... pervec Shqiperise!
Kush ka vajtur? Ju pelqeu ishulli? E rekomandoni? etj. etj..
... pervec Shqiperise!
Kush ka vajtur? Ju pelqeu ishulli? E rekomandoni? etj. etj..
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
ku lejohesh te vesh ke dekumenta us
nese je europ greqi do te thoja te veje ne mykono nese je ne us ke plot vende fantastike pra per me shum me von respekte leila
Partizoni
Une do te te rekomandoja Cuben dhe plazhin fantastike te Varaderos , por po te jeshe me dokumenta Amerikane harroje sepse shtetasit amerikan nuk pranohen ne Cube. NJe vende tjeter i mrekullushem eshte edhe Santo Dominges.Postuar mė parė nga Leila
Nuk e di ke degjuar per ST MARTIN ? nejse kam qen ketu 2 jave dhe ja kam kaluar shume mire ,naiher me dukej vetja sikur isha ne parajsUne kete ishull te rekomandoj lol .Ndodhet ne karaibe
![]()
B
Nassau, Bahamas ne Karaibe. Isha vjet per nje jave, ishte vend fantastik, ajo rera e bardhe e imet, ai uji i kalter, ca te te them plako. Vetem qe hotelet ishin pak te shtrenjte po ja vlente aman te rrije ne plazh duke pire margarita... ah the good old times..
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Eshte vertet nje mbrekulli.Postuar mė parė nga Vicky11
![]()
Feel the pump √
St. Martinin kemi ne vend te pare po edhe kjo Nassau, qe s'e kishim konsideruar deri tani, s'po duket keq hic. Edhe mos na coni andej ku s'lejohen dokumentat Amerikane e te hajme ndo nje plumb kokes per hic gje, se do na beni si atje te South Park kur vajten ne Afghanistan dhe hiqeshin si Kanadeze... lol. Thanx, all.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga leci : 16-04-2006 mė 11:39
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Nuk kam qene ndonje here,por gjeja pare qe me vjen ne mend eshte Cuba.
nuk me kujtohet
Besoj se e dini qe kushdo qe ndohet ne USA, Cuba(besoj se per Kube-n e keni fjalen) eshte nje vend Jashte-Limiteve.
Krijoni Kontakt