Postuar më parë nga
XX22
Une kete kam kohe qe nuk kuptoj se kush po ben luft kunder jo-muslimaneve?Apo u ngaterrove gje se ne popujt muslimane shkuan keto tipat dhe bejne dhe lufte dhe nxjerin dhe deklarata qe po i luftojme se ato po te mos i luftosh te vijne tek shtepia pastaj e?/Ik o njeri dyfytyresh,nese nje njeri eshte musliman i vertete eshte human me shume se kushdo person i nje feje tjeter sepse dashuria e ALLAHUT ta imponon vllazerine.Po nese dikush te vjen tek vendi yt per te kerkuar te marre çfare ke e çfare te ka mbetur si mendon a do te rrije duarkryq dhe te prisje kur te te çonin ne gijotine??Boll u more me te tilla skema qe vijne nga te tjera kombesi per qellime armiqesore,por kupto gjendjen e vertete se ku eshte bota dhe zgjohu nga gjumi letargjik.Feja islame nuk predikon luft por paqe ashtu siç ka dhe vete emrin.Sepse nese ato do te ishin persona te luftes atehere edhe vendet e tjera arabe nuk do te rrinin kaq qete sa jane sot,por do te ndihmonin muslimanet e tjere.Por zgjuarsia e tyre per te mos rene ne kurthet e kesaj bote te djallezuar i ka lene largpames ne kete mes,per te pritur mbase kohen e pershtatshme qe besoj se e di mire dhe ti.Dhe vete me the me siper qe nuk te konsideroj mik,prandaj mos ki frike se te ha mbrapa shpine,desha te te tregoj qe as mos e mendo te me konsiderosh ndonejhere mik,sepse te tille dytyresi qe ke ne gjak eshte e veshtire te te behet uje.
Krijoni Kontakt