Kta jan te ronaldos jo te interit.
Kshu qe se ngre njeri zonin.
Kta jan te ronaldos jo te interit.
Kshu qe se ngre njeri zonin.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Pra ti, Drague dhe une qekena plakushat e forumit
Me Juven qe nga 1976,dhe ekipet englese i veshim ne rradhe atere.Komplet si familie me Juven(lesha une njeri te dilte kundra).
@Drague
Ene ti paske vu baste tek xhamia mer lal?
Tifoz me Italjont,dhe masanej me Gjermont.Por kur ja rrasi Grosso,kam pellit si
Vetem JUVENTUS![]()
Qe ne 1990 me Deutschland dhe FC Bayern. Babai ka qene tifoz i cmend i gjermonve dhe kshu u bera edhe une. Kam qene 5 vjec dhe sa kisha fillu me shkelmu topin e pare. Shifja plakun & CO. qe bertiste per ata bjondad me fanelle te bardhe dhe ashtu u bona edhe une.
Eshte e vertete qe ne Shqiperi shume jane bere tifoza me Brazilin dhe Italine nga 1994 e siper. Ronaldo, Zidane, Figo dhe Beckham i fituan shume tifoze Brazilit, Frances, Portugalise dhe Anglise.
Ndryshuar për herë të fundit nga Der_Kaiser5 : 22-07-2009 më 03:09
jam tifoze e vlllaznis qe nga viti 2000
dhe e gjermasin 2001
ndeshja e par qe kam pa nuk e mbaj mend mir po di qe ka fitu nje kup vllaznia ate vit pak a shum
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Une jam tifoz i realit qe 10 vjet mirepo per mem hy ne zemer reali ka qene finalja e Champions League e vitit 2002 kunder Bayer Leverkusen...........me golat e dy legjendave te pavdekshme te RAUL GONZALES & ZINEDINE ZIDANE
UNE JAM 100% MERENGUES & DHE 100& LOS BLANCOS
We Are Simply The Best REAL MADRID
tifoz katalanas qe kur kam filluar ti dalloj ngjyrat kuq e kalter, ne kohen e rivaldos(lojtarit te modh)
ajiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Brazili i 82'.
Ekipi me i forte ne historine e futbollit.
Nga viti 94' tifoz i Interit.
Inter-Milan 3-1,me golin e fundit te Berti.Spektakel.
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Krijoni Kontakt