pershndetje kush mund te me ndihmoj se si kisha mundur te fus nje link te ndonj eadres ne web faqe qe jam duke e punuar ne freewebs .com p.sh te forumit shiptar ........www.forumishqiptar.com tung tung
pershndetje kush mund te me ndihmoj se si kisha mundur te fus nje link te ndonj eadres ne web faqe qe jam duke e punuar ne freewebs .com p.sh te forumit shiptar ........www.forumishqiptar.com tung tung
heron!
www.faqja_jote_ose_link.com">Kliko ketu per te vajtur tek faqja qe deshiron.
Teksti me te kuq eshte pjesa e kodit, teksti me blu eshte link qe ti do te hapesh edhe teksti i zi eshte pershkrimi qe ti do ti japesh(ne vend te tekstit mund te kesh foto ose imazhe si psh butonat etj...)
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Spjegim te mir te ka jep ARDI,por kështu e ki kodin komplet
BBC në shqip
Natyrish nëse faqja krijohet ne Notepad apo ne ndonjë program tjetër me kod vlen kodi me nalt.
Nëse në world at'her bëhet në tjetër mnyrë...
Ndryshuar për herë të fundit nga edspace : 04-01-2006 më 12:35
pershndetje ardi dhe ylber mund te me tregoni se qfar te bej tash ne vazhdim se osht problemi nuk kam fare njohuri qka te bej me ket kod sepse nuk jam i informume per keto gjera ju lutem me tregoni pak nese keni durim me mua se qfar te bej me ket kod si ta perdor ta qes linkun permes ti dhe qka eshte sepse nuk di fara per keto gjera flm per pergjigjjen e juaj me nalt ju pres me mirkuptim pergjgjjet e juaja ..........
Çfarë programi përdor për krijimin e web faqes,me cilin program je duke punuar
Nese je duke punuar me nje grafik user interface pak a shume si keto postimet ne forum. Shiko nje icone qe duket si (zinxhir, ose si 8 shtrire me globin, pak a shume nese je duke postuar nje replay eshte icona e trete kur fillon nga fundi ose e ngjashme me te) duhet te hapet nje dialog box dhe aty mund te shkruash adresen te plote.
Shpresoj qe kete problem ke por nuk jam i sigurt sepse Ardi me siper te ka dhene shume mire sqarimin por nese nuk mund te gjesh kodin atehere kjo eshte nje menyre tjeter.
Kalofsh mire,
Ed
perdor editorin ultra edit 32 eshte shume i mire. ka te gjitha menyrat e codit.
The faith of the Albanian is Albanianism.Feja e Shqiptarit është Shqiptaria
Ju te gjithe e keni grire sa nuk ka ku te veje :P
ai nuk di ca eshte html jo me te perdore editoret:P
heron degjoje ardin kerko ne google ose edhe ne forum ka postime per tutoriale edhe leksjone ne lidhje me HTML (Hypertext Markup Language) eshte gjuha e prdorur ne programimin e faqeve te WWW ose World Wide Web oe ndryshe Rjeta E Madhe e Merimanges :P Pasi te mesosh pak me shume per HTML atehere te sygjeroj te shikosh me shume per editore edhe programe.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
perdor kete website ne qofte se do te mesosh HTML.
www.htmlgoodies.com
The faith of the Albanian is Albanianism.Feja e Shqiptarit është Shqiptaria
heron,
-----------------------------------------------------------------------------
Nese e ke fjalen se si te futesh nje lidhje(link) permes editorit te Freewebs.com atehere mendoj qe kjo eshte pergjigjja e duhur:
1. Hap faqen qe deshiron te krijosh psh. lidhjen , Edit
2. Klikon tek Edit Paragraph ose Insert Paragraph
3. Aty e ke mundesine e futjes se lidhjes ne shume menyra:
Psh.
-nese do qe lidhja te jete ashtu si shkruhet ne adrese ateher vetem e shkruan ex. www.forumishqiptar.com ose http://forumishqiptar.com dhe ajo kthehet automatikisht ne lidhje.
-nese do qe nje lidhjeje ti vesh emer ateher permes Web Editorit e selekton textin e deshiruar per lidhje dhe klikon tek shenja "", dhe aty tek menyja qe te hapet zgjedh Link to Another Website ... dhe pastaj tek Link address, shtyp adresen apo url-ne e deshiruar.
-nese do qe lidhjen ta krijosh permes nje html kodi ateher kete mund ta besh permes ketij butoni "" apo tek Paragraph type zgjidh Raw HTML Paragraph dhe ngjit kodin: Forumi Shqiptar
-----------------------------------------------------------------------------
shnet!
--==Emi==--
Krijoni Kontakt