Close
Faqja 18 prej 19 FillimFillim ... 816171819 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 188
    Femme Fatale Maska e Poison_Ivy
    Anëtarësuar
    01-07-2006
    Postime
    121
    Citim Postuar më parë nga Baptist
    S'e di djem dhe vajza,
    por mua gjithmone me eshte dukur ndere, sidomos kur femra nxirrte parate ashtu me zemergjersi, siguri dhe bindje ne vetevete. Gjest vertete Admirabel.

Por nuk me pelqen orvatja e tyre per te me bere tape, duke me sjellur pije pa i porositur. Kete s'ua pelqej shume, se vozis dhe mund te me marrin mua dhe veten me qafe nese une ashtu i dehur arrij ti bind se drejtoj me mire se kur nuk jam i dehur dhe perfundojme ne ndonje aksident te rende trafiku.
    Po ti ne ate moment zemergjeresie nuk ndjeheshe ndopak krimb?

Sa per te te bere tape, besoj se e kane bere qe te mos te fillosh te shpjegosh ato budallalleqet me oke me te cilat te duket vetja i mencur. E ke pare ate teatrin per femije me fatbardh pikaloshin qe duhet te mbushte thesin me fjale?
    Ti e mbush thesin me shpejt nga te gjithe, cun i mire.
    So the **** whaaaat??!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-12-2005
    Postime
    363
    se mar vesh. nuk e dija qe kishte rregulla per takimin e pare, te dyte, te trete, etc.
    personalisht sidomos kur nuk e njoh mire bashkebiseduesin une paguaj leket e mija. vetem nqse njeri ose tjetri insiston ne fund si per te shprehur qe takimi ishte kenaqesi e vertete dhe paguan. pastaj heret e tjera varet. zakonisht ai qe mer ne tel tjetrin per ta ftuar edhe paguan mbase. megjithate keto nuk jane rregulla, jane me teper zakone qe fitohen ne varesi te shoqerise. kur e mendoj mire, kam takuar sivjet ne shqiperi nje tip qe donte te paguante vetem ai dhe per me teper e thoshte kur te mundte, biles edhe e pranonte qe e bente per faktin se ishte macho, dmth nje njeri qesharak se nga ana tjeter femrat e benin lemsh.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Poison_Ivy
    Po ti ne ate moment zemergjeresie nuk ndjeheshe ndopak krimb?
    Krimb shume inchesh bile.

ps
    (Ndersa ato, sa here qe paguajne, me duken me te ngushta...)

Ma fshini dikush kete postim te paftyre, qe nuk me shkon me karakter!!!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    hajt pash besen!nuk ka ransi kush paguan!
    ransi ka kush pin!dhe dhe me kalu koha mire!

Ne bregdet Maska e Asriana
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    186
    Meshkujt nga vete gjinia qe mbartin jane dhe duhet te jene me kavalier kundrejt nje femre,edhe ne kete rastin e e pageses,por edhe femra kur ka ndonjehere mundesi eshte mire te paguaje dhe ajo

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Citim Postuar më parë nga Asriana
    Meshkujt nga vete gjinia qe mbartin jane dhe duhet te jene me kavalier kundrejt nje femre,edhe ne kete rastin e e pageses,por edhe femra kur ka ndonjehere mundesi eshte mire te paguaje dhe ajo
    Gjithmone mashkulli duhet te tregohet kavaljer ndaj nje femne dhe sipas tradites dhe rregulli te miresjelljes ndaj nje femne mendoj qe mashkulli duhet te paguaje si ne takimin e pare , dyte , trete etj me rradhe.
    kshu qe Asriana e ke kap muhabetin fiks fare "kom thon une ne DUrresaket jena te mire mer e kena zemren flori"

Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    186
    Citim Postuar më parë nga Bledari
    Gjithmone mashkulli duhet te tregohet kavaljer ndaj nje femne dhe sipas tradites dhe rregulli te miresjelljes ndaj nje femne mendoj qe mashkulli duhet te paguaje si ne takimin e pare , dyte , trete etj me rradhe.
    kshu qe Asriana e ke kap muhabetin fiks fare "kom thon une ne DUrresaket jena te mire mer e kena zemren flori"
    Vallaj jake fut kot ''plako'' po kape ti muhabetin se une kapa dhe e dhashe pergjigjen,po ti je ne autobus akoma s'ke faj :

Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    huh hahahahahahah une tkapme e kom muhabetin kshu qe mos u qaj ka une se autobuzi im nuk nalon ven e pa ven
    Ndryshuar për herë të fundit nga Bledari : 16-11-2006 më 06:47

Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    186
    Citim Postuar më parë nga Bledari
    huh hahahahahahah pa he nje her shpjegoje ti ket punen sepse skom cboj me iku autobuzi i mengjesit dhe i kap me ngalade dhe me vonese gjerat shpejgohu dhe sqarohu ktu jena ne po lexojme :P
    Po ja Bledaro un nuk paskam pune tjeter,sikur kam dale te jap leksione te detjuara ketu ne forum Po sa per autobusin mos e vrit mendjen se vjen tjeteri sa iken njeri-vjen tjetri

Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    hahahahahahahahahahahahahahahahaha e rendesishme o qe autobuza ka

Faqja 18 prej 19 FillimFillim ... 816171819 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 07-06-2009, 19:47
  2. Pala shqiptare thotë 'po' për takimin e Vjenës
    Nga Flori në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-02-2006, 15:38
  3. Kryeministri malazez anullon takimin me Berishen& 2 kryeministrat e rajonit
    Nga Blue_sky në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-11-2005, 06:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •