yllo se paske keq tiPostuar më parë nga FierAkja143
po problemi eshte sa zgjasin keto takimet e para mi
pse ne nje njohje nuk duam vetem ne tju njohim ju femrave por dhe ju ne keshtu pse spaguani dhe ju
yllo se paske keq tiPostuar më parë nga FierAkja143
po problemi eshte sa zgjasin keto takimet e para mi
pse ne nje njohje nuk duam vetem ne tju njohim ju femrave por dhe ju ne keshtu pse spaguani dhe ju
Postuar më parë nga BaLLaKumi
BOLLOKUM NUK KAM FRIKEN E XHEPIT UNE .PO E LEJOVE TI TE PAGUAJ UNE ,BRAVO TE QOFT,PO ME GOJ THONI KESHTU JU SE KUR VENI PER TE PAGUAR
JENI TE PARET . HAJDE BYE .......
gjithmone me kane qerasur,jam me fat mo lal mos u ha me fatin e tjetrit thone
Postuar më parë nga bebushja
BEBUSHE kujdes me ate syrin ti motra .
se prandaj i ben per vete djemt dhe ste lene te fusesh doren ne xhep .![]()
po ne qe sdime te shkelim syrin si tia bejme eeeeeeee
qe u ropem nga te paguarit ...
Sdo Me Interesonte Shum Pagesa
Por Qellimi I Takimit
Nje djal qe del me ty dhe te len te paguash heret e para ca qellimi mendon ti se ka?
Domethen nje djal qe nuk te respekton ca qellimi ka ne fillim?
Hapni syt goca![]()
PRA TI MOS PAGESEN NE NJE RAST NGA ANA E CUNIT E QUAN MOS RESPEKTIM?,,,,,,CUDI!!!!!!!!Postuar më parë nga FierAkja143
SE KISHA FARE FJLAEN PER TAKIMIN E DYT APO TE DYMBEDHJET,THJESHTE MENDOJ
TE MOS E MASIM TJETRIN NGA XHEPI,POR TI JAPIM RENDESI ASAJ PERSE "U TAKUAM" .PERSE"JAM NE TAVOLIN ME KETE PERSON".NE KETE KENDVESHTRIM PAGESA ME DUKET E PAPERFILLSHME PER CILENDO PALE ,DJAL APO GOCE
Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 05-11-2006 më 05:12
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Nuk ka rendesi se kush paguan!randesi ka kush pin!Postuar më parë nga bebushja
shoqeria keshtu e ka!
o popüll me thene te drejten femres i takon te paguaj nji e para ta ket per shonc qe po del me nai cun me pi kafe ose per dreke se esht bo keq per cuna sot e dini apo jo jo po ta dini femrat te pagujne cdo here edhe pastaj te pagujne dhe hotelin se me nji kafe nuk kalohet lumi .. ajde shnet
Po Un qe S'kom Pagujt Asiher vetem Gocen Kam Lene Te Pagoj,Ene Ska Thon Gjysem Llafi Ka pagujt dhe ka ul Koken![]()
Dio C'è
I perplasni te dashurat neper motele ngaqe s'jua mban t'i coni ne shtepi/te pazotet per te blere shtepi tuajen dhe ju prisni qe femra te ju paguaje faturen e motelit?(faturen e turpit me mire)Postuar më parë nga bacchus
![]()
![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
Krijoni Kontakt