Hhahhaah ani bre se nuk e ke ditelindjenPostuar më parë nga alnosa
hape zemren i her edhe paguaj
per mua cka tet mbrije dora
jam zemer mir skekoj shum :d lool
Hhahhaah ani bre se nuk e ke ditelindjenPostuar më parë nga alnosa
hape zemren i her edhe paguaj
per mua cka tet mbrije dora
jam zemer mir skekoj shum :d lool
#VamosArgentina
mos kujton se kam frike THEKTHI? porosit cfar te duash se paguaj une.
se po nuk porosite tani ,iken paret neser shoping.
pershendetje ..
LoL alnosa
une ncuq sporosis asgje
zgjidh ti nje gje cfar te duash per mua
do e mar me gjith qejf se e kam zemeren njelloj sikur ti lol
fenks per Pagesen![]()
#VamosArgentina
per ty po porosis nje ST PAULI GIRL (BIRR GJERMANE )DHE PER VETE NJE
TROPICAL MIXED FRUIT ..DHE MOS THONI ME QE NUK PAGUAJNE VAJZAT
TE PERSHENDES LOL SE VERTET E PASKE ZEMREN E MIRE ..
Une per vete edhe kepucet do ti shisja po te isha pa pare,dhe nuk do ta leja partneren te paguaje.Nuk e di,ndoshta jam i gardes se vjeter,edhe pse kam me shume se 16 vjet qe jetoj ne vende te ndryshme perendimore ne kete drejtim nuk kam ndryshuar.Por c'do gje varet nga situata,ka pas edhe raste qe kane qelluar partnere "garipe".Sidoqofte duhet me qene kavalier.
me ligjet e romantikes duhet te paguaj djali......por po jetojme ne nje kohe kur edhe vajza te paguaj, nuk dmth gje
ChMM Addiction
Kush paguan në takimin e dytë?
UNE!
Kush te doje le te urdheroje :')
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
po po sa po e zgjasni me kete pagesen .sdihet se dhe kur vini ne ndonje mbremje argetuese mendja ju rri tek kuleta.paguan ai qe don.dhe ai qe ka qef.
sot nuk ka rendesi vajza apo djali mjafton qe ajo mbremje apo dark ket qene e kendshme ..
babe meqe ke marr frike nga pagesat mos e fut me doren ne xhep se do paguaj une gjithmone ,mjafton te kalojme mire ..
Qysh nuk domethen gje? eshte ofendim.por po jetojme ne nje kohe kur edhe vajza te paguaj, nuk dmth gje
Gjoja ai u mundua shume te dali me ne..i ule vlerat vehtes po pagove.
Nuk eshte ceshtje leku o njerez se $20 i ka njeriu, eshte ceshtje respekti. (behet fjal per takimet e para ku je akoma duke u njofur se mbasi je bashk me nje njeri pastaj ska me rendesi, do paguaj kush te ket lek ne ate moment)
Postuar më parë nga FierAkja143
po pra shume mire e ke thene ceshtje respekti. dhe respekti fillon duke respektuar veten tend ne fillim.
Femrat gjithmone ankohen se nuk kane te drejta te barabarta me meshkujt.Po qe te pretendojne per keto te drejta duhet ta konsiderojne vehten te bararte me meshkujt dhe te mos presin diferencime qofte edhe ne nje aspekt jo fort te rendesishem sic eshte fatura ne nje bar, restorant apo.... motel (me kete te fundit e keni be boz fare njehere). gjepurta se mashkulli "kavalier" duhet te paguaje gjitjmone jane krijuar vete nga ne meshkujt per te ju patur sa me shume ne varesi kur bie fjala per lek
![]()
keshtu qe verini gishtin kokes dhe filloni ti kerkoni te drejtat tuaja qe nga menyra e pageses me rradhe ne bar, restorant apo....motel (sidomos kete te fundit)
Krijoni Kontakt