Si e komentojn te krishteret thenjen e Jezusit ne bibel: "une kam ardhur vetem tek kopeja e humbur e popullit te izraelit"
Si e komentojn te krishteret thenjen e Jezusit ne bibel: "une kam ardhur vetem tek kopeja e humbur e popullit te izraelit"
Nese ke force, gjithmone ta mbroje pa cenuar,
edhe kur bot' e marre te vesh me faje plot.
Qe t'i zesh bes vetvetes se je fisnik e trim
kur bot' e tere, e ndyta, me shpifje e llum te ndot!
Ooooooo Fieri, na e thuaj edhe referencen, ku thuhet ne Bibel kjo gje?
Miqesisht Abigail![]()
Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.
abigail ja ku e ke
Matthew 15:24 - He answered, "I was sent only to the lost sheep of the house of Israel."
thank you
Gjon:10:16. Jerem:23:3. Efes:2:14-19.
ka mundesi te me sjellesh keto verse qe keni cituar dhe te me tregoni se cdoni te thoni me to...
faleminderit shume
REgulli e do qe te pyesesh fjerakun, por dhe ju qe e sollet vargun nga Mateu duhet ti dinit edhe keto vargjet e tjera. Kur nuk jeni ne gjendje , me mire mos ju hyni ketyre gjerave.... se duhet ti dalesh zot me pas.
deshmues
mos luaj me fjale...une i di shume mire ato vargjet qe ju me keni cituar por dua te ma thoni ju dhe po i dal per zot...ju jeni ai qe po terhiqeni.....
te lutem silli dhe me kundeshto thenien e fierakut....ne qofte se jo "touch forever"....
faleminderit
me kujtohet ajo thenja e Gjinos(tek 14vjeē dhender) qe thote:"S'ke ēi ben gomarit i bihe samarit"!
dua te them se ju beni pyetje per te marre pergjigje por thoni disa budallalleqe qe vertet jane te neveritshme.ju lutem mos ngulni kembe si mushka por thoni gjera te lezeteshme!!!!
me respekt i krishteri!!!!
Tani pra keto tri gjera mbeten:
Besimi, Shpresa dhe Dashuria;
Por me e madhja nga keto eshte
DASHURIA
Zoti ju bekofte te gjitheve
PERSHENDETJE FIERAK
Si fillim dua qe te jap nje keshille, nese do e pranon nese nuk do jo, nuk ka problem.....
Asnjehere mos merr vetem nje varg ne Bibel duke e vecuar nga te tjeret, sepse aty ku e ke lexuar ti, eshte bashke me te tjeret, dhe eshte nje shembelltyre e gjithe, dhe me kuptim te madh.
Une nuk e marr vesh se cfare nuk kupton ti ketu? Kjo eshte kaq e thjeshte sa nuk e emagjinon dot!
Jezus Krishti nuk u dergua as ne Shqiperi, as Amerike, as ne Itali... u dergua ne Izrael, dhe pothuajse te gjitha mrekullite qe u bene u bene tek hebrenjte.
Kjo ju tha gruas kananease, dhe kjo eshte e lidhur me shembelltyren, sepse kananeasit nuk beheshin me Izraelitet, dhe nuk ishin te mirepritur nga ata.
Tani, o Fierak une e di ku e ke hallin ti dhe e di ku do te dalesh
Tek ajo tema e pare qe hape, se do shpetohen vetem cifutet, por nuk eshte ashtu sepse Perendia thote shume here dhe ne shume vende ne Bibel, dhe zemra e Bibles thote:
Sepse Perendia e deshi aq boten , sa dha Birin e tij te vetemlindurin, qe, kushdo qe beson ne te, te mos humbase, por te kete jete te perjetshme. GJONI 3:16
Fierak, nuk thote vetem per te humburit e Izraelit.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ABIGAIL : 03-03-2003 mė 09:54
Krijoni Kontakt