Ky veprim qe ka bere djali...sakrifica e tij per ta pare gocen te jetoje eshte gjesti me madheshtor qe une kam pare deri tani...I uroj goces sherim te shpejte..ndonese ajo do jetoje me brenga dhe kujtime gjithmone per kete djale.....
Ky veprim qe ka bere djali...sakrifica e tij per ta pare gocen te jetoje eshte gjesti me madheshtor qe une kam pare deri tani...I uroj goces sherim te shpejte..ndonese ajo do jetoje me brenga dhe kujtime gjithmone per kete djale.....
Edhe une jam me kete mendim. Sepse nga ana ligjinore, asnje kirurg s'ka te drejte, edhe me deshiren e pacietit, t'ia heqi jeten nje tjeterit per t'ia dhene nje tjetrit. Sepse ketu hyne edhe familja e djalit, qe mund ta hedhi ne gjygje, spitalin ose vete kirurgun per vrasje, edhe per jo etik te punes.Por edhe nga ana shipertore, sa te doje djali vajzen, prap eshte nje sakrific shume e madhe, per te bere kete xhest. Ky eshte mendimi ime!Postuar mė parė nga dielli qe lind
Lindi eshte nje teme intresante, por eshte pak absurde.
Te Duash Eshte E thjeshte, Por Te Duan Eshte E Veshtire.
Mos na trego perralla tani! Asnje s'dhuron dot zemren pa qene ne vdekje klinikeNderkohe qe Partneri i saj i dhuron te tijen ne shenje dashurie qe kishte per te dhe i kishte lene nje leter me kete shenim.(Jeto per mua)...eshte zemer, s'eshte veshke
![]()
Jo te gjith e bejne nje gje te tille.
Po pra, dhon zemren e tij te dashures dhe vdek vet.....sma merr mendja qe do mund ta kishte bo ndokush kete gjest, nejse ndoshta e ka bo por Shqiptar nuk ka qene ai!!!!Postuar mė parė nga ^LINDI^
Flm te gjitheve per mendimet tuaja.
Per mu mjafton me kaq sepse po kalohet ne nje teme tjeter dashje pa dashje.
Ftoj moderatorin ta mbylle kete teme flm.
Me Respekt Lindi
Mė mire te jesh ne pozicionin e atij qe vdiq se sa ksaj qe jetoj, te pakten vdes edhe mbaroi me kaq, por ajo duhet te jetoje nje jete me mendimin se ka zemren e te dashurit vet ne kraharor. ēfar i duhet ajo jete?
gjest fisnik i shtytur nga dashuria por mund te bet qene dhe nga budallalliku..........megjithate fisnik si gjest.....
Postuar mė parė nga ^LINDI^
o lindo o djalke edhe une e kam egjuar kete histori !!! mendoj se eshte me te vertete prekse !!! po kjo mund te merret edhe si shenje qe kjo vajze nuk e ka dashur kete cun sepse kjo po ta kishte dashur tamam do e kishte kundeshtuar kete veprim qe ka bere i dashuri i saj !!! po mund te merret edhe nga nje ane tjeter qe kjo vajze e ka dashur po duke qene se nuk ka qene ne gjendje te kuptoj cfare ka bere i dashuri i saj ka shkuar per te ta takuar edhe kur nuk e ka gjet ka vrare veten sic ndodh rendom me keto lloj dashurish !!! une kshu e shpjegoj !!! ia kalofshi sa me mire
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt