me pelqen pagesa e pijeve nga te tjeret- gjithmone kam qene shum e pavarur nga ana financiare- kshq me pelqen te vazhdoj ashtu.
    How can she fall, if there is no one there to catch her

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anëtarësuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    Ne te parin dihet qe djali...tani cupa ben pak sikur nxier lek nga canta po ai se le te paguaj (po e la ajo eshte ceshtje tjeter pastaj!)
    Po ne te dytin kush duhet te paguaj?

Ndiheni keq ju vajzat kur dilni dhe paguan ai gjithmon apo paguani dhe ju ndo nje here?

Po ju cuna kur thoni "lere se e paguaj une" e thoni me termend apo prisni qe te themi ne "jo se po paguaj une ksaj rradhe"
    te dy jane te barabarte more duhet te marri pjese edhe goca ne pagese. Ca u pa aty. duhet me qen ne goca doreleshuar jo vec cuni. :P rendesi ka te shkojne punet mire e pastaj pagesa o ceshtje tjeter. . :P ty fjerake te pashe i dite beje sikur qisje leke ka ccanta e si qite kurre i kishe ne fun :P .
    Sa vrisni menjen ne ju kush paguan i pari kush pagun i dyti. Aman i her te pare e i her te dyte ka nuk date cdo dite robi persona te nryshem.

gone Maska e helene
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    S'mendoj qe varet shume nga deshira, ndonjehere varet dhe nga mundesite...ndaj s'eshte e drejte qe te duhet gjithnje te paguaje mashkulli, sepse kjo do bente te ndiheshin inferiore ata qe mundesite s'i kane...personalisht s'vej re shume kete gje...

i vetlarguar Maska e Arcimedes
    Anëtarësuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Me shoqet gjithmone kam paguajtur une. Edhe k'te gje e beja dhe e bej akoma me gjithe qef. Me mire te vuaj un nga leket se sa te tjeret. Un te pakten kam kitarren dhe kur s'kam lek heq kostumin e punes, vesh pantallonat e grisme, vej kapelen time cowbuy ne koke edhe dal ne qytet per me kenduar ne rruge dhe keshtu i bej prape leket una. jam mesuar un keshtu. Dikur, kur studjoja shkoja ne shkolle paradite dhe i bije kitarres ne rruge mbasdite. Kenaqem duke kenduar edhe duke pare njerezit, pastaj

Mua nuk ma ndin per leke fare dhe si per mrekulli tani kam nje pune te mrekullueshme dhe leket me dalin e me teprojne. Kur dal un me ndonje shetitje, atehere un dua qe ai njeri qe del me mua te gezohet dhe mos ta kete mendjen ke leket, sepse atehere jam gezuar edhe une.

Leket shkojne e vijne, por nje shok/shoqe te mire eshte veshtire ta gjesh.
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

Faqja 3 prej 19 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 07-06-2009, 19:47
  2. Pala shqiptare thotë 'po' për takimin e Vjenës
    Nga Flori në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-02-2006, 15:38
  3. Kryeministri malazez anullon takimin me Berishen& 2 kryeministrat e rajonit
    Nga Blue_sky në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-11-2005, 06:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •