Close
Faqja 9 prej 19 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 188
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Nuk ndodh qe te paguaj femra ne tavolinen time.
    .
    Ka pasur raste, por s`ka qene takim flirti.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

DOTT. SKUTHI Maska e SKUTHI
    Anëtarësuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    It's not your business....
    Postime
    460
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    Ne te parin dihet qe djali...tani cupa ben pak sikur nxier lek nga canta po ai se le te paguaj (po e la ajo eshte ceshtje tjeter pastaj!)
    Po ne te dytin kush duhet te paguaj?

Ndiheni keq ju vajzat kur dilni dhe paguan ai gjithmon apo paguani dhe ju ndo nje here?

Po ju cuna kur thoni "lere se e paguaj une" e thoni me termend apo prisni qe te themi ne "jo se po paguaj une ksaj rradhe"

Un pervete sikam kto probleme sepse paguaj perhere une. Mua me vjen zor me then te drejten qe nje vajze te me paguaj ndonje darke ose nje pije.
    EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-05-2005
    Vendndodhja
    Ne degez
    Postime
    19

KUSH??? sdo men qe...

cuni
    ne te tretin prap cuni
    ne te 4-tin prap cuni

and again...and again...CUNI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    Heren e pare kam paguar une se une e kam ftu ndersa heren e dyte dhe te tret ka paguar ai,tani paguan cili do ne fund kemi vetem nje kulet tani njesoj eshte ai qe paguan
    Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Citim Postuar më parë nga Angjelini
    Me fal ju pse dilni bashke?

Une nuk dal fare,,,nejse dhe me lart bera shaka,,,,,,,,,,,por kur te dal te jesh i bindur se nuk do te dal per te ma paguar pien apo ku di une ai mua.

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Citim Postuar më parë nga lupen22
    nuk te duket pak si e tepruar kjo gje i paguj te miat kush ka deshire i pagun te gjitha "o te gjitha o asgje "e ke degjuar si shprehje dhe per sa i perket asaj shprehjes ai tipinuk te duket sikur po e eksagjeron pak nuk mund te thuash keshtu sepse eshte dikush qe ti del e i bie te kesh nje fare simpatie per te perderisa e ben kete apo jo????????????

nuk ta them per te te ofenduar ............por thjesht per te bere te ditur qe nuk ja vlen kjo gje

respekte ciao
    Flm per rrespektin se pari

Sa per verejtjen ke te drejt,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,por si dole me konkluzion qe une fola seriozisht aty?
    Nejse,,,,,,,,,,,,,,

Flm dhe per keshillen e kam parasysh

Rrespekt

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411

Pershendetje :

une mendoj se dhe ne te dytin djemte paguajne por do ishte mire te barazohej hahhahaha por meshkujt si kavaliere nuk i lejone femrat te paguajne .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    I'm still lost
    Postime
    16

Jo gjithmone duhet te paguaje mashkulli

Citim Postuar më parë nga bunny
    Edhe ne te parin mund te insitoj qe te paguaj 1/2- por si per kulture e lej- por ama kur i vjen tek i dyti- gjithmone kam paguar 1/2... Ose kemi ndare pijet me ushqimin . Nuk me pelqen pagesa e pijeve nga te tjeret- gjithmone kam qene shum e pavarur nga ana financiare- kshq me pelqen te vazhdoj ashtu.
    Me pelqen kjo perqasja e Bunny. Ne Shqiperi shpesh merret e mireqene qe duhet te paguaje mashkulli sa me shpesh ose gjithmone. Jashte nuk eshte keshtu. Sidomos nqse te dy palet kane te ardhura afersisht te barabarta, nuk do te kishte pike kuptimi qe mashkulli te tregohej ''kavalier'' ne te gjitha te qerasurat. Ndoshta mire do te ishte qe te diskutohej hapur kjo ceshtje ndermjet M+F, se nqse dalin shpesh dhe femra pret gjithmone qe te paguaje mashkulli me kalimin e kohes kjo mund te shnderrohet ne problem.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Jo gjithmone duhet te paguaje mashkulli

.
    .
    .Plako . nqs, nuk ke leke sa me qerase nji femer me mire mos dil fare. gjej nje menyre tjeter argetimi. P,sh, ri ne forum.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Kjo puna e pageses eshte nje menyre per te pare se si ndihet mashkulli per femren, dmth eshte gjuha sekrete e mashkullit. Kur e kam qerasur burrin tim ka qene pas 3 vitesh qe njiheshim. Eshte gajasur me te madhe.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Faqja 9 prej 19 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 07-06-2009, 19:47
  2. Pala shqiptare thotë 'po' për takimin e Vjenës
    Nga Flori në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-02-2006, 15:38
  3. Kryeministri malazez anullon takimin me Berishen& 2 kryeministrat e rajonit
    Nga Blue_sky në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-11-2005, 06:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •