Close
Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 124
    i/e regjistruar Maska e Shėn Albani
    Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    kshu jam une,

ne po perpiqemi per ta ndryshuar Shqiperine, shkrimet tona e kane kete qellim: emancipimin dhe vetedijesimin e shqiptareve, ndergjegjesimin e tyre se jane evropian e jo afroaziat!

Shiko kete shkrim te pyetjet per besimtaret : A eshte Zoti pervers ?, aty i ke disa pergjigje te cilat ti i kerkon prej meje!

Niceja konsiderohet si pararendes i nacizmit, me mbinjeriun e tij, por askush nuk ia hedh fajin atij apo aq me pak ta ekskomunikojne sic perpiqen te ne me Kadaren! Kadare eshte nderi dhe ndergjgja shqiptare, ai eshte pjese e jona. Nese ne jemi te keq si kolektiv, i tille eshte edhe ai. Nese jemi te mire ne, ai qendron ne krye te miresise!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    pėrjashtuar
    Postime
    1,008
    Postuar mė parė nga Shėn Albani
    Norcali,

meso njehere c`eshte racizmi dhe nacizmi!

Une mirrem me te verteten dhe jam kunder perversionit. se isalmi trumbeton diskriminimin, shikoe pak boten femrore ne orient!
    ...albani, keto t'i shpjegova nje here dhe te thash se per temat qe shkruan ti NUK E KE AS IDENE ME TE VOGEL

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-08-2002
    Vendndodhja
    Montreal -Tirone , vajtje-ardhje, moszgjedhje
    Postime
    181
    Pyeteni z Kadare se cfare i kujton emri RENATO (te cilin ai e coi ne spitalin nr 5 te kryeqytetit dhe e cmendi veten se dashuronte vajzen e tij ). Hajt te fala atij dhe nga ana ime.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Vertete nuk kuptoj disa njerz ketu?!

Psh. Kadareja qenka nje e keqe e kombit!
    Turqit edhe pse na sunduan 500 vite, na vran, plackiten muaren
    me qindra mijra njerz me veten, i detyruan ne ekzil gjysmen e Shqiperise te atehereshme etj etj qenkan e mira e kombit!

Po ju vetete te verbet e te ........... ,spo i perdori edhe do fjale.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e Shėn Albani
    Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    Iliri,

sikur te kishim menduar ndryshe do “i kishim debuar turqit shume me heret se ne 1912.

Te ne ka akoma nostlagji turke, sick ka edhe nostalgji per ish Jugosllavine. Njerez te tille do te kemi edhe ne te ardhmen. Ndonje here mendoj se jemi perzier keq.....

shake me ... Maska e fisnik
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Postime
    212
    Postuar mė parė nga Shėn Albani
    kshu jam une,

ne po perpiqemi per ta ndryshuar Shqiperine, shkrimet tona e kane kete qellim: emancipimin dhe vetedijesimin e shqiptareve, ndergjegjesimin e tyre se jane evropian e jo afroaziat!

Shiko kete shkrim te pyetjet per besimtaret : A eshte Zoti pervers ?, aty i ke disa pergjigje te cilat ti i kerkon prej meje!

Niceja konsiderohet si pararendes i nacizmit, me mbinjeriun e tij, por askush nuk ia hedh fajin atij apo aq me pak ta ekskomunikojne sic perpiqen te ne me Kadaren! Kadare eshte nderi dhe ndergjgja shqiptare, ai eshte pjese e jona. Nese ne jemi te keq si kolektiv, i tille eshte edhe ai. Nese jemi te mire ne, ai qendron ne krye te miresise!

Kush menon ta ndyshoje Shqiperine me shkrime ne FORUME paste uraten o Zot se nuk eshte ne terezi!

E kush trajton Niēen pararendes te NACIZMIT ka probleme me marksizmin e vete.

Une s'folas dot me shume , se keta te mdhejte po me qepin fleterrufe ne deren e pallatit.

[...]"Ende m'vrasin fjalėt tua, s'jam e jotja, por tė dua"...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-08-2002
    Vendndodhja
    Postime
    181
    Po sa ishim nen "pushtimin mysliman turk" ishim nje SHQIPERI SHUME E MADHE e cila me ikjen e ketij "pushtimi" ra ne dore te Evropes Kristiane, moderne, te civilizuar, qe do te na hapte syte, do na bente si vetja. Dhe koha tregoi qe jo vetem nuk na hapi syte, jo vetem qe nuk na civilizoi por na mori mbi 1/2 e teresise TERRITORRIALE dhe jua beri dhurate ''vellezerve'' tuaj ortodokse(te cilet kete territor e shfrytezuan dhe vazhdojne akoma te bejne nje gje te tille vetem per te persekutuar shqiptaret). Kjo eshte EUROPA Kristiane qe na la dhe 50 vjet komunizem dhe sot na ka lene ne nje mjerim te plote !!!
    apo harrova duhet te nderrome fene qe ti pershatemi !!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-08-2002
    Vendndodhja
    Postime
    181
    Keshtu o ju shqiptare te verber !
    Mos degjoni cfare ju thote afendikoi andej nga Greqia !
    Lexoni me shume historine e kombit tone dhe njihuni me faktet,mos ecni me pasione te kota .

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154
    Me fal o XimiD por ato qe thua nuk qendrojne!!! Mesa dime nga historia ne "shqiptaret e verber", kurre nuk ka pasur shtet shqiptar nen pushtimin turk, bile perpjeket per te bere nje gje te tille jane shtypur me zjarr e me hekur (Gjergj Kastrioti, Ali Pash' Tepelena, Bushatllinjte) nga "bamiresit" mongol.
    Te lutem qe kete fryme anti-evropiane karakteristike e mongoleve dhe arapeve mos e mbaj si krenari! Te qenit "kristian" s'ka me shume vlere fetare sesa simbolike dhe nje "konvertim" i njerezve ne menyre masive ne ditet e sotme eshte po aq utopike sa jane mendimet ne koken e nje shkrimtari. Asnje s'te ndalon te respektosh ke fe te duash por nga ana tjeter askush nuk te ndalon te jesh i pergjegjshem per veprimet e tua. "Fete" nga natyre jane perēarese dhe urrejtje-nxitese. Nqs krisitanizmi ka kaluar ne nje faze te evolucionit (po, po edhe fete evoluojne :-)) ku egzistenca e saj nuk interferon me jeten time personale, islamizmi perkundrazi eshte nje rrezik i perditshem dhe kjo me apo "propoganden perendimore" siē duan ta paraqesin disa.
    Ne kete mes cili eshte vendi i shqiptareve? Pergjigjja ime eshte absolutisht ne Evrope, si nga prejardhja ashtu dhe nga bota shpriterore!! I lire secili te zgjedhi vendin e vet, por mos u qani se na e paska fajin Evropa per gabimet tona pasandaj!
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    ne kuader te nje perandorie shqiptaret nuk kan pas shtetin e vet?, e perse ta kishin shtetin e vet?, mos valle italjant, irlandezet, kinezet etj... ne amerike kan SHTETET E VETA?, cfare argumente sillni o burra, a i pertipni pak a jo?

Flm
    albanish by nature

Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Premisa tė gabuara
    Nga Arrnubi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-04-2012, 18:25
  2. Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 06-10-2011, 14:03
  3. A po realizohet teoria e konspiracionit hebre?
    Nga DEN_Bossi nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:27
  4. Rexhep Qosja: Tė vėrtetat e vonuara
    Nga ARIANI_TB nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-09-2006, 20:51
  5. Historia fetare pėrmes historisė dramatike (nga Ismail Kadare)
    Nga macia_blu nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 13-01-2004, 12:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •