Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23

Tema: Lajmerim >>>

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Ore Alb djali, po c'pune ti shoh une Ilira e para? A se kemi pare deri me tani?
    Ia shikoni ju shkrimet edhe kontributin e saj/tij ne forumin fetar?

Mbi te gjitha sia ka idene fare per fene, por edhe ne te diskutuar, ne vend qe te thote dicka, na ka nxjerre vetem harta, edhe figura te Skenderbeut, sikur i ka kerkuar njeri ndonje ekspozite...

une nuk kam pse te shkruaj, edhe pse e kam bere, por ti se ke pare, vetem tek verejtje e keshilla per kete pune...

Kjo eshte krye tema 'lajmerim', ku shume mire ne drejtim te ndryshimeve, mud te diskutohet pasi eshte edhe e frsket kjo pune.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281

Albi online.

Nuk jam dakort me mendimin tend, ne lidhje me Ilrine e pare. Drejtuesat ne faqet fetare , nuk zgjidhen me shumice votash, sepse nuk eshte parlament. Nese ti deshiron te njohesh se kush eshte Ilira(per te cilen cuditem), (gjithmone flas ne aspektin fetar) , lexoi shkrimet e tij, dhe te gjitha prononcimet e tij ne lidhje me Perendine. Ai nuk e njeh aspak Zotin Perendi, por perkundrazi besimtaret e krishtere i quan Greker dhe ata myslimane Turq. E pra , nje njeri me nje njohuri te tille per Perendine nuk mund te drejtoje nje forum te tille. Nunk e di se me ke ini , me ne apo me Ariun??
    Sa per te tjerat nuk evlen.
    Deshmuesi

i/e regjistruar Maska e huggos
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Postuar mė parė nga klod
    Kjo eshte krye tema 'lajmerim', ku shume mire ne drejtim te ndryshimeve, mud te diskutohet pasi eshte edhe e frsket kjo pune.
    Mendoj se u futem ne rrugen e duhur.. Atehere, c'fare sygjeroni per ndryshim ? Mos harroni te mos gjykoni vetem nga kendveshtrimi juaj.

Jam i bindur se nje forum tjeter me diskutime myslymano-krishtere edhe mund te hapet.. nga ana teknike nuk eshte fare problem.. por po perpiqem te mendoj se cfare mund te shkruhet atje... dhe pervoja me thote se ndoshta nuk do te kete diskutime atje..

Megjithate jemi te hapur per cdo sygjerim, qe nuk cenon interesat e askujt dhe hap horizonte per nje shtrirje me te gjere e efikase te forumit.

krejt miqesisht dhe me mirenjohje per te gjithe ju,
    huggos

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Lajmėrim Pėr Njė Udhėtim Tė Kėndshėm !
    Nga altruisti_ek84 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-11-2008, 13:16
  2. Lajmėrim
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-05-2006, 02:03
  3. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-10-2005, 15:28
  4. Lajmerim
    Nga kulla nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 07-03-2005, 21:50
  5. Lajmerim
    Nga nitROSHI nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 03-12-2003, 12:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •