Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 23

Tema: Lajmerim >>>

i/e regjistruar Maska e huggos
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869

Lajmerim >>>

LAJMERIM

Ne nje perpjekje per riorganizmin e forumit “Bota Shpirterore” ju njoftojme per disa ndryshime organizative qe do te behen ne te, nga moderatoret perkates se afermi.

1. Transferimi i temave ne forumet perkates sipas permbajtjes se tyre

2. Heqja e cdo teme me karakteker fyes apo ofendues per njerez apo grupime te caktuara fetare, dhe vendosja e tyre tek “Koshi i Plehrave”.

3. Redaktimi pa lajmerim* i cdo fjale te papershtatshme brenda nje teme (* vetem per kete radhe… meqenese do te jete nje rifreskim masiv…)

4. Botimi i nje rregulloreje te perbashket sipas se ciles do te behen moderimet ne te ardhmen.

Duke kerkuar mirekuptimin dhe ndihmen tuaj,

me respekt
    Shpresmiri, albionline, huggos

i/e regjistruar Maska e baobabi
    Anėtarėsuar
    08-05-2002
    Postime
    407
    Detyre te Veshtire keni marre.

Por edhe sfidat per njeriun jane.

Ju uroj sukses!

Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    thanks bao...

miqesisht,
    huggos
    detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller

Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Sic ishte rithene edhe ne Lajmerimin e meparshem, se shpejti ne disa forume do te beheshin disa ndryshime, qe mund te jene transferime, mbyllje, fshirje.. Ndryshimet do te vazhdojne edhe ne te ardhmen deri ne nje ‘spastrim’ te plote te temave qe jane botuar gabimisht ne kete forum.

Deri sot u bene ndryshimet e meposhteme:

Transferim tek forumi “Feja e Shqiptarit”

1. Sa paqedashes eshte Perendia Jehovah???...
    2. Sa djem ka Perendia biblik???...
    3. A edhe Allah, Perendia Hena e Arabise pagane?
    4. Trinia e shenjtė, sipas Enciklopedisė katolike
    5. Po me qente ē'paten xhanem... Muhamedi
    6. Kristianizmi - kundrejt - Islamizmit
    7. Kurani, Luftenxites apo fe e paqes
    8. Ēfare solli 11 Shtatori
    9. Kush eshte Jezusi per ju myslymanet
    10. Serish mbi Trinitetin biblik
    11. Triniteti

Mbyllje
    1. Perse femrat nuk behen synet..

Me kete rast do te doja te falenderoja personalisht dhe ne emer te stafit te forumit te gjithe ata qe kane dhene ndihmen e tyre aktive ne keto forume, duke i inkurajuar te vazhdojne perpjekjen e tyre, per nje bashkim dhe inkurajim te te gjithe shqiptareve kudo qe ndodhen. Panvarsisht nga ndryshimet e bera kontributi juaj personal ishte teper i vlefshem, gje qe e cmojme dhe e konsiderojme si taktiken me te rendesishme per mbarvajtjen e forumit. Vazhdimi (pozitiv apo negativ) qe ky forum do te luaje ne jeten e cdo shqiptari varret plotesisht nga ju.

Me kete rast falenderoj edhe moderatoret shpresmiri dhe albionline per idete dhe ndihmen e tyre.

Duke shpresuar ne mirekuptimin tuaj.

krejt miqesisht,
    huggos
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga huggos : 08-10-2002 mė 23:06
    detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Une nuk e di kush i ka marre keto vendime per ti transferuar ato tema tek forumi "feja e shqiptarit", por me duket se eshte nje gabim i madh, i pavend.

Ai forum e ka te qarte nga titulli tematiken e vet, edhe temat e deritanishme i jane pergjigjur me se miri.

Ju te dashur nuk ndaloni dot debatet fetare, te cfaredolloj shkalle diturie te jene ato, perjshtoj fyerjet.

Cfare do te thote fyerje fetare?

Kur dikush flet me fjale vulgare, ironi, apo kercenime karshi dikujt qe perfaqeson ose flet ne emer te nje besimi...

Debatet fetare jane serioze, keshtu kane qene gjithnje, pse u duket jo fetareve si cudi serioziteti ne fe? Apo se mos jane mesuar se feja=edukata morale, ku Zoti meson vetem se si duhet, falet...Zoti babaxhan, gjynafqar...., edhe kur shohin njerez qe konfrontohen se kuptojne dot, se konfrontimi deri ne nje pike te caktuar eshte normale ne fe...

Perse te mos lehen ato artikuj po ne kete teme? Ku qendron e keqja e te qendruarit ketu? Po ndryshimi se i levizet?

Nik e marr vesh fare qellimin ekesaj pune...

shume gabim

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Po pati mundesi mund ta ndryshoni titullin e "...muhamedi edhe qente" ne nje tjeter, si ps "njeshikim mbi hadithet", a dicka te tille me te denje, flm

Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Faleminderit klod per shenimet.

Se shpejti (me ndihmen e te gjithe atyre qe jane te interesuar) do te vendosim per nje rregullore (ose me mire nje lloj udhezuesi) se per cfare do te sherbeje ky forum.

Puna (e ketij moderimi) nuk eshte edhe aq e lehte, per arsye kohe qe duhet ti kushtosh.. por jam i bindur se do gjejme nje zgjidhje ne interesin e te gjitheve edhe per kete ceshtje.

Tani per tani (ashtu sikurse thuhet edhe ne fillim te ketij forumi, fuksioni i tij eshte per pyetjet e jobesimtareve... ndaj besimtareve..) do te mbetemi ne qellimin kryesor. Nese me vone do te shohim se dicka duhet riorganizuar... do ta riorganizojme kete me marveshjen e te gjitheve (pjesmaresve aktive..)

Edhe nje here te falenderoj ty e te gjithe te tjeret per mirekuptimin dhe bahkepunimin.

krejt miqesisht,
    huggos

i/e regjistruar Maska e Jesushaus
    Anėtarėsuar
    05-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    271
    Miredita vellezer shqiptare me kete rast i jap te drejte Klodit, deri tani ka shkuar cdo gje ne rregull.
    Pyetje besimtareve, por nuk do ishte me mire qe ta moderonte kete forum ndonje besimtar?
    Iliria e para nuk beson ne zot dhe emrin huggos nga hellas s'e kam pare te kete shkruar ndonje gje ne kete forum, mbase eshte rregjistruar me ndonje emer tjeter.
    Megjithate shpresojme qe te rregullohet dicka ne te ardhmen dhe te mos shahet shume sipas zakonit tone por te diskutohet.
    tung te gjitheve dhe pune te mbare
    Ditėt e njeriut janė si bari;
    ai lulėzon si lulja e fushės;
    nė qoftė se era i kalon sipėr,
    ai nuk ėshtė mė dhe vendi i tij nuk njihet mė.
    Por mirėsia e Zotit vazhdon nga pėrjetėsia nė pėrjetėsi
    pėr ata qė kanė frikė prej tij,
    dhe drejtėsia e tij pėr bijtė e bijve,
    pėr ata qė respektojnė besėlidhjen e tij
    dhe mbajnė nė mendje urdhėrimet e tij
    pėr t`i zbatuar nė praktikė.

Psalmi 103

i/e regjistruar Maska e baobabi
    Anėtarėsuar
    08-05-2002
    Postime
    407
    Jezushaus

Me duket se nuk e ke kuptuar mire kete lajmerimin.

Mbase nuk e kam kuptuar une mire.

Qe te mos bejme debat kot se koti po shkruaj se si e kam kuptuar une qellimin.

Forumi me emertimin "Pyetje per Besimtaret" do te sherbeje si nje vend ku njerezit qe nuk besojne apo qe duan te informohen te pyesin ata qe besojne.

Ndersa pyetjet apo debatet midis besimtareve te feve te ndryshme mendoj se kane vendosur qe t'a fusin diku tjeter.

Kam thene qe eshte pune e veshtire te organizosh forumin fetar.

Idete ketu mund te jene nga me te ndryshmet. Huggos dhe Iliria e kane marre ne dore per t'a rregulluar sipas ideve te tyre.

Po nuk ecen ato ide, Albo do ti "fire" dhe do "hire" te tjere.

Le ti ndihmojme qe t'ua lehtesojme punen, se ata me ne do punojne

i/e regjistruar Maska e Jesushaus
    Anėtarėsuar
    05-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    271
    Me pelqen optimizmi yt o baobab, por cte te them , i kane vene temat e hapura nga ne tek feja e shqiptarit. C'lidhje ka patriotizmi me besimin? Deri tani u perzine disa fe te ndryshme , tani edhe patritizmi dhe do behet lemsh fare.

Nje here i shpjegova Nuh Muses se cdo te thote altoparlant, por meqe ska fjale tjeter ne shqip ia spjegova ne gjermansht. Sapo e shkruajta ma shuan e me thane se nuk lejohet te shkruash ne gjuhe tjeter. C'te te them me?

Me thuaj nje gje: A mund te moderoje Iliria e Para nje forum fetar? E ke pare nivelin a arsyetimit te tij? A ka haber nga besimi ai? E ke pare se c'verejtje banale ben ndonjehere? E ke marre vesh botekuptimin e tij? Dru me pre. A me kupton apo jo?

Huggos nuk e njoh fare se ska shkruar ndonjehere ne forumin fetar.

C'te te them o baobab, kaq e veshtire nuk eshte te drejtosh forumin, kush shan te denohet te mos shkruaje ndonje jave a muaj, ose mos te shkruaje me fare.

Te pershndes dhe gjithe te mirat. I uroj moderatoreve te ri pune te mbare dhe cdo qe bejne ta bejne me deshire dhe qejf, dhe me e rendesishmja me durim.
    Ditėt e njeriut janė si bari;
    ai lulėzon si lulja e fushės;
    nė qoftė se era i kalon sipėr,
    ai nuk ėshtė mė dhe vendi i tij nuk njihet mė.
    Por mirėsia e Zotit vazhdon nga pėrjetėsia nė pėrjetėsi
    pėr ata qė kanė frikė prej tij,
    dhe drejtėsia e tij pėr bijtė e bijve,
    pėr ata qė respektojnė besėlidhjen e tij
    dhe mbajnė nė mendje urdhėrimet e tij
    pėr t`i zbatuar nė praktikė.

Psalmi 103

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lajmėrim Pėr Njė Udhėtim Tė Kėndshėm !
    Nga altruisti_ek84 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-11-2008, 13:16
  2. Lajmėrim
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-05-2006, 02:03
  3. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-10-2005, 15:28
  4. Lajmerim
    Nga kulla nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 07-03-2005, 21:50
  5. Lajmerim
    Nga nitROSHI nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 03-12-2003, 12:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •