Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 42
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Po ç'a flisni kot dhe ju,kush e quajti hoxhe kete njehere???Nerez si ju?Apo mos ndoshta e bente ritualin ne xhami ky?Ky nuk quhet hoxhe o people,por magjistar.
    Shko dhe sprovo vet keta hoxhallaret, dhe e sheh se cka te thone. Shko ku te duash, ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni...................Vecse ta kuptojne ata qe ti ke per tu dhene lek.

Postuar më parë nga Intelifjentja
    Mjekimet popullore jane shume te vlefshme.
    Shko nje here te ai hoxha i Fushe Kosoves, e sheh se si te kthen ne shina.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e XX22
    Anëtarësuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    Citim Postuar më parë nga xfiles
    1-te jesh magjistar nuk do te thote te jesh i keq, e ky personi si tip hoxhe per te cilin po flasim eshte mashtrues qe merret me xhindet por me mire mos ta ngaterrojme me "magjistar".

2-nje ateist nuk mund te merret me xhindet sepse nje ateist nuk beson as xhinde e as zot, apo çdo mashtrues qe del do i shtosh edhe epitetin "ateist" ne fund.
    Sa keq e keni kap me ateistat o burr i dheut, sa gjysma e ateistave te jeni ju besimtaret e devotshem.

Kishe gje ti ebu pilaf o file??Ateist do te thote qe nuk beson asgje dakort jam,por te tillet jane ato qe bejne magjira dhe flasin me xhin,dakort jam ti mund te mos flasesh kushedi akoma,por e verteta mbetet qe shume ateista merren me gjera te tilla.Magjistaret jane njerezit me te keqinj ne kete bote,,,jane me ordinerat dhe me plerat,llumi i llumit.....apo ke vendos me e frekuentu si zanat me vone?/

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga XX22
    ...apo ke vendos me e frekuentu si zanat me vone?
    te studiosh dhe te njohesh diçka , edhe magjia qofte nuk do te thote ta ushtrosh si profesion,
    armikun duhet ta njohesh nese do ta mposhtesh.

nuk e di nese me kuptove.

Anëtarësuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    te studiosh dhe te njohesh diçka , edhe magjia qofte nuk do te thote ta ushtrosh si profesion,
    armikun duhet ta njohesh nese do ta mposhtesh.

nuk e di nese me kuptove.
    Epo ka raste qe ato te pafytyret si ty te dalin miq ne fillim dhe me pas me hipokrizine e tyre prej njeriu te lig te hane mbrapa shpine.Ka edhe keshtu apo jo??

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Epo ka raste qe ato te pafytyret si ty te dalin miq ne fillim dhe me pas me hipokrizine e tyre prej njeriu te lig te hane mbrapa shpine.Ka edhe keshtu apo jo??
    kur nuk me njeh pse thua qe jam i lig apo i pafytyre?
    sepse shkruaj kunder fese tende?
    sidoqofte mos u bej merak se nuk te konsideroj mik prandaj nuk ekziston rreziku te te ha prapa shpine, edhe pse nuk kam ngrene njeri deri tani.

Anëtarësuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    kur nuk me njeh pse thua qe jam i lig apo i pafytyre?
    sepse shkruaj kunder fese tende?
    sidoqofte mos u bej merak se nuk te konsideroj mik prandaj nuk ekziston rreziku te te ha prapa shpine, edhe pse nuk kam ngrene njeri deri tani.
    Epo e sheh qe ti nuk ke arritur te me kuptosh??Ishte kuptim i dyanshem ne ate pergjigje.Ti ke qene njehere musliman pra dhe mik me muslimanet dhe vjen nje dite dhe na del me pafytyresine me te madhe edhe shan ne menyren me te vrazhde qe nuk te ka hije,fene islame.Te pakten kur njeriu e shikon qe ajo gje nuk eshte me e pershtatshme per te dhe tipin qe ka largohet dhe mbetet ne heshtje per te ruajtur respektin personal e jo per tu bere paçavure si je bere ti.besoj se tani me kuptove drejt,se nuk behesh miku im kollaj,te pakten ta keshe te qarte.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Epo e sheh qe ti nuk ke arritur te me kuptosh??Ishte kuptim i dyanshem ne ate pergjigje.Ti ke qene njehere musliman pra dhe mik me muslimanet dhe vjen nje dite dhe na del me pafytyresine me te madhe edhe shan ne menyren me te vrazhde qe nuk te ka hije,fene islame.Te pakten kur njeriu e shikon qe ajo gje nuk eshte me e pershtatshme per te dhe tipin qe ka largohet dhe mbetet ne heshtje per te ruajtur respektin personal e jo per tu bere paçavure si je bere ti.besoj se tani me kuptove drejt,se nuk behesh miku im kollaj,te pakten ta keshe te qarte.
    feja islame eshte me e pershtatshmja per tipin tim po te mendoj me egoizem, por fatkeqsisht urrjetja qe islami predikon kunder jo-myslimaneve nuk me lejon te jem i tille, megjithate nuk eshte kjo tema per ta diskutuar.

une jam mik i myslimaneve qe e duan jeten dhe nuk predikojne lufte kunder jo-myslimaneve, miqte e mi me te mire jane mysliman me te cilet kam bere shkollen , dhe nese jam kunder fese nuk do te thote se jam kunder besimtareve te asaj feje.

ne fund the qe "nuk behesh miku im kollaj".
    a te kerkova gje te jem miku yt? nuk me duket.

shendet.

Anëtarësuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    feja islame eshte me e pershtatshmja per tipin tim po te mendoj me egoizem, por fatkeqsisht urrjetja qe islami predikon kunder jo-myslimaneve nuk me lejon te jem i tille, megjithate nuk eshte kjo tema per ta diskutuar.

une jam mik i myslimaneve qe e duan jeten dhe nuk predikojne lufte kunder jo-myslimaneve, miqte e mi me te mire jane mysliman me te cilet kam bere shkollen , dhe nese jam kunder fese nuk do te thote se jam kunder besimtareve te asaj feje.

ne fund the qe "nuk behesh miku im kollaj".
    a te kerkova gje te jem miku yt? nuk me duket.

shendet.
    Une kete kam kohe qe nuk kuptoj se kush po ben luft kunder jo-muslimaneve?Apo u ngaterrove gje se ne popujt muslimane shkuan keto tipat dhe bejne dhe lufte dhe nxjerin dhe deklarata qe po i luftojme se ato po te mos i luftosh te vijne tek shtepia pastaj e?/Ik o njeri dyfytyresh,nese nje njeri eshte musliman i vertete eshte human me shume se kushdo person i nje feje tjeter sepse dashuria e ALLAHUT ta imponon vllazerine.Po nese dikush te vjen tek vendi yt per te kerkuar te marre çfare ke e çfare te ka mbetur si mendon a do te rrije duarkryq dhe te prisje kur te te çonin ne gijotine??Boll u more me te tilla skema qe vijne nga te tjera kombesi per qellime armiqesore,por kupto gjendjen e vertete se ku eshte bota dhe zgjohu nga gjumi letargjik.Feja islame nuk predikon luft por paqe ashtu siç ka dhe vete emrin.Sepse nese ato do te ishin persona te luftes atehere edhe vendet e tjera arabe nuk do te rrinin kaq qete sa jane sot,por do te ndihmonin muslimanet e tjere.Por zgjuarsia e tyre per te mos rene ne kurthet e kesaj bote te djallezuar i ka lene largpames ne kete mes,per te pritur mbase kohen e pershtatshme qe besoj se e di mire dhe ti.Dhe vete me the me siper qe nuk te konsideroj mik,prandaj mos ki frike se te ha mbrapa shpine,desha te te tregoj qe as mos e mendo te me konsiderosh ndonejhere mik,sepse te tille dytyresi qe ke ne gjak eshte e veshtire te te behet uje.

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anëtarësuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Citim Postuar më parë nga Harudi
    Ke parë ti ndonjë Tv publik që mirret me reklama gaza-mala.
    Kush (cili institucion shëndetësor) i verifikon mjekimet e këtyre cirkusantëve,për dallim nga mjekët,të cilët i dimë se çfarë procedura kalojnë deri tek diplomimi në profesionin e tyre?

Para cilit institucion shëndetësor këta cirkusantë i verifikojnë "shërimet e tyre"?

Edhe institucionet shëndetësore i përdorin barërat dhe çajrat e ndryshme etj etj për shërime,por edhe këtu ka procedurë pra,studioen efektet dhe kundërefektet e këtyre barnave për një sëmundje të caktuar para se të lëshohen për përdorim apo shitje për nevojtarët.

Këtu nuk është fjala për çokollata por për jeta të njerëzve,gjë që sipas teje po na del se këta "mjek popullor" mund të bëjnë masakër me shëndetin e njer/iut/ëzve dhe këtë mund t'a reklamojnë si bisnis të tyre edhe në një televizion publik!!!
    TV publik ka përgjegjësi,sepse në kontratën për reklamim duhet të qëndrojë garantimi (dhe dëshmi të tjera) nga ky "mjek popullor" se shëron me sukses ato dhjetra sëmundje.

Në të kundërtën,nëse në kontratë nuk qëndron garantimi dhe dëshmit e tjera për shërimin e këtyre sëmundjeve,at'herë përsëri TV publik ka përgjegjësi,sepse mashtron shikuesit përkatësisht parapaguesit e saj!

Reklama mund të jet bisnis,por jo duke rrezikuar jetën e njeriut!

Apo ti mendon në atë bisnisin: ja ku i ke parat dhe futja reklamës!Kjo mund të ketë sukses në ndonjë TV privat por,në TV publik ncuk!
    Televizioni, si publik si privat eshte nje biznes fitimprures. Une e kuptoj arsyetimin tend, qe nje televizion prestigjoz nuk do ti jepte kurre asi lloj biznesesh te drejten e reklames ne valet e tyre, por ja qe edhe ndodh. Me fatin me te keq ndodh, eshte nje ceshtje etike dhe delikate. Ne parim, megjithate, cdo televizion apo media per nje shume te caktuar parash i jep te drejten bizneseve te reklamojne veten e tyre , duke bere te qarte mosgarantimin e produkteve/sherbimeve nga vete televizioni. Se u ngaterrua ceshtja, por po ta lexosh me vemendje eshte e sakte. Tashti une kuptoj qe ti ke dicka personale me RTK-ne (une vetem si emer e njoh te them te drejten) por kjo nuk eshte nje arsye me mend per ta diskriminuar ne menyre te atille nderkohe qe ceshtja kryesore eshte komplet tjeter. Shpresoj te jemi kuptuar. Respekte.
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    ky hoxha e meriton tja bej si atij hoxhes ne Gose te Kavajes qe ja kuptuan mashtrimin dhe e terhoqen zvarre neper fshat
    mendimi im eshte se nuk ka njerez me te keqinj se ata qe mashtrojn ne e mer te zotit hoxh apo prift qofte.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •