ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
Me fal, po ne realitet nje gje e tille nuk mund te ndodhe.
Nderkohe qe Partneri i saj i dhuron te tijen ne shenje dashurie qe kishte per te dhe i kishte lene nje leter me kete shenim.(Jeto per mua)
Doja te doja te shprehnit mendimet tuaja per kete ngjarje.
Ps: Kjo eshte ngjarje e vertete.
Lindi
Nje, per arsye se doktori qe ndermerr persiper heqjen e zemres se njeriut (qe eshte organ vital), pak rendesi ka nese personi ne fjale do e lejonte nje gje te tille, do akuzohej per vrasje.
E dyta nuk besoj se do kishe vajze qe me te vertete eshte e dashuruar me nje djale, qe ta pranonte nje dicka te tille (edhe sikur ky veprim ta anashkalonte ligjin). Te jetosh me zemren e te dashurit......qe mbase pas nje periudhe te gjat kohe do hyje nje djale tjeter. E quditshme......
Por dhurimi i organeve te tjera, si veshka psh...pa te cilat jeta perseri mund te vazhdoje eshte me normale.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Nqf se eshte e vertete megjithmend te le pa mend.
Shume prekesi dhe hallall buka e goje. Pastaj tek e fundit ci ngeli atij djalit te shkrete. E dashura jetoi, kurse ai iku me te shumtet. I ngeli thjesht kjo histori dhe kujtimi. Ma merr mendja qe ish e dashura e kujton sa here kur ben sex me burrin e ri.
Kshu qe personalisht un sdo ta jepja, per te dashuren.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
justifikim shum i bukur per tu shmangur ketij gjesti kaq .....nuk di si ta quaj sepse nuk gjen fjale ta pershkruash...por edhe un mendoj se doktorreve nuk u lejohet te marrin zemeren e nje njeriu qe gezon shendet te plote....ndoshta gabohem.....un vete ne kete situate nuk e di si do kisha vepruar....
S`kisha per t`ja dhen zemren time dikujt tjeter sa do ta doja, dhe te dashurit tim si kam then ndonjehere se te dua me shum se veten time.
E dua, por e dua aq sa vetja, ndoshta pak fare me pak,kshuqe s`besoj se do ta beja nje gje te tille, e s`me duket aspak normale qe dikush ta bej per mua.
S`do e lejoja te dashurin te ma jipte mua zemren, me duket e pa drejte.
Perderisa erdhi momenti im per te ik tek te shumtit, s`ka pse shkon ai, ora e tij s`ka ardhur akoma.......
Ca jane keto perralla mo!
Ca t'ia japesh zemren ketyre gocave sot mo,keto te fikin deren duke qene t'i gjalle,jo me te jesh dhe aq idiot sa t'i dhurosh zemren. Hajde mendje hajde,zemren e kam per vete une dhe s'ja jap asnjeres,po deshen t'ju jap na nje gje tjeter para se te ikin, hajt mos e po ja u jap![]()
![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Ehe, jeto me zemren time por...me tjeter femerC'eshte ky budallek mer daje? Aq me teper me mendjen e meshkujve qe ndersa shkojne ne varrimin e gruas shkojne me syte e ulur, rruges kur kthehen shohin per grua tjeter
Shih me pak TV ti djali![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
Krijoni Kontakt