FC DRITA/JUVENTUS qe 8 vite
Qe prej 5 vjec me Hollanden.Qe 10 vjec me Barcelonen dhe Interin...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Qe nga Viti 1990 jam tifoze e çmendur e Gjermanise dhe e Milanit e do jem deri ne vdekje dhe sikur te humbin te gjitha ndeshjet. Pastaj nga viti 95 bej tifo dhe per Realin dhe Bajernin e Mynihut, po dy ekipet e para kane perparesine![]()
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Me Juven jam qe kur kam ra ne mend e mija.ndersa kur Ronaldo ishte ne Barcelon isha me barcen,...
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo në firmë. Stafi i forumit!
preferenca per ekipe te tjera dikur kam adhuruar vllaznin ;flamurtarin.po kujtimi me i bukur qe me ka ngelur ne kok eshte kure flamurtari mundi ne beorgrad partizanin e beogradit me golin e kushtes dhe kure luante kunder barcelones si skuadra te barabarte dhe ma do mendja se ekipet tona do te duhet shume koh akoma qe te kthehen ne kupat e medha evropiane vetem do zoti neser bejm ndonje federate te perbashket me kosoven ather do ndryshonte dicka se do kishte tifoza me shume dhe do merrnin pjes klubet me te mira nga kosova dhe shqiperia dhe kjo do te ishte nje gje shume e mire se do ta rriste goxha cilesin e futbollit ton dhe uroj qe ne nje te ardhme te aferme kjo gje te realizohet.
Me Vëllaznimi, qe prej femijrise, poashtu edhe Manchester United.
Kombtarja qe m'pelqen me shume pas Shqiperise kuptohet, asht, Anglia.
me dinamon qe i vogel, me pas me hollanden me treshen e famshme. me milanin deri me 1997 dhe me pas me te madhin R O N A L D O, qe nga 1997 tifoz i zjarrte me interin.
tani simpatizoj inter dhe dinamo dhe si futbolldashes simpatizoj ne spanje bercelonen, ne angli liverpulin, ne gjermani borrusia dortmund, ne france olimpik marseje.
vari leshte
Edhe un u bera me Interin vetem kur erdhi Ronaldo sepse perpara 1997 e dija se Interi ishte ekip internacional jasht Italise. Me ndimen e Ronaldos e kuptova qe Interi i binte nga periferit e Milanos se vetem 2 tifoza kishte gjithsej Interi: Morattin dhe grun e vete!
Pastaj me vone u bera me Barcelonen kur erdhi Ronaldinjo se me perpara i njihja si kombetarja Hollandeze me 11 Hollandez ne formacion bashk me trajnerin...sa iku Ronaldinjo u bera akoma i flaket me Barcen sepse Messi eshte i gjith futbolli. Messi krijoj futbollin...Ronaldinjo dhe Messi sollen gjith tifozerine nga kopshtet dhe i solli njohuri futbolli!
Sic e shkruajta me siper, Interi dhe Barcelona jan ekipet e mija!
Il Club Più Titolato Al Mondo
Te me pyesesh mua se prej kur je tifoze me Interin eshte njesoj sikur te me pyesesh : "kur e ke thene fjalen e pare"
jo per kohen, por per faktin se kam qene e vogel dhe nuk me kujtohet se kur si dhe pse une fillova ta pelqej kete ekip.
Besoj se kam qene 6 apo 7 vjec.
Nuk behet fjale te kujtoj ndeshjen e pare...
INTER PERJET NE ZEMREN TIME
Une jam bere tifoz i Milan & Brazil ne moshen 9 vjeçare. Me Milan u bera tifoz gjate finales se Ch.L kur po shkaterronte Barcelonen 4-0. Ne ate kohe me eshte fiksuar Dejan Savicevic, klasi i tij, shpejtesia, lehtesia me te cilen triblonte kundershtaret. Qe prej asaj kohe jam bere tifoz i çmendur pas Ac.Milan.
Dhe me Brazilin jam bere po ne kete vit, dhe mbaj mend si tani finalen, me kane mbetur ne memorie Romario, Ednilson, Dunga, Aldair si dhe Tafarel. Qe ne kete kohe jam tifoz i çmendur edhe pas Brazilit.
Sa te kem jeten do jem tifoz me keto dy ekipe, dhe per asnje gje ne bote nuk do heq dore prej tyre, vetem nese shperbehen si ekipe.
Ndryshuar për herë të fundit nga MaDaBeR : 18-12-2008 më 16:06
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Krijoni Kontakt