Nuk ndodh qe te paguaj femra ne tavolinen time.
.
Ka pasur raste, por s`ka qene takim flirti.
Nuk ndodh qe te paguaj femra ne tavolinen time.
.
Ka pasur raste, por s`ka qene takim flirti.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Postuar më parë nga FierAkja143
Un pervete sikam kto probleme sepse paguaj perhere une. Mua me vjen zor me then te drejten qe nje vajze te me paguaj ndonje darke ose nje pije.
EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS
cuni
ne te tretin prap cuni
ne te 4-tin prap cuni
and again...and again...CUNI
Heren e pare kam paguar une se une e kam ftu ndersa heren e dyte dhe te tret ka paguar ai,tani paguan cili do ne fund kemi vetem nje kulet tani njesoj eshte ai qe paguan
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
Postuar më parë nga Angjelini
Une nuk dal fare,,,nejse dhe me lart bera shaka,,,,,,,,,,,por kur te dal te jesh i bindur se nuk do te dal per te ma paguar pien apo ku di une ai mua.
Flm per rrespektin se pariPostuar më parë nga lupen22
Sa per verejtjen ke te drejt,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,por si dole me konkluzion qe une fola seriozisht aty?
Nejse,,,,,,,,,,,,,,
Flm dhe per keshillen e kam parasysh
Rrespekt![]()
une mendoj se dhe ne te dytin djemte paguajne por do ishte mire te barazohej hahhahaha por meshkujt si kavaliere nuk i lejone femrat te paguajne .
Me pelqen kjo perqasja e Bunny. Ne Shqiperi shpesh merret e mireqene qe duhet te paguaje mashkulli sa me shpesh ose gjithmone. Jashte nuk eshte keshtu. Sidomos nqse te dy palet kane te ardhura afersisht te barabarta, nuk do te kishte pike kuptimi qe mashkulli te tregohej ''kavalier'' ne te gjitha te qerasurat. Ndoshta mire do te ishte qe te diskutohej hapur kjo ceshtje ndermjet M+F, se nqse dalin shpesh dhe femra pret gjithmone qe te paguaje mashkulli me kalimin e kohes kjo mund te shnderrohet ne problem.Postuar më parë nga bunny
Jo gjithmone duhet te paguaje mashkulli
.
.
.Plako . nqs, nuk ke leke sa me qerase nji femer me mire mos dil fare. gjej nje menyre tjeter argetimi. P,sh, ri ne forum.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Kjo puna e pageses eshte nje menyre per te pare se si ndihet mashkulli per femren, dmth eshte gjuha sekrete e mashkullit. Kur e kam qerasur burrin tim ka qene pas 3 vitesh qe njiheshim. Eshte gajasur me te madhe.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Krijoni Kontakt