Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar Maska e bela70
    Anėtarėsuar
    23-05-2003
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    812

Nje shqetsim administratorve te galeris se fotove.

Lus administratoret e Galeris se fotove te me jap ndonje sqarim ne lidhje me fotot tek tema qe kam hap un "Disa foto te mija" se ku me kan vajt nja 2 apo 3 faqe foto qe kisha te postuara,mos vall i ka shlyer kush nga ju,dhe nese po ather dua te me njoftoni shkakun se perse me jan shlyr,nese jo sepaku te me ipet ndonje sqarim se nga me kan vajtur fotot.

Me te mira nga Bela
    Duajeni njėri tjetrin.

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Pėr kėtė temė bėhet fjalė?

Pėrshėndetje

Anėtarėsuar
    23-05-2003
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    812
    Po tamam per ket tem behet fjal ku pas fotos 51 mungojn shum foto qe i kisha postuar me par.
    Duajeni njėri tjetrin.

Anėtarėsuar
    23-05-2003
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    812
    Me falni ,administrator, po ka ca dit qe kam postuar nje pyetje dhe askush nuk me dha pergjigje,keni mundin dhe te me pergjigjeni pasi un po pres nje sqarim thjesht te di se ku me vajten fotot.

Ju falenderoj per qdo sqarim.
    Duajeni njėri tjetrin.

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Fotot te cilat ishin postuar me shume se nje here ose foto qe nuk hapeshin me jane hequr nga tema.

Gjithashtu duhet te kesh parasysh qe forumi nuk eshte faqe personale. Nq se ke qejf te kesh nje album vetem me fotot e tua, duhet te hapesh faqen tende.

Forumi mund te mbaje vetem nje mase te caktuar fotosh dhe duke qene se ka shume vizitore dhe te gjithe duan te vene dicka nga vetja e tyre, te gjithe duhet te mendojne per njeri tjetrin dhe te vendosin vetem foto te vecanta.

Pershendetje

Anėtarėsuar
    23-05-2003
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    812
    Mir faleminderit per sqarime Fiori edi se per me shum foto duhet te hapet faqe personale(un kam te hapur nje te till)ama thjesh kam postuar foto te percillura me natyr dhe gjera te perditshme qe mua mu jan dukur te rendesishme per nje tem si ajo,dhe nga interesimi i te tjerve per fotot kam menduar qe te vazhdoj e te postoj dhe te tjera.

Ju kisha lutur qe ne te ardhmen nese mendoni te me beni shlyarjen e ndonje fotoje te pakten nese keni mundesi te me informoni .

Gjith te mirat nga bela,
    Duajeni njėri tjetrin.

Tema tė Ngjashme

1. Si tė veproj nė njė temė (Postimi i fotove nė forum; citime etj)
    Nga drini_nė_TR nė forumin Pyetje - pėrgjigje
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 20-11-2013, 13:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •