Ju lutem permbahuni teme.Flm!
Ju lutem permbahuni teme.Flm!
How can she fall, if there is no one there to catch her
Un jetoj me vite ne perendim, dhe ketu esht shum normale te paguaj secili per vete, ka ndonjher qe paguan mashkulli, por tjetren her do paguaj femra.
nuk e di se si esht ne kosov dhe shqiperi sepse nuk i vizitoj shpesh.
por edhe ketu kur dal me shoqeri, kurr nuk me kan len te paguaj, jo se duan ti mi kursjen leket por nuk me lejojn. Ndoshta tek jam nje goce e mirhaha.
po ketu te dilesh me nje qun shqiptar dhe po ti thuash le se do paguaj un, ai do e mer si ofendim, nenqmim ket gje. qeashtu nuk diskutojm per pages se cili e ben, sepse dihet se qunisa te mir jan qunat shqiptar .
Por me knaqesi do e beja pagesen po nese do me lejonte ai quni![]()
Anglezet paguajn gjithnje kur dalin me mua, po kam dal disa here me shqiptare edhe me vjen keq ti le te paguajn, se sociali anglez nuk ju jep shume lek
S'do e kisha problem pagesen, por nuk me ndodh shpesh...megjithese insistoj.![]()
As qe du me dit!
Filozofia ime eshte 2 here une dhe 1 here ajo, pastaj per ne kinema e ne te tjera une.
Kur isha ne kolegjatehere Duhet ta testoja femren nga ana financiare.
1-2- 3- 4 her deri sa fillonte tu largote (se femrat se dun partnerin pa lek ne xhep). Kur e merrsha ne telefon hajd dalim me thoshte "Kam provime"
Une- Dil ke penxherja mi qafthate dhe shif poshtë.
Ajo- I ku e gjete makinen ti?
Une - Ouuu navash hajt hajt bohu gati..
Ajo - Ja erdha
Morali ? ato 4-5 her qe kishte pagu ajo per kafet e drekat. Une ja boja dopjo
Mjes drek, Dark, dhe noi after morning SNACK.
Tani na ka zon rrota bishtin![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
Hahahahah qahet halli i lekeve?? Po me dal pa lek fare? me gjet i ven ku mund te argetohesh edhe pa shpenzuar bohet??Postuar më parë nga FierAkja143
Mashkulli me verte thote qe do paguj une ... po varet shume nga mosha !
Ka mosha ku mashkulli nuk i ka krahet nrofta.. dmth nuk ka burime te perhereshme lekesh ( flasim per njerezit me te ardhura financiare normale ) ...! duhet pa icik nga goca ky muhabet... ene duhet thy naihere per menimin tim !
Gjithsesi nuk me duket teme aq e rendesishme per tu hapur me te modhe ne forum
Cyaaaaaaa
Eshte thjesht ceshtje rrespekti se nuk u be njeri i pasur apo u varferua me 20 dollar. Ska pse te diskutohet leku, eshte gjesti qe ka rendesi dhe i takon mashkullit te paguaj ne takimet e para.
Bie dakort me ty lart qe thua qe mund te vesh ne nje vend te argetohesh pa paguar leke...na thuaj ca nga ato vende.![]()
e dini juve femrat jeni me dy fytyra?Postuar më parë nga FierAkja143
Fierakja po juve sikur thoni se doni barazi?
Ah po nuk diskuton barazine te paguarit te billit te barit apo restorantit.
ketej thoni barazi, ketej e doni mashkullin tuaj 10cm me te gjate se juve, te beje para 2 here me shume se juve.
e di si ndihem une, qe jam i shkurter, me koken e madhe dhe jetoj me welfare?
Ndryshuar për herë të fundit nga Alket123 : 10-05-2006 më 21:42
Epo mire simbas cave kur te dalim me ndo nje ne vajzat do ti hapim deren e makines dhe te dyqanit dhe do ti terheqim dhe karigen qe te ulet!
Shyqyr qe kan mesuar fjalen barazi ca analfabet.
Krijoni Kontakt