Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 60
    *~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Ky veprim qe ka bere djali...sakrifica e tij per ta pare gocen te jetoje eshte gjesti me madheshtor qe une kam pare deri tani...I uroj goces sherim te shpejte..ndonese ajo do jetoje me brenga dhe kujtime gjithmone per kete djale.....

Made_In_Gallata Maska e Angjelini
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Tu Gjujt
    Postime
    473
    No Coment

Citim Postuar mė parė nga dielli qe lind
    persa flitet ketu kam shume dyshime,gjeja pare qe me vjen ne mend eshte pergjegjesia e kirurgut,pergjegjesia penale qe ka ai per ti mare jeten e dikujt dhe per tja dhene nje tjetri.Thjesht nuk e besoj !!!!!??????
    Edhe une jam me kete mendim. Sepse nga ana ligjinore, asnje kirurg s'ka te drejte, edhe me deshiren e pacietit, t'ia heqi jeten nje tjeterit per t'ia dhene nje tjetrit. Sepse ketu hyne edhe familja e djalit, qe mund ta hedhi ne gjygje, spitalin ose vete kirurgun per vrasje, edhe per jo etik te punes.Por edhe nga ana shipertore, sa te doje djali vajzen, prap eshte nje sakrific shume e madhe, per te bere kete xhest. Ky eshte mendimi ime!
    Lindi eshte nje teme intresante, por eshte pak absurde.
    Te Duash Eshte E thjeshte, Por Te Duan Eshte E Veshtire.

gone Maska e helene
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Nderkohe qe Partneri i saj i dhuron te tijen ne shenje dashurie qe kishte per te dhe i kishte lene nje leter me kete shenim.(Jeto per mua)
    Mos na trego perralla tani! Asnje s'dhuron dot zemren pa qene ne vdekje klinike...eshte zemer, s'eshte veshke

Perjashtuar Maska e ||xXx||
    Anėtarėsuar
    22-07-2005
    Vendndodhja
    Mes Ferrit Dhe Parajses
    Postime
    359
    Jo te gjith e bejne nje gje te tille.

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga ^LINDI^
    Po hap kete teme sepse kjo ngjarje me ka bere shume pershtypje dhe do doja mendimin tuaj.

Nje cift te dashuruarish shkonin shume mire me njeri tjetrin,por vajzes i ndodh nje aksident me makine dhe duhej patjeter ti behej transplanti i zemres.
    Nderkohe qe Partneri i saj i dhuron te tijen ne shenje dashurie qe kishte per te dhe i kishte lene nje leter me kete shenim.(Jeto per mua)

Doja te doja te shprehnit mendimet tuaja per kete ngjarje.
    Ps: Kjo eshte ngjarje e vertete.
    Lindi
    Po pra, dhon zemren e tij te dashures dhe vdek vet.....sma merr mendja qe do mund ta kishte bo ndokush kete gjest, nejse ndoshta e ka bo por Shqiptar nuk ka qene ai!!!!

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Flm te gjitheve per mendimet tuaja.
    Per mu mjafton me kaq sepse po kalohet ne nje teme tjeter dashje pa dashje.
    Ftoj moderatorin ta mbylle kete teme flm.

Me Respekt Lindi

Perjashtuar Maska e strano
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    Mė mire te jesh ne pozicionin e atij qe vdiq se sa ksaj qe jetoj, te pakten vdes edhe mbaroi me kaq, por ajo duhet te jetoje nje jete me mendimin se ka zemren e te dashurit vet ne kraharor. ēfar i duhet ajo jete?

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    gjest fisnik i shtytur nga dashuria por mund te bet qene dhe nga budallalliku..........megjithate fisnik si gjest.....

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga ^LINDI^
    Po hap kete teme sepse kjo ngjarje me ka bere shume pershtypje dhe do doja mendimin tuaj.

Nje cift te dashuruarish shkonin shume mire me njeri tjetrin,por vajzes i ndodh nje aksident me makine dhe duhej patjeter ti behej transplanti i zemres.

Doja te doja te shprehnit mendimet tuaja per kete ngjarje.
    Ps: Kjo eshte ngjarje e vertete.
    Lindi

o lindo o djalke edhe une e kam egjuar kete histori !!! mendoj se eshte me te vertete prekse !!! po kjo mund te merret edhe si shenje qe kjo vajze nuk e ka dashur kete cun sepse kjo po ta kishte dashur tamam do e kishte kundeshtuar kete veprim qe ka bere i dashuri i saj !!! po mund te merret edhe nga nje ane tjeter qe kjo vajze e ka dashur po duke qene se nuk ka qene ne gjendje te kuptoj cfare ka bere i dashuri i saj ka shkuar per te ta takuar edhe kur nuk e ka gjet ka vrare veten sic ndodh rendom me keto lloj dashurish !!! une kshu e shpjegoj !!! ia kalofshi sa me mire
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Cfare mendoni per Hitlerin dhe "Mein Kampf"
    Nga wittstar nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 06-02-2011, 20:15
  2. A mendoni tė ktheheni nė Shqipėri ?
    Nga Arbushi nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 189
    Postimi i Fundit: 10-01-2011, 07:06
  3. Cfare mendoni pėr lakuriqėsinė e femrave shqiptare?
    Nga vesaaa nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 454
    Postimi i Fundit: 05-12-2010, 16:02
  4. Pyetesor: Si mendoni...?
    Nga gea_07 nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-03-2007, 18:47
  5. Si mendoni...?
    Nga PRI-LTN nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 28-02-2007, 16:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •