Ne takimin e pare skam paguar as une as ajo
Ndersa ne takimet e tjera vete kam paguar gjithnje sepse un e ftoja gjthnje per kafe, vetem nje here ja kam lejuar sepse me tha sot te ftova un dhe do paguaj une ndryshe nuk shkojme per kafe
Ne takimin e pare skam paguar as une as ajo
Ndersa ne takimet e tjera vete kam paguar gjithnje sepse un e ftoja gjthnje per kafe, vetem nje here ja kam lejuar sepse me tha sot te ftova un dhe do paguaj une ndryshe nuk shkojme per kafe
Pff, zakonisht paguan ai/ajo që fton, jo? Dhe unë s'do e fusja dorën në xhep për të treguar që s'është mirë të të qerasë një femër, nuk tregohet aty sa "xhentil" je.
U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
Usually he takes the clip out
Po meqe te paska qerasur i pari djali, ti bej tenden ftoje per nje takim te dyte dhe kembngul deri sa te paguash ti ( Ti kthesh borxhin, ose respektin )Postuar më parë nga FierAkja143
Pastaj nese ju piqet muhabeti dil dhe per te treten here qe te mund te shprej ndienjen djali. Dhe pastaj nese te bind sadopak.... Pranoje![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
urime dhe te shkuara!Postuar më parë nga Dito
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Per Mua NUK ESHTE NomalE Qe Te Paguaj Gjithmon Mashkulli.
Kete E Vura Re Ne Shqiperi . Lum Si Gocat Aty
Kurse Ne Ketej E Kemi Kush Fton Paguan.
Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 17-04-2006 më 15:49
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
E kuptoj.... paguan ai qe fton!Postuar më parë nga helios
Mire mo mik i dashur, por s'na the per te ngrene kush e ha...?! Ai qe ngron!!!!!
Une neper libra dhe ne filmat qe kam pare, ne fund paguajne keqbersit dhe hajdutet ...... thua te kene ndryshuar kohet, apo nuk lexon me njeri libra tani?!
Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni
Nisuni ju para, sa te therras Saliun
FierAkja143 ke shume te drejte.Postuar më parë nga FierAkja143
FierAkja143 a te behet qejfi ky djale. alket123, po te jep te drejte?![]()
ça u bom neve Bill Gate kshu te pagujme gjithmonePostuar më parë nga FierAkja143
Pija e pare normal qe i takon mashkullit.
Tek e 2-ta nqf se ajo nuk reagon perseri mund te paguaj mashkulli .
Tek e 3-ta gjithashtu .
E kshu mund te shkoj gjithe naten .
Por ky mashkull do jete me budallai nqf se ja lejon vetes te dali perseri me ziliqare te tilla.
Ne fakt te tilla exzistojne shume ne shqiperi , por une do ta quaja dashuri ose seks me pagese nqf se nje mashkull paguan gjithmone.
Pastaj ka dhe nga ata gango shqipo qe e kane per perulje te paguaje femra , dhe kshu normal qe shume prej vajzave perfitojne , po nqf se do flsinim per nje çift serioz nuk besoj se do ja lejonin vetes te paguante vetem njeri![]()
Besoj se keto nuk kan aq shume vlere, nuk duhet te shikohen keto gjera ne nje lidhje te sinqerte dhe te paster! Mjafton qe ai qe paguan ta beje nje gje te tille me zemer, cilido qofte, ai ose ajo!
Me Respekt Besi (lukas)
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
kush pagun n'takim t'dytë?.... m'varet pej përgjigjes n'pytjen se a kanë qu dashuri n'takimin e parë?....
sidoqoftë.... n'ket pikpamje une jom Shqiptar vetëm me Shqiptare.... edhe nuk pres me ardhë llogarija.... gjej mnyrë e kuveni me kamarier(e) e pagujë para se me e pru llogarinë te tavolina.... kjo punë sa me i ikë shtymjes edhe me trup se cili pagun.... edhe dal pej lokalit tuj kuven për najsen tjetër.... kur t'i bjen men ma vonë m'thotë faleminers....
ma mirë se me u shty e me fol ajo qysh osht e pavarne.... e se punon e fiton vet.... e se pe përuli me kto sjellje t'prapambetne.... e se nuk muj e blej.... se shkon nata masnej si me kon tuj nejtë me naj kryetare t'farë shoqate feministe....
me t'huja.... edhe me to jom Shqiptar dej diku.... pra.... ktu une jom i ardhun.... mysafir.... e nuk o reni me pagu ma shpesh se venaliket.
"Hyp se t'vrava, zhdryp se t'vrava." Popullore.
Krijoni Kontakt