Sa here qe e nxirrja gjyshen gjithmone pagoja une..Paret ja merja qe ne shpi.Boze ajo,boze un..salep ajo,salep un..dhall ajo,i dopio ferrnet un tu e majt me lezet poshte tavolines se me spiunote ke plaka..lol
Sa e mire ka qen..si kukull..
Sa here qe e nxirrja gjyshen gjithmone pagoja une..Paret ja merja qe ne shpi.Boze ajo,boze un..salep ajo,salep un..dhall ajo,i dopio ferrnet un tu e majt me lezet poshte tavolines se me spiunote ke plaka..lol
Sa e mire ka qen..si kukull..
Kur ne niseshim per marrshim,zuzkat qanit me ngasherim.
Ne Jarovesh ne po vemi,kush nuk beson borxh nuk ja kemi.
Kush ka leke ta paguaj, une per vete jo![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
qyli eshte i embel, une sthem gje po pagoi ajo, biles dhe ne takimin e pare...
Postuar më parë nga Dito
Nuk e them kete qe ne vajzat te mos pagujm asnjihere ( po turp mo) djali le te mbytet me nje pike uje po i dha Chekun Vajzes s'ka ulje me te madhe tjeter gjo pastaj nese eshte nonje ditelindje apo arsye te tjera
qe edhe nese pagun vajza nuk eshte nonje ofendim ( une per vete as i here).......lol
Me pak fjale djali pagun eve gjifmone biles..........![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga LoveLyBruneTT : 18-04-2006 më 14:06
Postuar më parë nga FierAkja143
Nqs del me deshire me nje vajze dhe ke qejf te rrish me te,ska pse te diskutohet puna e pageses them une,sepse eshte njesoj per te dy.
Pra,si vajza si djali kur te paguajne duhet ta bejne dhe jo te presi asnjeri se kush fut doren ne xhep i pari. (Mendimi im)
Lindi
Ndryshuar për herë të fundit nga AlbaneZ : 18-04-2006 më 21:15
Gjithmon ka nje rregullore e cila zbatohet duke u nisur nga ftesa qe do te behet apo do ti besh dikujt.
Eshte mese normale qe nqs une ftoje dike per te pire dicka dhe si perfundim ti paguaj ai/ajo sikur nuk ka kup.Aaaaa nqs ai/ajo me ben mua nje ftes per te pire dicka,ok ateher une do shkoj me mendimin se gjithcka ofrohet nga personi qe me ka ber kete ftes..E kshu me radhe![]()
Feel the pump √
ju ka qelluar te keni "blind date" ose si psh: dates nga www.adultfriendfinder.com
flas per ata qe jane jashte ne perendim?
i thua partneres me te cilen je ulur: prit se kam nje dhurate per ty ne makine.
shko ne makine, fut celesin dhe mbathja?
nje rruge e dy pune: "jo zonjushe nuk kam deshire te kem marrdhenie me ty biles as faturen nuk kam deshire ta paguaj!"
kujt i ka ndodhur nje "bravo!"
kuptohet cuni
un pervete sdo e lejoja kur nje femer te pagonte kur eshte me mua
nese eshte shok edhe e kam ftuar dihet un nese me ka ftuar ai eshte reciproke qe ai
Partizoni
Nuk ka rendesi ,kush paguan.
Personalisht,asnjehere se kam vrare mendjen.
...Nese nje cun s'paguan takimin e pare, per ate do jet takimi i pare dhe i fundit. S'eshte puna tek parat, as tek materializmi, por eshte respekti ne mes. Nje femer nese pranon te dali ne takim, dmth ka simpati dhe respekt ndaj teje si cun, tashi sikur s'duket e llogjikshme mos paguaj cuni...Jam dakort qe te paguaj dhe femra, por atehere kur kan krijuar lidhje te ngushta bashk, dmth kur e kalojn ate fazjen e njofjes, kur te jet e bindur ne vetvete se ai cun eshte xhentil, eshte zemer-gjere..kshuqe dhe te paguaj femra ska problem, e ben nga deshira, jo nga detyrimi![]()
TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.
Krijoni Kontakt